Tüp bebek sonucu bekleyenler

Bende 10.günümdeyim kasılma bel ağrısı filan yok çok merak ediyorum sonucu bugün idrar testi mi alsam acaba diye düşündüm.sonuç negatif çıkar diye korktum sonrada .siz ne durumdasınız 12.günü mü bekliyor herkes kan testi için
Bende 11.gunumdeyim ama benim asil test gunum 15.gun herkesin 12.gun benim 15 pzrt yapacagm kismetse

ben avusturyadayim insallahs enin dedigin gibidir su kasilmalar beni mahvetti ama olsun yeterki bebisim benle olsun herseye ragziyim sirf ona bise olcak die bukadar korkuyorum yoksa agri umrumda bile degil bian önce bitsede bende su stresten dusunmekten kurtulsam bu kasilmalarim
Merak ettim gittinmi canim Doktora

gittim canim agrilarim az da olsa var ama kan testimi ogrendim 320 dedi doktor sukur persembede kontrole cagardi ins ogunde keseyi goruruz sende yolundami hersey
Gördünmü bak masallah cok yüksek cikmis hatte fazlasiyla artmis ne güzel agrilarin da gayet normal bende sükür iyiyim bulanti haric

Gördünmü bak masallah cok yüksek cikmis hatte fazlasiyla artmis ne güzel agrilarin da gayet normal bende sükür iyiyim bulanti haric
walla bende geceleri cok uyaniyorum gunduzleride massallah hic kalkmak biliyorum uc bes kez yatiyorum normal olsunda ben agriya aciya ragziyim canim internetten arastirdinmi mide bulantilarina ne iyi geliyomus

Merhaba hanımlar benim de transferim dün yapıldı 1 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi.dünden beri genelde yatıyorum yemek yemeye ve tuvalete kalkıyorum bugün hafif tempolu yürüyüş yaptım.şu an için hiçbir şey hissetmiyorum.sadece kasığımda hafiften iğne batması gibi ağrılar oluyor.ilk tüp bebek denememiz.ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim ne yemeliyim forumlardan öğrenmeye çalışıyorum.daha yeni olduğu için mi bişey hissetmiyorum anlamadım.

Merhaba hanımlar benim de transferim dün yapıldı 1 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi.dünden beri genelde yatıyorum yemek yemeye ve tuvalete kalkıyorum bugün hafif tempolu yürüyüş yaptım.şu an için hiçbir şey hissetmiyorum.sadece kasığımda hafiften iğne batması gibi ağrılar oluyor.ilk tüp bebek denememiz.ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim ne yemeliyim forumlardan öğrenmeye çalışıyorum.daha yeni olduğu için mi bişey hissetmiyorum anlamadım.
Hayırlı olsun canım inş sımsıkı tutunur bebişin sana :)

selam arkadaşlar bende sizdenim.allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bende 33 yaşında polikistik over hastasıyım.normal yolla deneyip,çatlatma iğneleriyle,ve başarısız bir aşılama sonucundan sonra tüp bebek yaptıranlardanım ayın 8 inde 14 tane yumoşlarım oluşmuştu ve alındı,7 si döllendi 11 inde 2 tanesi transfer edildi diğerleri sağlıklı olmadığı için dondurulamadı.günlerdir sizden gelenleri okuyarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç .normalde çalışıyorum ama sırf bebeğim için yıllık izine ayrılıp tedaviye başladım ve raporlarla devam ediyorum ve hayırlısıyla çarşamba gününü iple çekiyorum :)dualarım hepinizle

selam arkadaşlar bende sizdenim.allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bende 33 yaşında polikistik over hastasıyım.normal yolla deneyip,çatlatma iğneleriyle,ve başarısız bir aşılama sonucundan sonra tüp bebek yaptıranlardanım ayın 8 inde 14 tane yumoşlarım oluşmuştu ve alındı,7 si döllendi 11 inde 2 tanesi transfer edildi diğerleri sağlıklı olmadığı için dondurulamadı.günlerdir sizden gelenleri okuyarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç .normalde çalışıyorum ama sırf bebeğim için yıllık izine ayrılıp tedaviye başladım ve raporlarla devam ediyorum ve hayırlısıyla çarşamba gününü iple çekiyorum :)dualarım hepinizle
İnş pozitif sonuçlanır canım :)

hayırlısı olsun arkadşım inşallah bebişin tutunur:)bende 10 gündür evdeyim.ananas,ceviz,badem,fındık sebze balık et tarzı şeyler yiyorum bi arkadaşımda tüp bebekle hamile kalıp doğum yaptı.şimdi bir kızı var beni sürekli arayıp şunları ye yat kalkma diyip duruyor bakalım nasipse çarşamba sonucu alacağız hayırlısıyla. bunları yemeni tavsiye ederim canım tuzlu acı yeme çay ,kahve içme bol bol dinlen arada dolaş kan dolaşımıda olması gerekiyor birde dua başka yapacak bişeyimiz yok canım

Ben yeni uyeyim. Tubbebekte çok tecrübem var. Bu sefer insallah tuttu. Ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. Tavsiyem. Sabir. Yavaş hareketlerde bulunun fakat cok ta abartmayın. Çünkü tutacaksa zaten tutuyor o.

Ben yeni uyeyim. Tubbebekte çok tecrübem var. Bu sefer insallah tuttu. Ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. Tavsiyem. Sabir. Yavaş hareketlerde bulunun fakat cok ta abartmayın. Çünkü tutacaksa zaten tutuyor o.
hoş geldin canım.sende bekleme sürecindesin o zaman.transferin kaçıncı günündesin?rabbim inşallah istediğin gibi olup bebişin tutmuştur

İnş pozitif sonuçlanır canım :)
amin canım inşallah ç sakinleşmeye çalışıyorum içim içime sığmıyor.beklemek belirsizlik çok kötü bişey.sağ kasığığımda ara ara batmalar oluyor çok şükür lekelenmem felan olmadı başkada birşey hisstmiyorum .allah hepimize güzel haberleri almayı nasip etsin.bebişlerimiz sım sıkı tutunsunn

Bende Allahın izniyle salı günü katılacağım aranıza bi aksilik çıkmazsa salı dondurulmuş transferim olacak sonrası hepiniz gibi bende beklemeye başlayacağım sabırsız ve heyecanlı şekilde dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim

Benimde opu cmt yapıldı 5 yumoş döllenmiş gün tam belli değil ama salı günü olur gibime geliyor beraber gün sayarız ve müjdeli haber alırız inş canım

Benimde opu cmt yapıldı 5 yumoş döllenmiş gün tam belli değil ama salı günü olur gibime geliyor beraber gün sayarız ve müjdeli haber alırız inş canım
Büyük ihtimalle salı olur seninde canım hakkımızda hayırlısı inşallah son denememiz olur kucağımıza alırız yavrularımızı

Back
X