Kim bu dr.nerede tüp bebek mi yapıyor.inş.bu sefer yüzümüz güler canım.gerçi ben 20 gün önce negatifi aldıktan sonra gözüm tedavi medavi görmek istemiyor da işte yenilen pehlivan misali....
Canım ya güldürdün beni bırak şu işe yaramaz insanları malesef hepimizin hayatında var bu dengesizler. Ard arda negativ alınca insan tepe taklak oluyor.bir sonraki için hem umut besliyor hem de ya yine olmazsa ben ne yaparım demekten kendini alamıyor.burda iyiki sizler varsınız aileye bile paylasamadiklarimizi burda yazip rahatliyoruz. Allah büyük hayırlısı olsun inşallah seninde ve diğer arkadaşlarımın sağlıklı bir sürü embriyosu olsun kimsenin kucağını Rabbim boş bırakmasın
Ay mendebur kadın ne sinir oldum.valla allah kolaylık versin böyle işte biz hem kendi acımızla hemde böyle tiplerle uğraşıyoruz.bazen valla isyan edesim geliyor.sabır sabır neye kadar.allah o kadınada öyle bir uğraş versin ki kimseyle ilgilenemesin....
Canım ben meryem suresi, rahman suresi, ayetul kürsü, ismi azam duası bunları okuyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah kimseyi takma desemde takıyor insan. Hafta sonu akrabanın birinin yeni bebişi oldu onu sevmeye gittim. Küçücük minnak ellerini öptüm Allah'ım hepimize nasip etsinaynen iyiki hepimiz birbirimize destek oluyoruz. çünkü hep diyoruz ya , bunu sadece yaşayan bilir.
çok aptal teselliler duyuyoruz.. kimi zaman sinirlenip kimi zaman gülüyoruz. ümid etmeye devam edeceğiz. yolumuza cam kırıkları da çıkacak ve arada patlak lastikle gidecek araba ama sonra el birliğiyle onaracağız hemen..
bu arada çeşitli dua okuma, meditasyon gibi fayda gördüklerimizi de paylaşalım derim ben.. Tuğçe Işınsu genelde yazıyor böyle durumlarda okunacak duaları, deneyen varsa paylaşsın lütfen
amin melekçimCanım ben meryem suresi, rahman suresi, ayetul kürsü, ismi azam duası bunları okuyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah kimseyi takma desemde takıyor insan. Hafta sonu akrabanın birinin yeni bebişi oldu onu sevmeye gittim. Küçücük minnak ellerini öptüm Allah'ım hepimize nasip etsin
Rabbim enn hayırlı en sağlıklı evlatları bize nasip etsin.çok bekledik bekliyoruz.inş.bunun mükafatını en güzel şekilde alırız canım.onlarıda allaha havale et.kız 2 yıldır ücretsiz izinde resmen.. evde anası , yardımcı ve kadın ve kendi olmak üzere 3 kişi bi çocuğa bakamıyolar.. yarabb yarabb sen birazda bizi gör şöyle aylaklara git birşeyler bulaştırda bize sarmasınlar.. Allahım ben çocuk yapamadıkça kendi çocuguna bütün ilgi diye zevkten dört köşe.. günahını almayım diyorum ama salakta değilim anlıyorum. Allahım diyprum bari saf eşime acı.. o hiç anlamıyor bu dönen dolapları..evin tek erkek çocuğu bize bir evlat kısmet et diyorum yaa.. sünepe kızlarının dışında bir de kapı gibi evlatları daha var görsünler.. hep itildi benim garibim
Aa evet sende mi takip ediyorsun.benimde kardeşim takip ediyor tuğçe ışınsunun hurma üzerine bebek için duası var.ben yapıcam en kısa zamanda.dilersen sana özelden sayfanın fotosunu gönderebilirim canım.artık ne bulursak deniyoruz ne yapalım allah büyüktür.aynen iyiki hepimiz birbirimize destek oluyoruz. çünkü hep diyoruz ya , bunu sadece yaşayan bilir.
çok aptal teselliler duyuyoruz.. kimi zaman sinirlenip kimi zaman gülüyoruz. ümid etmeye devam edeceğiz. yolumuza cam kırıkları da çıkacak ve arada patlak lastikle gidecek araba ama sonra el birliğiyle onaracağız hemen..
