Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Canım özelde mi terapi alıyorsun? Faydası oluyor mu? İlaca gerek gördü mü doktorun?

Ah canım yasa bende endo hastasıyım. Aylarca kisti baskıladık ama transfer olduktan 2 gün sonra başladı lanet ağrıları, o ağrıdıkça insanın içi yanıyor yine mi tutmayacak diye bilirim
mor gelincik arkadaşlar bende de endo var. ağrısı hamilelik ve doğumdan sonra ancak geçti. üstüne de 2 sene emzirdim. son gittiğim doktor endo namına hiç bir şey yok dedi. ki ben bunun için ameliyat oldum.4 sene 6 tüp bebekle ancak bir çocuk sahibi olabildim. ikinci ise hemen oldu endo olmadığı için çok şükür. tabii yine tüp bebek. endo yüzünden tüplerle yumurtalıklar birbirinden ayrılmış. Ama çok şükür şu an en ufak bir şikayetim yok. Allah'ın izniyle geçecek, sabredin.

@aziz misafir böyle hissedersin ama sonra toparlarsın. Ben de 6. denemde ancak hamile kalabilmiştim. 21. haftada kaybettik. 30 saatlik bir doğum ile hem de. 7. de sağlıkla kızımı kucağıma aldım çok şükür. Şimdi de ikinciyi bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez. Sabırlı ol, dua etmeye devam et... Allah'ın hazinesi sonsuz.

Gerçekten bu mesajın iyi geldi cnm. İnşallah artık benimde 5.denemede tutar. İlk çocukta Pozitif olan denemede farklı bişey yapıldı mı? Bir de ameliyt oldum demişsin sonrasında tekrarlamış mıydı?

Gerçekten bu mesajın iyi geldi cnm. İnşallah artık benimde 5.denemede tutar. İlk çocukta Pozitif olan denemede farklı bişey yapıldı mı? Bir de ameliyt oldum demişsin sonrasında tekrarlamış mıydı?
ameliyatı gereksiz bir şekilde 3 cm'lik kist için her şeyden önce oldum. kist tekrarlamadı ama endo kistten çok daha fazlası. gözle görünmeyen mikroskopik odakları var. anatomik bozukluklar, bebeğin tutunmasını engelleyen toksik ortamlar oluşturuyor. pozitif olanda 3 ay lupron depo ile geçici menapoza girdim. o çok işe yaradı. rahim düzelince zaten bir daha bir problem yaşamadım. ne hamile kalmakta ne de endo belirtilerinde... lupron depo ile hamile kalmanın bebeği kaybetmemize etkili olabileceğini düşünüyorum ama bu sadece benim düşüncem ve o olmadan zaten hamile kalamayacaktım.

bir de en önemli fark merkez değiştirdim. birgül sarıkamış, meltem hoca ve engin enginsu...

Benim çikolata kistleri var ama ne rezerve sıkıntı var (amh filan çok iyi) ne tüplerle sorun var ne rahimde (iki kere rahim filmi çekildi, iki kere histeroskopi yapıldı). Son tedavide bana da geçici menapoz uygulandı 4 ay ama malesef sonuç yine negatif

Bende senin gibi bir rahim filmi 2 histereskobi yapıldı 3.ay menopoza soktu doktorum malesef negatif sonuç. Bizim nasip de yok hayırlısı böyledir belkide.

Haklısın canım biz doktor ne derse ona inandık artık 1 tane dondurulmuş embriyom var onu deneyeceğiz kendimi biraz toparlayınca. Bu son artık eşim ve ben cok yorulduk.
Benimde dondurulmus 1 embriyom var4. Gun orta kalite sizin nasil? Bir hafta icinde transfer olur sanitim benim

Benimde dondurulmus 1 embriyom var4. Gun orta kalite sizin nasil? Bir hafta icinde transfer olur sanitim benim
Benim 5 embriyom vardı 4 tanesi 5.gun 5AA ve 4AA idi malesef hiç biri tutmadı. 1 tane olan gelisimi digerlerine gore biraz geri dediler 6.gun dondurdular. Artık cok takılma burda 2 günlük embriyo ile tutanlar var Rabbim ol deyince oluyor. Bu hafta mi olacak trasferin insallah hayırlı olur senin için

bende de rahimde bir şey görünmüyordu aynı şekilde filmde histereskopide çekildi. ama bu gözle görünebilecek bir şey değil. Laboratuvar da önemli. spermle ilgili faktörler de olabilir. embriyo sağlıklı olmayabilir. Sadece kendinde arama sorunu. Artık merkez değiştirmen gerek bence. hangi şehirdesin? İstanbuldaysan Femina'ya git canım kesinlikle.

Bu benim gittiğim 3.merkez cnm. İzmirde en iyi denilen merkezlerden birindeyim şuan zaten. Eskiden eşimde sorun yoktu ama son 2 senedir onunda değerler düştü elbette o da etkiliyordur.

Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız. Bazı doktorlar immün sistemin güçlenmesi için transferde önce ve sonrasında serum taktırıyorlarmış. Bana transferden once prednol,crimino jel estrofem başlıyor transferden sonra clexsan ve prolutex ilave ediyor serum falan yok

Ben bu denemede serum kullandım cnm ama yine de olmadı. Aslında bi yan etkisi yok denemekte fayda var

Canım hiç öyle düşünme olacağı varsa her türlü oluyor benim genetikten sağlıklı gelen embiryom tuttu ama sağlıklı gebelik değil dedi doktrum ve kürtaj oldum. Yani olmayacağı varsa genetikten sağlam gelse de olmuyor. M melek6868

Hal
Haklısınız Rabbim ol deyince oluyor ben de yapabileceğim ne varsa yapıyım sonrasında pişman olupta keşke yapsaydın dememek için. Allah hepimiz için hayırlısı ne ise onu yaşatsın

Canım doktor mu yazdı sen kendin mi eczaneden aldın adinida bilmiyorum doktoruma soylesem ters mi anlar onu da bilmiyorum
Ben söyledim doktora ama zaten verecektim dedi. Bi arkadaş da kendisi kadındoğum doktoruna kendisi yazdırıp almış. Adı intralipid serum farklı farklı markaları var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…