- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
Ah canım Allah yardımcın olsun..Rabbim acını hafifletsin inşaAllahAh kizlar bende bugun ikinci negatif tup bebegi ogrendim yikildim resmen ama yapacak birsey yok toparlanip devam edicem Allah herkesin yardimcusi olsun
Yıpranma payını unutmuş
Dinleyin de azcık moral olsun kızlar. Her denemede tutma şansı artıyormuş
Yıpranma payı sözle anlatılmaz bile ama şu durumda ufacık da olsa umuda ihtiyacımız var motive olabilmek içinYıpranma payını unutmuş
Bende kremle masajı deniyeyim canım.Canım ya benim göbekte degil de kollarımda oldu.evdeki kremlerden sürüp masaj yaptım geçti
Nereye kadar be kuzum.5.de negatif
Dinleyin de azcık moral olsun kızlar. Her denemede tutma şansı artıyormuş
Amin inşaallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsinAllah yardımcın olsun ne deyim elimizden bişey gelmiyor başka dua etmekten..
Amin inşaallah canımAh kizlar bende bugun ikinci negatif tup bebegi ogrendim yikildim resmen ama yapacak birsey yok toparlanip devam edicem Allah herkesin yardimcusi olsun
Ah canim ya insanlar bazen kaş yapayım derken göz çıkartıyorlar. Belkide siz mahrum olmayın kafanız dağılsın diye düşünmüşlerdir sen yinede niyetini bozma. Bu günleri atlatacağız Allah'ın izniyle5.negatifi iki hafta önce almış ve acım hala devam ederken eşimin yeğeni 1 yaşındaki çocuğunun doğum gününü bende yapmak istemesi...açık yaraya tuzu basıııp basıp duruyon be allahım.insanın dayanma sınırı var da nereye kadar.
Haklisiniz. Ustuste alinan hormonlar, ilaclar..vucuda her defasinda daha cok yuklenilmis oluyor. Cok zor bir surec tabiki.Yıpranma payını unutmuş
Yok canım beni düşündüklerinden değil.babası sürpriz yapacakmış evde göreceklermiş bende hazırlanıp bende gece davet edecekmişim falan filan.tek derdim buydu şimdi.Ah canim ya insanlar bazen kaş yapayım derken göz çıkartıyorlar. Belkide siz mahrum olmayın kafanız dağılsın diye düşünmüşlerdir sen yinede niyetini bozma. Bu günleri atlatacağız Allah'ın izniyle
Düşüncesiz insanlar canım boşver bide onu kafaya takma. Bizi kimse anlamaz bizden başka çevrendeki gereksiz insanlar seni üzmesin. Banada kuru bir geçmiş olsun o kadar bide bizim sülale misafircilik cok sever sürekli gelip gitmek isterler benim bu üzüntümü hiç düşünmeden pişkin pişkin neden gelmiyorsunuz diye telefon açıyorlar. Transferden sonra kimse ne aradı ne sordu negatif alınca misafirliğe geliyorlar nasıl insanlar var RabbimYok canım beni düşündüklerinden değil.babası sürpriz yapacakmış evde göreceklermiş bende hazırlanıp bende gece davet edecekmişim falan filan.tek derdim buydu şimdi.
Canım ya sorma bana bir ağlama geldi belki gereksizdi belki saçmaydı bilmiyorum ama kendimi tutamadım.zamanla geçecek bu hassasiyet biliyorum ama şuanlarda bu tğr şeyler inan dayanılmaz oluyor ve gerçekten beni tek anlayan burada sizlersiniz iyiki varsınız.Düşüncesiz insanlar canım boşver bide onu kafaya takma. Bizi kimse anlamaz bizden başka çevrendeki gereksiz insanlar seni üzmesin. Banada kuru bir geçmiş olsun o kadar bide bizim sülale misafircilik cok sever sürekli gelip gitmek isterler benim bu üzüntümü hiç düşünmeden pişkin pişkin neden gelmiyorsunuz diye telefon açıyorlar. Transferden sonra kimse ne aradı ne sordu negatif alınca misafirliğe geliyorlar nasıl insanlar var Rabbim
Tabiki canım bende ağlıyorum ama geçecek insallah. Allah büyük hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzCanım ya sorma bana bir ağlama geldi belki gereksizdi belki saçmaydı bilmiyorum ama kendimi tutamadım.zamanla geçecek bu hassasiyet biliyorum ama şuanlarda bu tğr şeyler inan dayanılmaz oluyor ve gerçekten beni tek anlayan burada sizlersiniz iyiki varsınız.
Ne güzel pozitifsin nazar değmesin sana.inş.canın inş.Tabiki canım bende ağlıyorum ama geçecek insallah. Allah büyük hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
Canım Allah'tan başka sığınacak yerimiz mi var doktora gidiyoruz ilaçları alıyoruz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama Rabbim kısmet etmediyse olmuyor. Bizde dualarımızla istemeye devam edelim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Derdini verdi dermanını arıyoruz inşallah bulacağızNe güzel pozitifsin nazar değmesin sana.inş.canın inş.
Ne güzel yazmışsınızMaşaAllahCanım Allah'tan başka sığınacak yerimiz mi var doktora gidiyoruz ilaçları alıyoruz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama Rabbim kısmet etmediyse olmuyor. Bizde dualarımızla istemeye devam edelim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Derdini verdi dermanını arıyoruz inşallah bulacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?