bu arada çeşitli dua okuma, meditasyon gibi fayda gördüklerimizi de paylaşalım derim ben.. Tuğçe Işınsu genelde yazıyor böyle durumlarda okunacak duaları, deneyen varsa paylaşsın lütfen
Geçmiş olsun canım bazen dogum kontrol hapını mecbur veriyor baskılamak icin 1 yada iki ay kullanırsın o kadar stres yapma bh yolculukta neler neler başımıza geliyor. Allah beterinden korusun canımMerhaba. Bilgilendirme amacli yazıyorum. Tüp sonrası yaşadığım adet düzensizliği yüzünden doktora gittim. Doktor tüp bebek tedavisinde sana ilaç dozunu ayarlamamışlar kist oluşmuş boyu da 3.5 cm dedi. Hatta tüp bebek tedavisi'deki hataları saydı. Kist kendiliğinden düşecek gibi ama düzmezse doğum kontrol hapı vereceğiz dedi. Ben anne olmak isterken şu yaşadığıma bakın.. zaten doktorun hiç ilgilenmedigini herkese aynı doz ilaç verildiğini tedavi sırasında görmüştüm çok pişmanım oraya gittigime. Dua edin lütfen doğum kontrol hapı almak istemiyorum
Merhaba. Bilgilendirme amacli yazıyorum. Tüp sonrası yaşadığım adet düzensizliği yüzünden doktora gittim. Doktor tüp bebek tedavisinde sana ilaç dozunu ayarlamamışlar kist oluşmuş boyu da 3.5 cm dedi. Hatta tüp bebek tedavisi'deki hataları saydı. Kist kendiliğinden düşecek gibi ama düzmezse doğum kontrol hapı vereceğiz dedi. Ben anne olmak isterken şu yaşadığıma bakın.. zaten doktorun hiç ilgilenmedigini herkese aynı doz ilaç verildiğini tedavi sırasında görmüştüm çok pişmanım oraya gittigime. Dua edin lütfen doğum kontrol hapı almak istemiyorum
Canım benim doğru bir merkezi ve doğru doktoru bulmak çok zor. Ben 3 deneme negatif sonuç aldım. Ilk merkez tam bir fiyasko 14 yumurta topladi ve sadece 3 tane 3 günlük embriyo ve 2 tane trasfer ve biri çöpe gitti. Cok cahilmisim hiç sormadım bile bir tanesi neden çöpe gitti diye. Başka bir merkeze gittim doktorum şok oldu 14 taneden hic kalmamasından dolayı. Bu işler gerçekten Rabbimin ol demesiyle oluyor. Simdiki merkezde 2 deneme 2 negatif. Insan nereye gidecegini bilmiyor. Sende bundan sonra iyi araştır umarım iyi bir doktora rastlarsın ve hamilelik mujdesi veririsin bizeMerhaba nihayet derdimi paylaşıcam bir yer buldum. Sürece başlarken yazdığımız sayfalar olumsuz sonuclar i görmek istemiyorlar (haklılar da belki etkilenmek istemiyorlar) o yüzden senin yazını yok sayıp teselli cümleleri bile kurmuyorlar.
Ben negatif bile göremedim. Opudan sonra işlem iptal oldu. Ilk görüşmeye gittiğimizde sorunun yumurta reversi olduğu söylendi ama şansın az veya tedavi olursun ama ilk denemede olmaz ya da sana farklı bir tedavi uygulamamız lazım gibi uyarılar yapılmadı. Tamam hemen başlayalım. 2 folikül görmesine rağmen tedavi başlattı. Takip sırasında yumurtaların güzel geliştiğini söyledi. Ölçüler verdi. Ve 2 yumurtayi artık alalım dedi. Ama bu yumurtalar boş çıkar bak sonuclar i bunlar olur denmedi. Opu dan hemen sonra biri boş çıkmış tek yumurtan var dediler. Ertesi günü bir sekreter eveledi geveledi. Transfer iptal dedi.
Dün eşim arayıp bize niye bilgi vermiyorsunuz deyince doktor bey beni aradı. Görüşmeye çağırdı.
Valla reklamlarında kişiye özel tedavi diyorlar hiç biri yok. 40 doktor inceliyor dosyanızı diyorlar asla öyle bişey yok. Kendi doktoruma siz yokken test sonucu getirdim gördünüz mü dosyada dedim asistanlar koymuştur dosyaya dedi. Yani dosyayı açıp bakmamış bile. Sen o testi önemseyip tedavine yön çizersin diye ben koştur koştur getirdim o testi. Tam bir ticari pazar sanırım bu tüp bebek. Bizim önemimiz yok.
