- 27 Temmuz 2013
- 11
- 11
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ikiside değil aslında ilk transferde hep yattım olmadı ikincide çok rahattım her işimi kendim yaptım tuttu ama düşük oldu şimdi ara ara yatıp bazende kalkıp dolaşıyorum ilk 3 gün yemekleride eşim yapıyor ama yarından sonra kendim yapmaya başlarım çok yatmanın fayda ettiğini düşünmüyorum açıkçası ne yatacaksın ne de iş yapacaksın sende nasıl peki durumlarmadem seni buldum sorayım sürekli yatanlardan mısın :) yoksa geziyormusun
Amin hepimiz için inşallah ne kadar normal hamilelerden fark yok densede bizim düşük riskimiz daha yüksek bence maalesef hayırlı haberler verelim inşallah birbirimizebende de aynı. eşim agır işleri yapıyor ama evde de sürekli yatmadım. hafif işleri de yaptım. br de tutmasından sonra düşük riski.. vs var dimi. umarım bu sefer hersey sorunsuz olur.
Ayy bi hamile duası maaşallah darısı bize sağlıcakla almak nasip olsun yavrunu kucağınaHadi kizlar hepiniz icin hayirlisi olsun insallah sizi cok iyi aliyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ne güzel gelmiş test günün darısı bizeİyi akşamlar arkadaşlar.benimde test günüme 3 gün kaldı bugün 7. Günüm çok heyecanlıyım.bişeyler hissetmekle hissetmeme arasındayım.belirti yok gibi sadece bel ve kasık ağrısı o da ara ara.ayrıca bugün normalde adet günümdü.transferden beri hiç kanamam olmadı.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin dualarını kabul eder inşallahh
Cevabın için saol canım inş güzel haberler alırız. Tam kırmızı değil ama pembe hafif kırmızı gibi. İnş sıkınto yoktur. Rabbime sığındım bekliyorum
İnş pozitif sonuç alırsın canım az kalmış :)İyi akşamlar arkadaşlar.benimde test günüme 3 gün kaldı bugün 7. Günüm çok heyecanlıyım.bişeyler hissetmekle hissetmeme arasındayım.belirti yok gibi sadece bel ve kasık ağrısı o da ara ara.ayrıca bugün normalde adet günümdü.transferden beri hiç kanamam olmadı.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin dualarını kabul eder inşallahh
İnşallah canım mübarek bayram gününde inşallah herkesin dilediği olur.herkese iyi bayramlarİnş pozitif sonuç alırsın canım az kalmış :)
Canım bugün drun vardi sanirim ne yaptin görebildinizmi keseyiben avusturyadayim insallahs enin dedigin gibidir su kasilmalar beni mahvetti ama olsun yeterki bebisim benle olsun herseye ragziyim sirf ona bise olcak die bukadar korkuyorum yoksa agri umrumda bile degil bian önce bitsede bende su stresten dusunmekten kurtulsam bu kasilmalarim
evet canim gorduk ama tek kese gorundu doktor dio tahminimce 5+0 o yuzden bebek anca haftaya gorunur dio hcg 4000 olmus en son 320 di bi hafta once ben gorulur die bekliodum goremeyince icimde bi burukluk oldu acaba trdedemi once kese sonra bebek gorunuo sen kacinci haftada bebisi gordun cnmCanım bugün drun vardi sanirim ne yaptin görebildinizmi keseyi
Cok sevindim canim bak gördünmü ne kadar korkuyodun bende ayni sekilde oldu önce kese bir hafta sonrada minnacik bebis görünmüstü tryi bilmiyorum ama burda almanyada farkli degilevet canim gorduk ama tek kese gorundu doktor dio tahminimce 5+0 o yuzden bebek anca haftaya gorunur dio hcg 4000 olmus en son 320 di bi hafta once ben gorulur die bekliodum goremeyince icimde bi burukluk oldu acaba trdedemi once kese sonra bebek gorunuo sen kacinci haftada bebisi gordun cnm
hala korkuyorum inanirmisin ya ben niye boyleyim besinci haftada kesenin icinde bebegi gorenler olmus simdide onu takiyorum kafama ben nie goremedim degerim de guzel aslinda 4000 olmus walla bu bi hafta nasi geccek hic bilmiyorumCok sevindim canim bak gördünmü ne kadar korkuyodun bende ayni sekilde oldu önce kese bir hafta sonrada minnacik bebis görünmüstü tryi bilmiyorum ama burda almanyada farkli degil