Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Sana tavsiyem asla pes etme. Maddi manevi gücün yettiğince denemeye devam ama arka arkaya deneme yapmak yoruyor aralarda en az 3-6 ay dinlenmek iyi geliyor. Ne mucize hikayeler okuyorum burada o mucize birgün bizi de bulacak inşallah. Bir de şuan bilinç altı gücü ile ilgili konular araştırıyorum, bu tarz uzmanlar hep olumlu, kesin cümleler kurum diyor." bu seferki tüp bebek denemesinde hamile kalıcam ve anne olucam" bu cümleyi kendinden emin olarak kur, istediğin bebeği devamlı hayal et cinsiyetine kadar detaylı bir hayal kur, onu doğurduğunu emzirdiğini vs hayal et. Bilinç altımızı ikna edersek inanıyorum bu iş olacak. Embriyolog bana dedik anne olmaya hazır ve zihnen gerçekten istekli olursan sana en kötü embriyoyu da versek vücudun onu onarır hamile kalırsın

Ay canım cok sağol çok hoşuma gitti. Ben eylülde negatif aldım yaşdan dolayi fazla uzatmak istemiyorum. Kasim gibi doktorla bir görüşeyim diyorum.dediklerini uygulanmaya çalışacağım inşallah. Ya bisey soracam negatif sonucu alip merkeze bildirdiginizde doktor size geri dönüş yapıyor mu atıyorum şundan dolayı tutmamıştır diye yada gelin konuşalım falan diye. Ben doktorumdan oyle bir destek görmedim

Ben daha önce 2 doktorla denedim inan negatif sonuç sonrası doğru düzgün ilgilenmediler bile. Ama şuanki doktorum o kadar ilgilendi ki 45 dk görüştü bizle, o da çok üzüldü bizimle dertlendi bu insancıl hali bile beni çok mutlu etti. Doğru doktoru buldum nihayet bu doktorda denemeye devam edeceğim ama inşallah 5.deneme beni anne yapacak

Insallah canim bu sefer olacak senin ve diger arkadaşlarıma cok cok dua edecegim insallah bebişini kucağına alırsın. Aslında doktorum iyi muayenede cok ilgili bazen 1 saat falan ilgileniyor ne zaman telefon açsam yada mesaj atsam mutlaka cevap verir. Ne bileyim insan bazen kişiye ozel muamele gormek istiyor sonuç alınca mesaj atıyorum doktorda kısa bir cevap yazıyor o kadar baska bir görüşme yapmıyoruz. Neyse kafa şişirdim canım nezaman başlıyorsun 5.denemene

Üzülme canimmm ben 3 denemem de gebe kaldım darısı başına zamanı var demeki

9ay nasıl mutlu ettin beni açıklama yaparak.yalnız benim amh 0.64 ve dediğin gibi kist yok ama odaklar var.ay sonunda doktorum muayene edecek.bu rahatsızlık barsaklarimi etkiliyor glutensiz yemeye özen gosteriyorum. Peki amh bu kadar Dusuk ken mutlaka laporoskopi olmam gerekli değil mi.bi de benim rahim yukardaymis.hepsi iyilesecek değil mi 9ay süreçlerini nasıl daha net anlatbilirsin. Hiç kendim gibi bir hasta ayrıca gebe kalan birine rastlamamistim Allahım doğacak bebeğini de sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.düzeleceğine insallah profosörüm kesfetmisti ilk defa rahimde alttan muayene de başka doktorlar anlayamiyor.yumurtalik rezervimi daha fazla düşürmesine izin vermek istemiyorum .umudum oldun ne olur burdan yaz bize

Doktorun kim canım

Pgt yapılsa daha iyi değilmi canım
Pgt çok maliyetli cnm ondan yaptıramadık ama şuana kadar oluşan tüm embriyoları transfer ettirdik sağlıksızsa zaten tutmaz dedik hiç biri sağlıklı gebelik olamadı ama embriyolar mı kötüydü yoksa bende mi sorun var bilemedik. Pgt yaptıran herkes de sağlıklı gebelik elde edemiyor sonuçta malesef

İzmir ümit inceboz
Benim de üç kimyasal gebelik var canım kendiliğinden doğal yolla oluşan. Ama sonra tutunamayip düşüyor. Genetik test pıhtılaşma yapıldı normal çıktı. Spermiyogram da iyi diyorlar ama anlamadım. Tüp bebek yaptırırsam o da kimyasal olur diye korkuyorum.o yüzden ne yapmalı pgt diye birşeyler duydum ondan sordum sana canım

Benim de doğal yoldan 1, tüp bebekle 2 kimyasal gebeliğin oldu yaş kaç? Ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz çocuk için?

33 yaş 2,5yıldır evliyiz ve istiyoruz
Canım iyi bir kadın doğumcuya git hatta tüp bebek doktoru da olabilir tüm tetkiklerini yaptır rahim filmi, genetik testler, pıhtılaşma testleri, bağışıklık testler vs, eğer bakılmadıysa eşine de spermiyogram baktır. Sende polip, miyom, kan pıhtılaşması, bağışıklık sorunu, endometriosiz vs varsa ya da eşinin sperm morfolojisi kötü ise bunlar düşüğe sebep oluyor olabilir. Eşinle birlikte hem omega hem antioksidan takviyesi alıp doktor kontrolünde bi süre daha doğal yoldan denemeye devam edin derim bence (tabi fsh yüksek değilse). Bi de intralipid serum tedavisi diye birşey var ucuz bir serum yan etkisi de yok bi araştır istersen bağışıklık baskılayıcı serum diye de geçer

amin çok sağol.
Lap amh’ı daha da düşürüyor eğer yumurtalıklara dokunurlarsa. Benim laporoskopiden sonra her şey tepetaklak gitmişti. Ağırlarım artmıştı. Benim de bağırsaklarımda endo yüzünden yapışıklık var. Ben de glütensiz yemeyi denemiştim :) Her şey karın zarına da yapışmış. Lap’da onları açtılar ama sonrasında daha beter yapıştı. Sezeryan bile 1.5 saat sürmüş. Zarar vermemek için çok uğraşmışlar. Rahimin duruşu bile düzeliyor. Özellikle Doğumdan sonra. Bence en mantıklısı hemen iyi bir tüp bebek merkezine gitmek. İstanbul’a gelebilir misin

Tüp bebek ekip işi. Sadece doktorun iyi olması yetmiyor maalesef. Lab da iyi olmalı. İyi olsa bile bazen nedense o yer sana iyi gelmiyor. 2-3 kere aynı yerde negatif alırsan değiştirmeni tavsiye ederim. Birgül Sarıkamış, Meltem Erik, Engin Enginsu
nefes tekniğini ilk pozitif denememden önce yapmıştım. Stresi azaltıyor kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…