Canım benim doğru bir merkezi ve doğru doktoru bulmak çok zor. Ben 3 deneme negatif sonuç aldım. Ilk merkez tam bir fiyasko 14 yumurta topladi ve sadece 3 tane 3 günlük embriyo ve 2 tane trasfer ve biri çöpe gitti. Cok cahilmisim hiç sormadım bile bir tanesi neden çöpe gitti diye. Başka bir merkeze gittim doktorum şok oldu 14 taneden hic kalmamasından dolayı. Bu işler gerçekten Rabbimin ol demesiyle oluyor. Simdiki merkezde 2 deneme 2 negatif. Insan nereye gidecegini bilmiyor. Sende bundan sonra iyi araştır umarım iyi bir doktora rastlarsın ve hamilelik mujdesi veririsin bize
Doğru söylüyorsun başka yapacak bir şeyimiz yok mecbur birine inanacağız. Kendini biraz toplayinca hep maddi hem manevi tekrar denersin inşallah. Sitede ben de okuyorum cok kişi var tek yumurtayla hamile kalanlar Rabbim versin yeterki oluyor. Benim 3 deneme hepsinde 2 embriyo toplam 6 embriyo transfer edildi sonuç negatif. Sayilara hiç takılma bazı takviye ilaclardan bahsediyorlar ben de tam bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa bize yazsın sevinirim. Onlardan kullanalım biz bedenen hazır olusak belki bebişlerimiz bizi bırakmazMaalesef başına gelmeden insan anlayamıyor.
Iyi araştırdım oyle düşünüyordum. Instigram sayfasında her hafta bir sürü gebelik paylaşıyor. Hatta 0.01 Amh ile hamile kalan var. Tek yumurta ile başarı var bir sürü. 3 5 denemeden sonra ona gidip başarılı oldukları var. Hakkında iyi yorumlar var. Doğru doktor diye düşündüm.
Ama şu da var merkez çok kalabalık her gün 100 hasta olsa haftada 1000 hasta yapar. Yarısı olumlu olsa 500 hasta eder. Diğer yerlere göre hasta sayısı çok olduğu için başarılı oluyor. Halbuki oran %50.
Ben bana özel tedavi olur diye düşündüm. Ama hastanın yaşı yumurtaligi vs. Önemli değil gibi gördüm, çünkü ilaç alma sırasında herkesin dozu ilacı aynı. Benden genç benden daha yaşca büyük olanlar olduğu halde. Sanırım ilk denemeyi onemsemiyorlar . Ikıncı de farklı tedavi ile ya da farklı dozla devam.
Artık benim merkezlere inancım kalmadı, hepsi ayni gibi. zaten elimizdekini de oraya verdik.
Belki kendi muayenehanesinde çalışan doktorlar olabilir, senle birebir ilgilenecek.
Doğru söylüyorsun başka yapacak bir şeyimiz yok mecbur birine inanacağız. Kendini biraz toplayinca hep maddi hem manevi tekrar denersin inşallah. Sitede ben de okuyorum cok kişi var tek yumurtayla hamile kalanlar Rabbim versin yeterki oluyor. Benim 3 deneme hepsinde 2 embriyo toplam 6 embriyo transfer edildi sonuç negatif. Sayilara hiç takılma bazı takviye ilaclardan bahsediyorlar ben de tam bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa bize yazsın sevinirim. Onlardan kullanalım biz bedenen hazır olusak belki bebişlerimiz bizi bırakmaz
Merhaba. Ben bülent tıraşta oldum. Ya öyle şeyler yaşadım ki şu an dava açsam kesin kazanırım. Elimde bir sürü kanıt var. Bi kere herdeysen önce taaa ilk asistan baktığında rahminizde kasılma bile yok hiç korkmayın çok kolay geçecek demişti. Sadece o iyi bi asistandı bence. Neyse tedaviyi gördüm yumurta toplandı transfer günü yaklaştı filan başka bir asistan son duruma baktı. Asistan hiç bir şey demedi sadece rahminiz işleme hazır dedi. Sonra asistan cıktı ben üstümü giyinirken hemşire rahminizde kasılma görüldü şu ilacı eczaneden temin edin deyip hazır imzalı bir reçete yazdı. Neyse hadi onu da alalım dedik. Karış karış ülkedeki tüm eczaneleri ilaç şirketlerini aradım elimizde bu ilaç kalmadı dedi. Sadece biri belki bulurum fiyatı 500 dedi neticede o da bulamadı. Hemşireye dedim başka bir marka alsam olur mu diye asla olmaz dedi. Bizde bu ilaç var ama bizde 1100 dedi. Yanı sömürüye bakar mısınız. Hepsinin ses kayıtları var. Neyse kabul ettik. Transfer günü bi baktım herkesten aynı ilaç için 1100 lira alınıyor. Yani sanki herkeste kasılma var! Orası tamamen ıstatistik olarak bakıyor insanlara. Neticede tüp tedavisi girenlerim yüzde 70 ı yumurta azlığından kaynaklanıyo. Doktorun bu tip yumurtlama sorunu olanlar için hazırladığı tek bir reçete var. Polik olsun olmasin, sorun erkek olsun olmasın herkese de ayni recete veriliyor . Hayatımda elbet hatalar yapmışımdır ama bu en büyüğüydü.Nereye gittiniz tedavi için. Bende ilaçları alırken he4kese aynı fiks tedaviyi uyguladiklarini gördüm. Nitekim tedavi canımın yanması ve paramın gitmesinden başka biseye yaramadı. Ve bu tedavinin vücuduma zarar vermesinden korkuyorum. Opu olduktan sonra muayene için çağırmıyor lar bile. Belki o işlemde bana zarar verdin, kontrol etmek gerekmez mi
