Canım benim bizim için herşey güzel olsun inşallahNe güzel yazmışsınızMaşaAllah
Zamana bırak canım Allah'ın izniyle geçecek bak goreceksin. Bize sabretmek düştü bu hayatta. Rabbim bir kapıyı açar bir kapıyı kapatır inan ki Rabbim bizi bizden daha çok korur ben buna cok inanıyorum ona sığındım ve ona güvendim. Inşallah kısa zamanda mucizemize bize gönderecekGünaydın kızlar.. Ben henüz toparlanamadım..
İnşaAllah canımZamana bırak canım Allah'ın izniyle geçecek bak goreceksin. Bize sabretmek düştü bu hayatta. Rabbim bir kapıyı açar bir kapıyı kapatır inan ki Rabbim bizi bizden daha çok korur ben buna cok inanıyorum ona sığındım ve ona güvendim. Inşallah kısa zamanda mucizemize bize gönderecek
Ama hangisi :)) ilaca göre değişir sebebi. Muhtemelen doğru yapmıyorsun. Alkol sür, tam olarak uçup kurumasını bekle, dik açıyla 1 seferde tereddütsüz yap, bitince 4-5 sn bekle öyle çıkar.Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler canım.
ağrılar geçmiyor canım kolay kolay. İlk gecelikten önce 3 ay geçici menapozda adet olmadım sonra 5 ay süren hamilelik oldu sonra 9 aylık hamilelik toplamda 17 ay adet olmadım ve ancak öyle geçti. İlk çocuğum 2 yaşına geldiğinde sanki tekrar başlıyır gibi oldu o yüzden aceleyle tüp bebek yaptık.Tup bebek merkezindeki profosör eğer ki tup bebek tedavisi tutmazsa laporoskopi deneyeceğiz demişti.istanbul dışında oturdugum için özel merkezlere gitmem zor olur ama yine de başka bir tup bebek merkezine en azından danismaliyim haklısın @9ay.ama agrilarim oluyor ve geçmiyor sen de oyle diyince kafam karişti. Rabbim bizler için en hayirlisini nasip etsin dua etmekten başka çarem kalmadi
Canım bu 5.tüp bebek işin ehli oldum artık ben.iğnenin açısını saniyesini yuttum.ayrıca iğneyi bırakalı 20 gün oluyor.bu güne kadar geçmesi gerek diye düşünüyorum.benim gibi olan var mı diye buraya yazmıştım.Ama hangisi :)) ilaca göre değişir sebebi. Muhtemelen doğru yapmıyorsun. Alkol sür, tam olarak uçup kurumasını bekle, dik açıyla 1 seferde tereddütsüz yap, bitince 4-5 sn bekle öyle çıkar.
ağrılar geçmiyor canım kolay kolay. İlk gecelikten önce 3 ay geçici menapozda adet olmadım sonra 5 ay süren hamilelik oldu sonra 9 aylık hamilelik toplamda 17 ay adet olmadım ve ancak öyle geçti. İlk çocuğum 2 yaşına geldiğinde sanki tekrar başlıyır gibi oldu o yüzden aceleyle tüp bebek yaptık.
bunu en iyisi doktora sormak. Hiç böyle bir şey yaşamadım ve duymadım. Ama heparin veya kas içi progesteron kullandıysan normal. 2-3 ayda geçerCanım bu 5.tüp bebek işin ehli oldum artık ben.iğnenin açısını saniyesini yuttum.ayrıca iğneyi bırakalı 20 gün oluyor.bu güne kadar geçmesi gerek diye düşünüyorum.benim gibi olan var mı diye buraya yazmıştım.
ah be arkadaş bana direk tarihten silesim olan görümcemi hatırlattı.5.negatifi iki hafta önce almış ve acım hala devam ederken eşimin yeğeni 1 yaşındaki çocuğunun doğum gününü bende yapmak istemesi...açık yaraya tuzu basıııp basıp duruyon be allahım.insanın dayanma sınırı var da nereye kadar.
