Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Siz de mi bülent tıraşta oldunuz???
Ben olumsuz netice sonrası gittim konuştum herşeyi söyledim. Bana sen başka yere gitme kalan embriyoyu da koyalım olmazsa bi daha deneriz dedi. Üstelik elinde b8r defter vardı bazı hasta isimleri sarı ile boyanmış bazıları boyanmamış. Bak dedi bu sarılar benim tüp sonucu pozitif olan hastalarım sen sarı olmayanlardansin dedi. Sen bu sari olanlardan bile daha kolay hastasin ben seni anne yaparim filan dedi. Kendince teselli mi etmrk istedi benim sozlerim karsisinda aslinsa basarili oldugunu mu gostermek istedi anlamadim.
Ama bu nedense beni daha çok yaraladı ..
Ben de o sarı boyalı olanlardan olabilirdim dedim içimden. Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Yine de çatır çatır konuştum içimde kalmadı

Yok bende bahceci ye gittim. Orası 3 büyük merkezden biri sonuçta. 2 kere de aynı yer mi yaptı sizinkini. Tamam son embriyoyu da yapsın koysun ama parasız yapsın madem sarıya boyayacak. Böyle bir teklif eden var mıdır bilmiyorum ama. Eğer bir işi biz yanlış yapıyorsak oturup tekrar düzeltip yapıyoruz para almadan. Ama onlar 1.deneme 3.deneme fiyat listesi var.

Aa ben de bundan sonraki denemeyi bahcecide düşünüyordum. Hay Allah.. Ben 3.yü ilaç almadan transfer edebilir misiniz dedim. Olmaz dediler. En azından diğer merkezlerdeki kadar doz uygulansın dedim kabul etmediler. Arkadaşım da fulya bahcecide oldu. Siz de mi fulyadayfiniz? Ondaki sorun erkek değil kadındı. Benim yarim kadar bile ilaç vermediler ona. Üstelik bende yumurtlama sorunu bile olmadığını söylemişlerdi. Ben gunde 4 iğne vuruldum yumurta toplama öncesi. Diğer ilaçları saymıyorum bile. Bahçeci laboratuvar olarak çok iyi diyolar. Şaşırdım sizin tutmamasına bi görüşün bence. Hatta arkadasima tüp bebeği doğduktan sonra son gittiği kadin doktoru sen artik erkek gibisin korunma filan demisti. Kiz da dogum sonrasi korunmadi. Cocugu 1 yasindayken bir ay sadece bir kere iliskiye girmusler ustelik esi disari bosalmis ve ovulasyon gunu bile degilmis. Kiz ikinciye hamile kaldi . Ama israrlarima ragmen aldırdı... yani bahceci hep aklimda kaldi o yuzden. Bu arada bülent tıraş muayenehanesinde 3.embriyo konması için indirim yapabiliriz dediler ama onların yapacağı indirimden bişey olmaz

Tamam canım biz kasım gibi bir görüşeceğiz doktorla tamam derse başlayacağız. Benim doktorum transfer oncesi sadece rahim kalınlaştırmak için estrofem veriyor baska bir şey vermiyor. Gittigimde konusuyum bakalım baska tutunmasi icin herhangi ozel bir ilaca gerek varmı

Amin . Hayırlısı sadece bundan sonra aynı şeyleri yaşamak çok korkutuyo hatta zamanla normal olmicaksa hiç ugrasmasam mi diyorum. Hayırlısı herşeyin
Dondulmuşun var ise onu dene derim. Bahçeci pahalı sanırım. bizim merkezde dondurulmuş için 1550 tl çözülme parası verdik. Başkada hep kullandığımız ilaçlar. Dondurulmuslarda cok para harcamadık

Ben 225 gonalf 75 merional +femara kullandım 5 gün. Sonraki 4 gün 225 gonalf 75 merioanl+ cetrocide kullandım. Ama herkese aynı doz. Bekliyorsun bayağı kalabalık. Muayene dersen 5dk sürmüyor. Ilk görüşme ve ilk muayene biraz uzun sonra doktora muayene sırasında görüşüyorsun. Igneler boyunca hiç odasında görüşme olmuyor. Acıbadem benimki. Hemşireye soruyorsun. Kaç yumurtan gözüküyor muayenelerde.

