Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Insallah ya neturel transfer olacak benim tahmini bir haftam var 6 yumurtam toplamdi bnmde 4 gunde 1 tane kaldi oda orta kalite onu dondurdular iste bakalim neolacak

Bu benim gittiğim 3.merkez cnm. İzmirde en iyi denilen merkezlerden birindeyim şuan zaten. Eskiden eşimde sorun yoktu ama son 2 senedir onunda değerler düştü elbette o da etkiliyordur.
İstanbul'a gelmeyi düşünür müsünüz? Ben de Ankara'da bu sorunları yaşadım. Merkez gerçekten çok önemli. İyi denilmesine bakma. Sana iyi gelmemiş olabilir.

İstanbul'a gelmeyi düşünür müsünüz? Ben de Ankara'da bu sorunları yaşadım. Merkez gerçekten çok önemli. İyi denilmesine bakma. Sana iyi gelmemiş olabilir.
Malesef İstanbula gitme şansım yok izmirde en iyi denen doktorları dolaşıyorum resmen sırayla ama şuanki doktorum çok iyi gerçekten, endometriosiz Türkiye derneği kurucularından, bu konuyla ilgili tüm güncel gelişmeleri takip eden biri, herşey bi yana çok insancıl melek gibi bir insan. Senin doktorun kimdi?

Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız. Bugun cuma günü Allah bu mübarek günün hürmetine bizede mucizesini gösterir inşallah. Rabbim bizim gibi çocuk özlemi çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda yumuş yumuş bebişler nasip etsin. Bu mutluluğu yaşatsın bize yüce Rabbim

Bende kendimi tek zannederdim.meğer benimle aynı şeyleri yaşayan o kadar çok insan varmış ki.burayı okuyunca anladım.her birinizin satırlarında kendimi gördüm.bende şuan 5.denemesi negatif sonuçlanan ve hiç doğum yapamamış bir bayanım.sizlere bişey sormak istiyorum.nefes tekniğini ve rahim masajını duyan ve deneyen var mı

Yok canım hiç duymadım. Ben transferden önce spor merkezine kayıt olmuştum belki faydası olur diye orda hem step hem plates yaptık platesin icinde hepsi vardı malesef yine tutmadı.Allah büyük hakkımızda hayırlısı

Duydum cnm ama hiç denemedim. Ben de faydası çok diye akapuntura gittim bayağa, akapuntura gidip doğal yoldan bile hamile kalanlar var ama bana etkisi olmadı sanırım yine de herşeyi denemekte fayda var, neyin vesile olacağını neyin bize iyi geleceğini bilemeyiz. Ben şimdi meditasyonlara, olumlamalara başlıyacağım hatta belki terapiye

Yumurta ve sperm hasarına bakıldı mı canım sizde.bide kaç defa denediniz.

Anladım kuzum.bende diyetisyene başladım 12 kilo aldım 5 tedavide.

Kızlar bişey sormak istiyorum benim iğnelerden sonra göbek çevremde fındık gibi bezeler oluştu.bir sürü elime geliyor.ne yapabilirim geçmesi için acaba.

Sperm dna hasarına baktırmadık ama Ros testi yaptırdık yüksek çıktı bu değer yüksekse zaten sperm dnaları hasar görüyormuş. Bunun için 3 ay antioksidan kullandık
Yaa.anlatırmısın canım.bu testi nerede yaptırdınız maaliyeti nedir nasıl yapılıyır kanda falan mı

Yaa.anlatırmısın canım.bu testi nerede yaptırdınız maaliyeti nedir nasıl yapılıyır kanda falan mı
İzmir medicalpark hastanesinde yapıldı, aslında ben dna hasar testi istedim doktor o bizde yok deyip bunu yaptı. Eğer tekrarlayan başarısızlıklarınız varsa direk dna hasarı baktırdım, bulunduğunuz ildeki özel hastaneleri, labaratuvarları arayıp sorun fiyat alın yapan bi yer vardır muhakkak eğer sonuç sorunlu çıkarsa da iyi bir üroloğa gitmekte fayda var

Ros kan tahlili ile bakıldı ama sperm dna hasarı sanırım spermiyogram gibi örnek alınarak bakılıyor.
Canım kaçıncı denemenizde bu testi yaptirdiniz? Benim 3.denemem negatif oldu yumurta toplandıktan sonra 5. Embrio oldu onlar donduruldu ve onları kullanıyoruz şimdi zaten elimde 1 tane kaldı o da olmazsa biz bu işi bırakacağız

Canım 3 deneme sil baştan mı oldu yoksa dondurulmuşları mı koyuldu? Benim 4 sefer sil baştan oldu. 3.denemeden sonra Ros baktırdık. Bence sperm dana hasarı baktırsak daha iyiydi.

Canım 3 deneme sil baştan mı oldu yoksa dondurulmuşları mı koyuldu? Benim 4 sefer sil baştan oldu. 3.denemeden sonra Ros baktırdık. Bence sperm dana hasarı baktırsak daha iyiydi.
Yok canim dondurulmuşlarla trasfer oldum. Ilk denememde 3 embriyom oldu 3.günlüktü 2 tane transfer 1.tanesi çöpe gitti.sonuc negatif daha sonra başka bir merkez orda 5 tane 5.gun embriyosu oldu donduruldu 2 deneme 2 negatif. 1 tane kaldı artik ne deyim hic umudum kalmadı gelecek ay gideceğiz doktora.

Bak ne güzel 5 tane blast oluşmuş moralini bozma elbet olacak. Sizde sorun neydi cnm? Yaş kaçtı? Yazdıysam da unutmuşum kusurabakma.

Bak ne güzel 5 tane blast oluşmuş moralini bozma elbet olacak. Sizde sorun neydi cnm? Yaş kaçtı? Yazdıysam da unutmuşum kusurabakma.
Benim bir tupum yoktu dış gebelikten kaybettim diğer acik olan tarafta yumurtalık çalışmıyor 2 sene ilaclarla uğraştık olmadı tup bebek dediler rahim filmi cekildi 2 defa histereskobi oldum yaşdan dolayi sanırım 39 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…