Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Aslında beni kontrolümu yapan Prof. Ona bu konuda güveniyorum.bakalım ay sonunda kontrole gidicem bana ne onerecek. İnşallah lap.benim için iyi olur.olumsuz düşünmek istemiyorum:'(

Ben rahim masajini ve rahim yogasi ni yaptım. Arada hint yagiyla masaj yaptım. Plates e gitmiştim evde yoga da sakinlestiriyor ama endrometriozis hastasi olduğum için tup bebek denemem negatif oldu.transferde rahat olayım diye rahim yogasi yapmıştım malesef rahim yukarda olduğu için transferi dahi zor yerlestirdiler

Anladım kuzum.bende diyetisyene başladım 12 kilo aldım 5 tedavide.
Sizi hatirliyorum. Yas faktoru vardi sizin degil mi yasiniz 44tu sanirim, doktorlar yumurta rezerv azligina mi bagliyor tup bebek negatiflerinizi?
Biz erkekler gibi degiliz malesef zmaan aleyhimize isliyor hep

Sizi hatirliyorum. Yas faktoru vardi sizin degil mi yasiniz 44tu sanirim, doktorlar yumurta rezerv azligina mi bagliyor tup bebek negatiflerinizi?
Biz erkekler gibi degiliz malesef zmaan aleyhimize isliyor hep
Dr.um sebebiyle ilgili birşey demiyor.ama her geçen yıl yumurta rezervinde azalma oluyor

Yaa peki sonucun belli oldumu canım.inş şuan hamilesindir

Tatlim daha ilk denemen uzulme ben ikinci denememde daha 1 tane 3.gün kalitesiz yumurta ancak elde edebildim. Senin en azindan birdaha deneme yapacak embriyon var ona sukur et umudunu kirma yoluna devam et

Aslında beni kontrolümu yapan Prof. Ona bu konuda güveniyorum.bakalım ay sonunda kontrole gidicem bana ne onerecek. İnşallah lap.benim için iyi olur.olumsuz düşünmek istemiyorum:'(
Hayırlısı olsun canım. Laporaskopi ne işe yarayacak bilemiyorum. O odaklar temizlenemiyor. O kadar da kolay bir ameliyat değil. Seni aylarca belki yıllarca geriye atabilir. Sana bir tüp bebek doktorundan fikir almanı öneririm. Sağlığın söz konusu. Kimse seni senin kadar düşünemez. Doktoruna güvenmen çok güzel ama ikinci bir fikir almanın kimseye zararı olmaz.

Tup bebek merkezindeki profosör eğer ki tup bebek tedavisi tutmazsa laporoskopi deneyeceğiz demişti.istanbul dışında oturdugum için özel merkezlere gitmem zor olur ama yine de başka bir tup bebek merkezine en azından danismaliyim haklısın @9ay.ama agrilarim oluyor ve geçmiyor sen de oyle diyince kafam karişti. Rabbim bizler için en hayirlisini nasip etsin dua etmekten başka çarem kalmadi

Kızlar merhaba ben de 2. Denemesinde de negatifi görmüş biri olarak katılıyorum aranıza.. içinde bulunduğumuz süreç çok zorlu ve her anlamda yıpratıcı gerçekten..bütün yazılanları okudum da hepimiz aynı acı aynı umut içerisindeyiz.. ben de dedim kendi kendime yalnız değilim..Allah hepimizin yardımcısı olsun...Dualarımızı ve desteğimizi her daim tam olsun inşaAllah

Insallah canım Allah yardımcımız olsun. Bitti diyorsun bu son diyorsun sonra tekrar deneyeceğim diyorsun. Bu ikilem ne zaman bitecek bilmiyorum. Allah büyük hayırlısı olsun inşaallah bizim bebişlerimiz artık gelsin ya

Ekim in 1 inde öğrendim canım Mart’tan beri bu süreç içindeyiz.. Temmuz da opu oldum.. 21 yumurtadan bir tanesi 5. güne gitti..onu da dondurduk Eylül’ün 21 inde transfer oldu o da nasip olmadı..

Ekim in 1 inde öğrendim canım Mart’tan beri bu süreç içindeyiz.. Temmuz da opu oldum.. 21 yumurtadan bir tanesi 5. güne gitti..onu da dondurduk Eylül’ün 21 inde transfer oldu o da nasip olmadı..
Insallah bir dahakine olacak Rabbim bize de nasip edecek bakalım hayırlısı. Sayılara takılma önemli olan kalitesi bir tane olsun bizim olsun. Benim 5 tane 5.gün embriyosu 4 tanesi transfer oldu sonuc negatif. Allah büyük sende biraz dinlen bilmiyorum bizim için hayırlısı ne ise o olsun

Aynen İnşaAllah... sizde tam olarak sıkıntı neydi

Aynen İnşaAllah... sizde tam olarak sıkıntı neydi
Canim ya bende bilsem sıkıntımı. Biz 3 yıldır uğraşıyoruz 1 yıl ilaçla normal yoldan denedik olmadı yaşım ileri olduğu için doktorum tüp bebek gidin dedi. 2 yıldır uğraşıyoruz bir tüpüm yok diger tarafta yumurtalık çalışmıyor rahim filmi çekildi histereskobi oldum 2 defa sadece polip alındı başka bir sorun yok denildi. Malesef 3 deneme 3 negatif artık ne yapacam bilmiyorum. Kafam allak bullak yaşım 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…