- 1 Haziran 2014
- 202
- 136
- 33
Tabii numarası 0216 546 00 60 ermiş aktar adı. Rica ederim inşallah sizlerede şifa olur. Rabbim dert verip derman aratmasın.Evet varsa benimde ilgimi çekti tşkrler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii numarası 0216 546 00 60 ermiş aktar adı. Rica ederim inşallah sizlerede şifa olur. Rabbim dert verip derman aratmasın.Evet varsa benimde ilgimi çekti tşkrler
Buldum canim googleye ermis aktar uskudar yazinca cikiyorEvet varsa benimde ilgimi çekti tşkrler
Sadece telefonda bilgi verirmi acaba birde guvenilir demi canimTabii numarası 0216 546 00 60 ermiş aktar adı. Rica ederim inşallah sizlerede şifa olur. Rabbim dert verip derman aratmasın.
Tabii nasıl yardımcı olacaklarını söylüyorlar. Kullanan pek çok insan var. Ben memnun kaldım. Doktorum çok zamanımın kalmadığını istenilen kalınlığa ulaşmazsa taşıyıcı anne bile bakabileceğimi söylemişti. Allah dert verip derman arattırmasın. Çok şükür oldu. Düzenli söylenildiği gibi harfiyen uyguladım tarifi. Çayı 20 dk beklet diyordu saat kurarak beklettim. Allaha şükür sonuç aldık.Sadece telefonda bilgi verirmi acaba birde guvenilir demi canim
Cok sukur canim derdi veren Allah elbet dermaninida verecektir insallah cok saol paylastigin icinTabii nasıl yardımcı olacaklarını söylüyorlar. Kullanan pek çok insan var. Ben memnun kaldım. Doktorum çok zamanımın kalmadığını istenilen kalınlığa ulaşmazsa taşıyıcı anne bile bakabileceğimi söylemişti. Allah dert verip derman arattırmasın. Çok şükür oldu. Düzenli söylenildiği gibi harfiyen uyguladım tarifi. Çayı 20 dk beklet diyordu saat kurarak beklettim. Allaha şükür sonuç aldık.
Cnm cok gecmiş olsun cok üzüldüm . Benimde ilk denememde yumrta sayım azdı ve 2.gün embriyosu olarak transferim yapıldı malesf olmadı bende cok üzüldüm Ama umudumu yitirmedim . Dr 2.gün embriyosu secilmiş embriyo ve 1.kalite dedi tek sorun rahim yabancı madde olarsk görmüs ve dısarı atmıs embriyoyu dedi doktorma güveniyrdum ve 2. denememe basladım cok sükür yumrta sayım daha fazlaydı bu defa ve direkt dr 5.güne bekleticem dedi kısmet işte bu defa oldu . Umudunu yitirme tevekkül et ve bol dua et canm kısmetinde varsa olacak insallah içini ferah tutCanim 2. Gun embiryosu 10 . Gunumdu bugun sanmiyorum artacagini
10 gun sonra benim de.. kontrolumKızlar merhaba iyi geceler... Doktorum iki hafta sonraya kontrol verdi. Uzun bir süre değilmi? Tekrar kan tahlili yaptırmalımıyım
Bebişinin kesesinin oluşması için bu sürenin geçmesi gerekiyor. Gitsen bile doktorun ultrasında bişey göremez. Yani endişelenecek hiçbirşey yok. İçini ferah tut.Kızlar merhaba iyi geceler... Doktorum iki hafta sonraya kontrol verdi. Uzun bir süre değilmi? Tekrar kan tahlili yaptırmalımıyım
Cnm korkma allahın izniyle değerlerin yükselecek benim arkadaşım adeti bir gün gecikti test yaptı sonuç 7 çıktı şuan sağlıklı bir kızı var doktor geç döllenme olabilir demiştiCanım bizim doktorlar erken cagriyorlar bide 5.gun embriyosu olduğu icin oykew oldu.bugun test yaptirdim çok şükür 9olan degerim 32 olmus.iyi dediler bugün 9.gunumdu sizce iyimi test sonuclari günlere göre
canım günaydın rüyaların tersi cıkar içini ferah tutRüyamda kötü gördüm negatif görüp de tersi çıkan var mı?
arkadaşlar günaydın cumartesi 07:15 de yumurta toplama işlemim yapılacakmış. nasıl birşey ne yapmam gerek sıkıntı oluyor mu ama benim kaç adet yumurtamın olduğunu hiç bilmiyorum. Herseyin ilkini yasamakta bir garip hiçbirşey bilmedigim için bana ne derlerse onu yapıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı
Cnm ya dün rüyamda ultrason da bebekleri görüyorum ama dr negatif dedi çok üzüldüm etkilendim sen rüyanda mamileliğini görmüş müydün tersi çıkar inşallah10 gun sonra benim de.. kontrolum
İnşallah cnm ya bazıları rüyamda hamile olduğumu gördüm diyo ben de garip görünce korktum ama hayırlısıcanım günaydın rüyaların tersi cıkar içini ferah tut