- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Insallah ya neturel transfer olacak benim tahmini bir haftam var 6 yumurtam toplamdi bnmde 4 gunde 1 tane kaldi oda orta kalite onu dondurdular iste bakalim neolacakBenim 5 embriyom vardı 4 tanesi 5.gun 5AA ve 4AA idi malesef hiç biri tutmadı. 1 tane olan gelisimi digerlerine gore biraz geri dediler 6.gun dondurdular. Artık cok takılma burda 2 günlük embriyo ile tutanlar var Rabbim ol deyince oluyor. Bu hafta mi olacak trasferin insallah hayırlı olur senin için
Hadi hayirlisi bakalım inşallah hersey yolunda gider pozitif haberini verirsin bize. Allah yardimcin olsunInsallah ya neturel transfer olacak benim tahmini bir haftam var 6 yumurtam toplamdi bnmde 4 gunde 1 tane kaldi oda orta kalite onu dondurdular iste bakalim neolacak
İstanbul'a gelmeyi düşünür müsünüz? Ben de Ankara'da bu sorunları yaşadım. Merkez gerçekten çok önemli. İyi denilmesine bakma. Sana iyi gelmemiş olabilir.Bu benim gittiğim 3.merkez cnm. İzmirde en iyi denilen merkezlerden birindeyim şuan zaten. Eskiden eşimde sorun yoktu ama son 2 senedir onunda değerler düştü elbette o da etkiliyordur.
Malesef İstanbula gitme şansım yokİstanbul'a gelmeyi düşünür müsünüz? Ben de Ankara'da bu sorunları yaşadım. Merkez gerçekten çok önemli. İyi denilmesine bakma. Sana iyi gelmemiş olabilir.
Yok canım hiç duymadım. Ben transferden önce spor merkezine kayıt olmuştum belki faydası olur diye orda hem step hem plates yaptık platesin icinde hepsi vardı malesef yine tutmadı.Allah büyük hakkımızda hayırlısıBende kendimi tek zannederdim.meğer benimle aynı şeyleri yaşayan o kadar çok insan varmış ki.burayı okuyunca anladım.her birinizin satırlarında kendimi gördüm.bende şuan 5.denemesi negatif sonuçlanan ve hiç doğum yapamamış bir bayanım.sizlere bişey sormak istiyorum.nefes tekniğini ve rahim masajını duyan ve deneyen var mı
Duydum cnm ama hiç denemedim. Ben de faydası çok diye akapuntura gittim bayağa, akapuntura gidip doğal yoldan bile hamile kalanlar var ama bana etkisi olmadı sanırımBende kendimi tek zannederdim.meğer benimle aynı şeyleri yaşayan o kadar çok insan varmış ki.burayı okuyunca anladım.her birinizin satırlarında kendimi gördüm.bende şuan 5.denemesi negatif sonuçlanan ve hiç doğum yapamamış bir bayanım.sizlere bişey sormak istiyorum.nefes tekniğini ve rahim masajını duyan ve deneyen var mı
Yumurta ve sperm hasarına bakıldı mı canım sizde.bide kaç defa denediniz.Duydum cnm ama hiç denemedim. Ben de faydası çok diye akapuntura gittim bayağa, akapuntura gidip doğal yoldan bile hamile kalanlar var ama bana etkisi olmadı sanırımyine de herşeyi denemekte fayda var, neyin vesile olacağını neyin bize iyi geleceğini bilemeyiz. Ben şimdi meditasyonlara, olumlamalara başlıyacağım hatta belki terapiye
Anladım kuzum.bende diyetisyene başladım 12 kilo aldım 5 tedavide.Yok canım hiç duymadım. Ben transferden önce spor merkezine kayıt olmuştum belki faydası olur diye orda hem step hem plates yaptık platesin icinde hepsi vardı malesef yine tutmadı.Allah büyük hakkımızda hayırlısı
Sperm dna hasarına baktırmadık ama Ros testi yaptırdık yüksek çıktı bu değer yüksekse zaten sperm dnaları hasar görüyormuş. Bunun için 3 ay antioksidan kullandıkYumurta ve sperm hasarına bakıldı mı canım sizde.bide kaç defa denediniz.