Allah kurtarmış diyelim ne kadar reklamı var tv de falan övüyorlar gercı hepsi ticarethane olmuş. Bosver bundan sonra insallah iyi bir merkezle devam edersin yoluna Rabbim çok aratmadan bebislerimizi bize gondersin inşallahMerhaba. Ben bülent tıraşta oldum. Ya öyle şeyler yaşadım ki şu an dava açsam kesin kazanırım. Elimde bir sürü kanıt var. Bi kere herdeysen önce taaa ilk asistan baktığında rahminizde kasılma bile yok hiç korkmayın çok kolay geçecek demişti. Sadece o iyi bi asistandı bence. Neyse tedaviyi gördüm yumurta toplandı transfer günü yaklaştı filan başka bir asistan son duruma baktı. Asistan hiç bir şey demedi sadece rahminiz işleme hazır dedi. Sonra asistan cıktı ben üstümü giyinirken hemşire rahminizde kasılma görüldü şu ilacı eczaneden temin edin deyip hazır imzalı bir reçete yazdı. Neyse hadi onu da alalım dedik. Karış karış ülkedeki tüm eczaneleri ilaç şirketlerini aradım elimizde bu ilaç kalmadı dedi. Sadece biri belki bulurum fiyatı 500 dedi neticede o da bulamadı. Hemşireye dedim başka bir marka alsam olur mu diye asla olmaz dedi. Bizde bu ilaç var ama bizde 1100 dedi. Yanı sömürüye bakar mısınız. Hepsinin ses kayıtları var. Neyse kabul ettik. Transfer günü bi baktım herkesten aynı ilaç için 1100 lira alınıyor. Yani sanki herkeste kasılma var! Orası tamamen ıstatistik olarak bakıyor insanlara. Neticede tüp tedavisi girenlerim yüzde 70 ı yumurta azlığından kaynaklanıyo. Doktorun bu tip yumurtlama sorunu olanlar için hazırladığı tek bir reçete var. Polik olsun olmasin, sorun erkek olsun olmasın herkese de ayni recete veriliyor . Hayatımda elbet hatalar yapmışımdır ama bu en büyüğüydü.
Merhaba. Ben bülent tıraşta oldum. Ya öyle şeyler yaşadım ki şu an dava açsam kesin kazanırım. Elimde bir sürü kanıt var. Bi kere herdeysen önce taaa ilk asistan baktığında rahminizde kasılma bile yok hiç korkmayın çok kolay geçecek demişti. Sadece o iyi bi asistandı bence. Neyse tedaviyi gördüm yumurta toplandı transfer günü yaklaştı filan başka bir asistan son duruma baktı. Asistan hiç bir şey demedi sadece rahminiz işleme hazır dedi. Sonra asistan cıktı ben üstümü giyinirken hemşire rahminizde kasılma görüldü şu ilacı eczaneden temin edin deyip hazır imzalı bir reçete yazdı. Neyse hadi onu da alalım dedik. Karış karış ülkedeki tüm eczaneleri ilaç şirketlerini aradım elimizde bu ilaç kalmadı dedi. Sadece biri belki bulurum fiyatı 500 dedi neticede o da bulamadı. Hemşireye dedim başka bir marka alsam olur mu diye asla olmaz dedi. Bizde bu ilaç var ama bizde 1100 dedi. Yanı sömürüye bakar mısınız. Hepsinin ses kayıtları var. Neyse kabul ettik. Transfer günü bi baktım herkesten aynı ilaç için 1100 lira alınıyor. Yani sanki herkeste kasılma var! Orası tamamen ıstatistik olarak bakıyor insanlara. Neticede tüp tedavisi girenlerim yüzde 70 ı yumurta azlığından kaynaklanıyo. Doktorun bu tip yumurtlama sorunu olanlar için hazırladığı tek bir reçete var. Polik olsun olmasin, sorun erkek olsun olmasın herkese de ayni recete veriliyor . Hayatımda elbet hatalar yapmışımdır ama bu en büyüğüydü.
Amin . Hayırlısı sadece bundan sonra aynı şeyleri yaşamak çok korkutuyo hatta zamanla normal olmicaksa hiç ugrasmasam mi diyorum. Hayırlısı herşeyinAllah kurtarmış diyelim ne kadar reklamı var tv de falan övüyorlar gercı hepsi ticarethane olmuş. Bosver bundan sonra insallah iyi bir merkezle devam edersin yoluna Rabbim çok aratmadan bebislerimizi bize gondersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?