canım bende bahçecide tüp bebek tedavisi görüyorum yumurtalarım toplantı şimdi transferi bekliyorum fiyatlar bana çok yüksek gelmedi çünkü heryerin fiyatı çok artmış baktım araştırdım gitmek istediğim 3 yerinde fiyatları aynıydı aralarında 100-200 lira oynuyordu inşallah bahçeci sizede uğurlu gelir

Bülent tıraş her yere göre ucuz rakam veriyo önce. Ama sonra anlıyorsunuz ki Hiç başta konuşulan değil. Mesela ilaçlara baştan 2000 veya 2500 arası olur dedi ilaç fiyatı 15 bini buldu. Bi de hastaneye ek yaptığım ödemeler de cabasi.. Yanı en baştan konuşulurken net fiyat nasıl alınır bilmem ama netleştirmek lazım. Inşallah bebeginiz tutar da çok mutlu olursunuz...

Nerede hata oldu diye düşünüyorum ama galiba nasip değildi,

Sizce nerde hata. Bence ilk denemeler önemsenmiyor. Sizin muayene süreniz nasildi. Kısa mi uzun mu? Her muayeneden sonra doktorunuz gidişatla ilgili konusuyormuydu. Sonucun her türlü olabileceği gibi. Ya da hep olumlu mu konuşuldu.

Nerede hata oldu diye düşünüyorum ama galiba nasip değildi,
Ilk şok çok acı. Ben hala o günde kaldım sanki. Zaman orada durdu. Ama yavas yavaş farklı hisler oluştu. Anlayamıyorum. Belki kaçış bu ama artık hiç tüp bebek olmasa mi diyorum. Neyse bunlar karışık düşüncelerim.
Size gelince sakın çok üzülmeyin en önemlisi sizsiniz. Ben bunu çok beceremiyorum ama son günlerde kendimi ne kadar parçalamışım diyorum. Siz acıbadem bülent tıraşta mi oldunuz

İnsan olmayınca hep kafa yoruyor benim ki neden tutmadı diye araştırma yapıyor canın acıyınca karman çorman oluyorsun.Allah büyük bize merhamet etsin inşallah. Benim doktorum cok iyi en az 30 dakika muayene ediyor soruları cevaplıyor izleyeceği yolu anlatıyor artik ben kaderci oldum olmayınca olmuyor. Rabbim bizede hamileyim demeyi nasip etsin

Canım bende şuan bekleme aşamasındayım..Eşim tedavi görüyor..Bakalım Aralık sonu gibi olur ye düşünüyorum...Süreç çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah

Sizin ki iyiymiş. Kim doktorunuz. Nerde tedavi oluyorsunuz.

Senin dondurulmuş var sadece transfer mi olacaksın? Öyleyse tutunmaya yönelik şeylere bak. Benim bu dediğim vitaminler yumurtlamayla ilgili diğer kadının kullandığı da doğal yolla hamile kalmasını sağlamış.

Hayırlı olsun, inşallah pozitif sonuçlanır. Kaç yumurta toplandı kaçı dollendi sizin.

Onlar daha uçmuş maşallah. Sırf ilaçlar mi o kadar. Operasyon falan var mi içinde.

Bahcecide yumurta toplamaya kadar 8000 tl
Muayene 500
Ilaclar 2000 tutar dediler bize ama 3 bin tuttu. Ekstra bir iki tahlile de 1000 lira verdik. 13 bin harcadım. Ama yumurta toplamadan sonra yapılacak işlemler ne tutardı bilmiyorum. Rahim dinlendirme istiyorlarmış diye duydum 1200 lira onun fiyatı dondurma 1750 idi. Pgt olursa 400 dolar mi euro mu ne embriyo başı. Tabi bazen histereskopi yapiliyormus o ne kadar bilmiyorum. Yani 20 bin hazır olmalı başlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…