Canım kaçıncı denemenizde bu testi yaptirdiniz? Benim 3.denemem negatif oldu yumurta toplandıktan sonra 5. Embrio oldu onlar donduruldu ve onları kullanıyoruz şimdi zaten elimde 1 tane kaldı o da olmazsa biz bu işi bırakacağız
Canım ya güldürdün beni bırak şu işe yaramaz insanları malesef hepimizin hayatında var bu dengesizler. Ard arda negativ alınca insan tepe taklak oluyor.bir sonraki için hem umut besliyor hem de ya yine olmazsa ben ne yaparım demekten kendini alamıyor.burda iyiki sizler varsınız aileye bile paylasamadiklarimizi burda yazip rahatliyoruz. Allah büyük hayırlısı olsun inşallah seninde ve diğer arkadaşlarımın sağlıklı bir sürü embriyosu olsun kimsenin kucağını Rabbim boş bırakmasınsevgili melek yazdıkları okudum..lütfen ümidini kaybetme.. benim embriyo yapacak şansım bile olmadı
umarım en kısa sürede güzel haberlerini alırız hepimizin. Dualarım sizlerle
zamana bırak canım her gün biraz daha iyi hissedeceksin ...Günaydın kızlar.. Ben henüz toparlanamadım..
Ay mendebur kadın ne sinir oldum.valla allah kolaylık versin böyle işte biz hem kendi acımızla hemde böyle tiplerle uğraşıyoruz.bazen valla isyan edesim geliyor.sabır sabır neye kadar.allah o kadınada öyle bir uğraş versin ki kimseyle ilgilenemesin....ah be arkadaş bana direk tarihten silesim olan görümcemi hatırlattı.
kendi benden 7 yaş küçük. her türlü katakulli , metazori acitasyon , işkence safhası ile düğünümüzü geciktirdi 1 sene. zaten yaşım geçti birde onu bekledik . hatun gene ay olarak bizden önce evlendi. haziranda evlendi düğünün akabindeki her regl dönemi regl oldum lanet olsun hamile değilim diye beni aradı. düşünün temmuz agustos eylül 3 ay boyunca dinledimç kızım yaaa yaşım 30 korkuyom yani hemen hamile kalmak lazım sakat doğar düşer müşer geç kaldım derken gözümün içine baka baka yaş olayını söyledi.. o 30 ben 37 .. sabır dedim. ekimde biz balayındayken taa dünyanın öbür ucuna yetti hamileyim hbrini vermek için. benim zaten düşük rezervim olduğu belli olduğu için ben 2 yıldır tüp bebek derdi çekiyorum. doğurdu doğurduğu gün ikinci planına başladı o günlerde benim tedavim sürüyor düşünün. allahım ne satafat ne saltanat ne şaaşaa.. ailenin ilk ve tek torunu herkes onu sevecek herkes ona yapacak herkes ona bakacak zaten başkada torun yok diye ne anırmalar.. gelde katil olma .. sürekli bir onlara çağırma halleri bilmemne , gitmeyince surat yapmalar..
haa bide teselli etmesi şu ; kızım yaa senin işin çok yopun hep sayahat ediyosun zor iş yani çocuk işi. hiç heves etme. bak ben aç kalıyorum çocuğun peşinde koşmaktan evde yemek yemiyorum..olsa çok dert yani bırak boşver kafan rahat ..
gırtlaklasam hatunu kaç yıl yatarım
Kim bu dr.nerede tüp bebek mi yapıyor.inş.bu sefer yüzümüz güler canım.gerçi ben 20 gün önce negatifi aldıktan sonra gözüm tedavi medavi görmek istemiyor da işte yenilen pehlivan misali....Arkadaşlar merhaba bende 2 yıldır aynı durumdayım.. 36 falandım bu dertle boğuşmaya başladığımda . amh 0,24 .kimileri geç kalmışsın diyorda. insanların 44 - 45 yaşında doğal yoldan hamile kaldığı bir zamanda 36 - 37 - 38 geç olmamalı.. 3 kez denedik olmadı. benim yumurta toplama hep boş çıkıyor. son 10 aydır tüp bebek tedavisi görmedim. iranlı bir dr un desteği ile biraz sülük hacamat tedavisi ve bitkisel destek denedim. bugün bir arkadaşımın çok memnun kaldığı dr dan randevum var.. onlarda benzer bir dertten muzdariptiler ve 10 yıldır uğraşıyorlardı.. neredeyse boşanma aşamasına geldiler. nihayet bu kez oldu ve 2 ay önce bebekleri dünyaya geldi.. bende son kez bu dr a denemeye karar verdim. olmazsa artık zorlamayacağız..