Yaa.anlatırmısın canım.bu testi nerede yaptırdınız maaliyeti nedir nasıl yapılıyır kanda falan mıSperm dna hasarına baktırmadık ama Ros testi yaptırdık yüksek çıktı bu değer yüksekse zaten sperm dnaları hasar görüyormuş. Bunun için 3 ay antioksidan kullandık
İzmir medicalpark hastanesinde yapıldı, aslında ben dna hasar testi istedim doktor o bizde yok deyip bunu yaptı. Eğer tekrarlayan başarısızlıklarınız varsa direk dna hasarı baktırdım, bulunduğunuz ildeki özel hastaneleri, labaratuvarları arayıp sorun fiyat alın yapan bi yer vardır muhakkakYaa.anlatırmısın canım.bu testi nerede yaptırdınız maaliyeti nedir nasıl yapılıyır kanda falan mı
Ros kan tahlili ile bakıldı ama sperm dna hasarı sanırım spermiyogram gibi örnek alınarak bakılıyor.Yaa.anlatırmısın canım.bu testi nerede yaptırdınız maaliyeti nedir nasıl yapılıyır kanda falan mı
Canım kaçıncı denemenizde bu testi yaptirdiniz? Benim 3.denemem negatif oldu yumurta toplandıktan sonra 5. Embrio oldu onlar donduruldu ve onları kullanıyoruz şimdi zaten elimde 1 tane kaldı o da olmazsa biz bu işi bırakacağızRos kan tahlili ile bakıldı ama sperm dna hasarı sanırım spermiyogram gibi örnek alınarak bakılıyor.
Canım 3 deneme sil baştan mı oldu yoksa dondurulmuşları mı koyuldu? Benim 4 sefer sil baştan oldu. 3.denemeden sonra Ros baktırdık. Bence sperm dana hasarı baktırsak daha iyiydi.Canım kaçıncı denemenizde bu testi yaptirdiniz? Benim 3.denemem negatif oldu yumurta toplandıktan sonra 5. Embrio oldu onlar donduruldu ve onları kullanıyoruz şimdi zaten elimde 1 tane kaldı o da olmazsa biz bu işi bırakacağız
Yok canim dondurulmuşlarla trasfer oldum. Ilk denememde 3 embriyom oldu 3.günlüktü 2 tane transfer 1.tanesi çöpe gitti.sonuc negatif daha sonra başka bir merkez orda 5 tane 5.gun embriyosu oldu donduruldu 2 deneme 2 negatif. 1 tane kaldı artik ne deyim hic umudum kalmadı gelecek ay gideceğiz doktora.Canım 3 deneme sil baştan mı oldu yoksa dondurulmuşları mı koyuldu? Benim 4 sefer sil baştan oldu. 3.denemeden sonra Ros baktırdık. Bence sperm dana hasarı baktırsak daha iyiydi.
Bak ne güzel 5 tane blast oluşmuş moralini bozma elbet olacak. Sizde sorun neydi cnm? Yaş kaçtı? Yazdıysam da unutmuşum kusurabakma.Yok canim dondurulmuşlarla trasfer oldum. Ilk denememde 3 embriyom oldu 3.günlüktü 2 tane transfer 1.tanesi çöpe gitti.sonuc negatif daha sonra başka bir merkez orda 5 tane 5.gun embriyosu oldu donduruldu 2 deneme 2 negatif. 1 tane kaldı artik ne deyim hic umudum kalmadı gelecek ay gideceğiz doktora.
Benim bir tupum yoktu dış gebelikten kaybettim diğer acik olan tarafta yumurtalık çalışmıyor 2 sene ilaclarla uğraştık olmadı tup bebek dediler rahim filmi cekildi 2 defa histereskobi oldum yaşdan dolayi sanırım 39 yaşındayımBak ne güzel 5 tane blast oluşmuş moralini bozma elbet olacak. Sizde sorun neydi cnm? Yaş kaçtı? Yazdıysam da unutmuşum kusurabakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?