Tüp bebek sonucu bekleyenler

madem seni buldum sorayım sürekli yatanlardan mısın :) yoksa geziyormusun
Yani ikiside değil aslında ilk transferde hep yattım olmadı ikincide çok rahattım her işimi kendim yaptım tuttu ama düşük oldu şimdi ara ara yatıp bazende kalkıp dolaşıyorum ilk 3 gün yemekleride eşim yapıyor ama yarından sonra kendim yapmaya başlarım çok yatmanın fayda ettiğini düşünmüyorum açıkçası ne yatacaksın ne de iş yapacaksın sende nasıl peki durumlar

bende de aynı. eşim agır işleri yapıyor ama evde de sürekli yatmadım. hafif işleri de yaptım. br de tutmasından sonra düşük riski.. vs var dimi. umarım bu sefer hersey sorunsuz olur.

bende de aynı. eşim agır işleri yapıyor ama evde de sürekli yatmadım. hafif işleri de yaptım. br de tutmasından sonra düşük riski.. vs var dimi. umarım bu sefer hersey sorunsuz olur.
Amin hepimiz için inşallah ne kadar normal hamilelerden fark yok densede bizim düşük riskimiz daha yüksek bence maalesef hayırlı haberler verelim inşallah birbirimize

Hadi kizlar hepiniz icin hayirlisi olsun insallah sizi cok iyi aliyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar.benimde test günüme 3 gün kaldı bugün 7. Günüm çok heyecanlıyım.bişeyler hissetmekle hissetmeme arasındayım.belirti yok gibi sadece bel ve kasık ağrısı o da ara ara.ayrıca bugün normalde adet günümdü.transferden beri hiç kanamam olmadı.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin dualarını kabul eder inşallahh

İyi akşamlar arkadaşlar.benimde test günüme 3 gün kaldı bugün 7. Günüm çok heyecanlıyım.bişeyler hissetmekle hissetmeme arasındayım.belirti yok gibi sadece bel ve kasık ağrısı o da ara ara.ayrıca bugün normalde adet günümdü.transferden beri hiç kanamam olmadı.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin dualarını kabul eder inşallahh
Ne güzel gelmiş test günün darısı bize

tüp bebek.. ne de zormuş yahu. 22 sinde transferim oldu günler geçmek bilmiyor. bende de pas şeklinde lekelenmeler var. Doktor bunlar olacak normal dedi. Eğer lekelenmen tam kan kırmızı değil ise bence korkma huriye048 huriye048
Cevabın için saol canım inş güzel haberler alırız. Tam kırmızı değil ama pembe hafif kırmızı gibi. İnş sıkınto yoktur. Rabbime sığındım bekliyorum

İnş pozitif sonuç alırsın canım az kalmış :)

ben avusturyadayim insallahs enin dedigin gibidir su kasilmalar beni mahvetti ama olsun yeterki bebisim benle olsun herseye ragziyim sirf ona bise olcak die bukadar korkuyorum yoksa agri umrumda bile degil bian önce bitsede bende su stresten dusunmekten kurtulsam bu kasilmalarim
Canım bugün drun vardi sanirim ne yaptin görebildinizmi keseyi

Canım bugün drun vardi sanirim ne yaptin görebildinizmi keseyi
evet canim gorduk ama tek kese gorundu doktor dio tahminimce 5+0 o yuzden bebek anca haftaya gorunur dio hcg 4000 olmus en son 320 di bi hafta once ben gorulur die bekliodum goremeyince icimde bi burukluk oldu acaba trdedemi once kese sonra bebek gorunuo sen kacinci haftada bebisi gordun cnm

evet canim gorduk ama tek kese gorundu doktor dio tahminimce 5+0 o yuzden bebek anca haftaya gorunur dio hcg 4000 olmus en son 320 di bi hafta once ben gorulur die bekliodum goremeyince icimde bi burukluk oldu acaba trdedemi once kese sonra bebek gorunuo sen kacinci haftada bebisi gordun cnm
Cok sevindim canim bak gördünmü ne kadar korkuyodun bende ayni sekilde oldu önce kese bir hafta sonrada minnacik bebis görünmüstü tryi bilmiyorum ama burda almanyada farkli degil

Cok sevindim canim bak gördünmü ne kadar korkuyodun bende ayni sekilde oldu önce kese bir hafta sonrada minnacik bebis görünmüstü tryi bilmiyorum ama burda almanyada farkli degil
hala korkuyorum inanirmisin ya ben niye boyleyim besinci haftada kesenin icinde bebegi gorenler olmus simdide onu takiyorum kafama ben nie goremedim degerim de guzel aslinda 4000 olmus walla bu bi hafta nasi geccek hic bilmiyorum

Back
X