çok zor bir durum bu kızlar. gerçekten bizim dışımızda bu dertle boğuşmayanlar asla anlayamaz.. ilaçlar ayrı iğneler ayrı, yumurtlama gününü takip edip o gün sevişelimmi derdi ayrı, maddi boyutu başka dert manevi stresi apayrı , iğnelerin vücudumuzda yaptığı yan etkiler bambaşka. abidik gubidik insanların züğürt tesellilerine ayrı sinirleniyorum, çocuk doğurup buldumcuk olan sünepelere ayrı kızıyorum.. çok yıldım ben.. helede çalışırken çoook zor..
saraçoğlunun incir kürleri denendi olmadı , zeytinyağında incir bekletip yedip olmadı, her sabah 7 zeytin olayı yapıldı , sonuç yok .. otlar şunlar bunlar kaynatıldıyakında aklımı kaçırıcam .. uzun zamandır forumda da yazmıyordum..
dün yeni bir doktora başladım. 2 arkadaşım sayesinde hamile kaldı ve çok çok memnunlar. test sonuçlarını alıp bugun tekrar gittim ilaçlara. başlıyorum saat 5 te.. hadi dedim Cuma , hayırlı gün olsun. denk geldi. kendi kendime moral vermeye çalışıyorum. uzunz amandır foruma girmiyordum ama .sizlerin hislerrini okumak ve yaşadıklarımızı paylaşmak istedim. hepimize acil şifalar.. sevgiler
Yenile yenile yeneceğiz inşallah bizim sülalede maşallah doğuran dogurana bende hediye bebek kıyafetleri alıp duruyorum. Gezerken hep içimden bebişim olursa şunu alırım bunu alırım diye soyleniyorum. Insallah bizde birgün bebek kıyafeti alışverişine çıkarızKim bu dr.nerede tüp bebek mi yapıyor.inş.bu sefer yüzümüz güler canım.gerçi ben 20 gün önce negatifi aldıktan sonra gözüm tedavi medavi görmek istemiyor da işte yenilen pehlivan misali....
Anaam vallaha mı aynı ben.bende iş yerinde doğuranlara altın parası vermekten gına geldi be.her yıl en az 2 doğum olur mu yaa.hani totem yapayım dedim bebek battaniyesi ördüm öööle köşede durup duruyor.hani bazen diyorum vereyim yeni doğuran birine ama bakıncada kıyamıyorum be onun her ilmeğinde hayallerim vardı benimYenile yenile yeneceğiz inşallah bizim sülalede maşallah doğuran dogurana bende hediye bebek kıyafetleri alıp duruyorum. Gezerken hep içimden bebişim olursa şunu alırım bunu alırım diye soyleniyorum. Insallah bizde birgün bebek kıyafeti alışverişine çıkarız
Verme verme inşallah hayaline kavuşursun insan ister istemez kötü oluyor kıskanıyor bakalım Allah büyük bizim çabalarımızı görüyor inşallah mükafatını alırızAnaam vallaha mı aynı ben.bende iş yerinde doğuranlara altın parası vermekten gına geldi be.her yıl en az 2 doğum olur mu yaa.hani totem yapayım dedim bebek battaniyesi ördüm öööle köşede durup duruyor.hani bazen diyorum vereyim yeni doğuran birine ama bakıncada kıyamıyorum be onun her ilmeğinde hayallerim vardı benim
İnşallah canım.Verme verme inşallah hayaline kavuşursun insan ister istemez kötü oluyor kıskanıyor bakalım Allah büyük bizim çabalarımızı görüyor inşallah mükafatını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?