Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

5.negatifi iki hafta önce almış ve acım hala devam ederken eşimin yeğeni 1 yaşındaki çocuğunun doğum gününü bende yapmak istemesi...açık yaraya tuzu basıııp basıp duruyon be allahım.insanın dayanma sınırı var da nereye kadar.

Ah canim ya insanlar bazen kaş yapayım derken göz çıkartıyorlar. Belkide siz mahrum olmayın kafanız dağılsın diye düşünmüşlerdir sen yinede niyetini bozma. Bu günleri atlatacağız Allah'ın izniyle

Yok canım beni düşündüklerinden değil.babası sürpriz yapacakmış evde göreceklermiş bende hazırlanıp bende gece davet edecekmişim falan filan.tek derdim buydu şimdi.

Yok canım beni düşündüklerinden değil.babası sürpriz yapacakmış evde göreceklermiş bende hazırlanıp bende gece davet edecekmişim falan filan.tek derdim buydu şimdi.
Düşüncesiz insanlar canım boşver bide onu kafaya takma. Bizi kimse anlamaz bizden başka çevrendeki gereksiz insanlar seni üzmesin. Banada kuru bir geçmiş olsun o kadar bide bizim sülale misafircilik cok sever sürekli gelip gitmek isterler benim bu üzüntümü hiç düşünmeden pişkin pişkin neden gelmiyorsunuz diye telefon açıyorlar. Transferden sonra kimse ne aradı ne sordu negatif alınca misafirliğe geliyorlar nasıl insanlar var Rabbim

Canım ya sorma bana bir ağlama geldi belki gereksizdi belki saçmaydı bilmiyorum ama kendimi tutamadım.zamanla geçecek bu hassasiyet biliyorum ama şuanlarda bu tğr şeyler inan dayanılmaz oluyor ve gerçekten beni tek anlayan burada sizlersiniz iyiki varsınız.

Tabiki canım bende ağlıyorum ama geçecek insallah. Allah büyük hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Ne güzel pozitifsin nazar değmesin sana.inş.canın inş.
Canım Allah'tan başka sığınacak yerimiz mi var doktora gidiyoruz ilaçları alıyoruz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama Rabbim kısmet etmediyse olmuyor. Bizde dualarımızla istemeye devam edelim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Derdini verdi dermanını arıyoruz inşallah bulacağız

Ne güzel yazmışsınızMaşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…