Sana tavsiyem asla pes etme. Maddi manevi gücün yettiğince denemeye devam ama arka arkaya deneme yapmak yoruyor aralarda en az 3-6 ay dinlenmek iyi geliyor. Ne mucize hikayeler okuyorum burada o mucize birgün bizi de bulacak inşallah. Bir de şuan bilinç altı gücü ile ilgili konular araştırıyorum, bu tarz uzmanlar hep olumlu, kesin cümleler kurum diyor." bu seferki tüp bebek denemesinde hamile kalıcam ve anne olucam" bu cümleyi kendinden emin olarak kur, istediğin bebeği devamlı hayal et cinsiyetine kadar detaylı bir hayal kur, onu doğurduğunu emzirdiğini vs hayal et. Bilinç altımızı ikna edersek inanıyorum bu iş olacak. Embriyolog bana dedik anne olmaya hazır ve zihnen gerçekten istekli olursan sana en kötü embriyoyu da versek vücudun onu onarır hamile kalırsınBenim bir tupum yoktu dış gebelikten kaybettim diğer acik olan tarafta yumurtalık çalışmıyor 2 sene ilaclarla uğraştık olmadı tup bebek dediler rahim filmi cekildi 2 defa histereskobi oldum yaşdan dolayi sanırım 39 yaşındayım
Ay canım cok sağol çok hoşuma gitti. Ben eylülde negatif aldım yaşdan dolayi fazla uzatmak istemiyorum. Kasim gibi doktorla bir görüşeyim diyorum.dediklerini uygulanmaya çalışacağım inşallah. Ya bisey soracam negatif sonucu alip merkeze bildirdiginizde doktor size geri dönüş yapıyor mu atıyorum şundan dolayı tutmamıştır diye yada gelin konuşalım falan diye. Ben doktorumdan oyle bir destek görmedimSana tavsiyem asla pes etme. Maddi manevi gücün yettiğince denemeye devam ama arka arkaya deneme yapmak yoruyor aralarda en az 3-6 ay dinlenmek iyi geliyor. Ne mucize hikayeler okuyorum burada o mucize birgün bizi de bulacak inşallah. Bir de şuan bilinç altı gücü ile ilgili konular araştırıyorum, bu tarz uzmanlar hep olumlu, kesin cümleler kurum diyor." bu seferki tüp bebek denemesinde hamile kalıcam ve anne olucam" bu cümleyi kendinden emin olarak kur, istediğin bebeği devamlı hayal et cinsiyetine kadar detaylı bir hayal kur, onu doğurduğunu emzirdiğini vs hayal et. Bilinç altımızı ikna edersek inanıyorum bu iş olacak. Embriyolog bana dedik anne olmaya hazır ve zihnen gerçekten istekli olursan sana en kötü embriyoyu da versek vücudun onu onarır hamile kalırsın
Ben daha önce 2 doktorla denedim inan negatif sonuç sonrası doğru düzgün ilgilenmediler bile. Ama şuanki doktorum o kadar ilgilendi ki 45 dk görüştü bizle, o da çok üzüldü bizimle dertlendi bu insancıl hali bile beni çok mutlu etti. Doğru doktoru buldum nihayet bu doktorda denemeye devam edeceğim ama inşallah 5.deneme beni anne yapacakAy canım cok sağol çok hoşuma gitti. Ben eylülde negatif aldım yaşdan dolayi fazla uzatmak istemiyorum. Kasim gibi doktorla bir görüşeyim diyorum.dediklerini uygulanmaya çalışacağım inşallah. Ya bisey soracam negatif sonucu alip merkeze bildirdiginizde doktor size geri dönüş yapıyor mu atıyorum şundan dolayı tutmamıştır diye yada gelin konuşalım falan diye. Ben doktorumdan oyle bir destek görmedim
Sizin gittiğiniz merkez neresiİstanbul'a gelmeyi düşünür müsünüz? Ben de Ankara'da bu sorunları yaşadım. Merkez gerçekten çok önemli. İyi denilmesine bakma. Sana iyi gelmemiş olabilir.
Insallah canim bu sefer olacak senin ve diger arkadaşlarıma cok cok dua edecegim insallah bebişini kucağına alırsın. Aslında doktorum iyi muayenede cok ilgili bazen 1 saat falan ilgileniyor ne zaman telefon açsam yada mesaj atsam mutlaka cevap verir. Ne bileyim insan bazen kişiye ozel muamele gormek istiyor sonuç alınca mesaj atıyorum doktorda kısa bir cevap yazıyor o kadar baska bir görüşme yapmıyoruz. Neyse kafa şişirdim canım nezaman başlıyorsun 5.denemeneBen daha önce 2 doktorla denedim inan negatif sonuç sonrası doğru düzgün ilgilenmediler bile. Ama şuanki doktorum o kadar ilgilendi ki 45 dk görüştü bizle, o da çok üzüldü bizimle dertlendi bu insancıl hali bile beni çok mutlu etti. Doğru doktoru buldum nihayet bu doktorda denemeye devam edeceğim ama inşallah 5.deneme beni anne yapacak
Üzülme canimmm ben 3 denemem de gebe kaldım darısı başına zamanı var demekiMerhaba arkadaşlar, 21 temmuzda lucrin destekli uzun protokolle tüp bebek tedavim başladı. Menogon iğne ağrılarım dışında her şey çok güzeldi ve ben de çok mutluydum. Hiçbir zaman içimde olumsuz bir duygu oluşmamıştı. 15 Ağustosta opu oldum. 9 yumurta toplandı. Ertesi gün 8 tanesi döllenmişti ve kaliteliydiler. 5. güne kadar hepsi yaşadı ve 20 ağustosta 2 embriyo transferim yapıldı. Transferimin 7. günü ağrıyla uyandım öğleden sonra da kanamam başladı ve bebeklerim tutunmadı. Etkisi geçmedi hala çok üzgünüm ve hep ağlıyorum... ikinci deneme için zamana ve benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlara ihtiyacım var .
mor gelincik arkadaşlar bende de endo var. ağrısı hamilelik ve doğumdan sonra ancak geçti. üstüne de 2 sene emzirdim. son gittiğim doktor endo namına hiç bir şey yok dedi. ki ben bunun için ameliyat oldum.4 sene 6 tüp bebekle ancak bir çocuk sahibi olabildim. ikinci ise hemen oldu endo olmadığı için çok şükür. tabii yine tüp bebek. endo yüzünden tüplerle yumurtalıklar birbirinden ayrılmış. Ama çok şükür şu an en ufak bir şikayetim yok. Allah'ın izniyle geçecek, sabredin.
Pgt yapılsa daha iyi değilmi canımCanım 3 deneme sil baştan mı oldu yoksa dondurulmuşları mı koyuldu? Benim 4 sefer sil baştan oldu. 3.denemeden sonra Ros baktırdık. Bence sperm dana hasarı baktırsak daha iyiydi.
Doktorun kim canımBen daha önce 2 doktorla denedim inan negatif sonuç sonrası doğru düzgün ilgilenmediler bile. Ama şuanki doktorum o kadar ilgilendi ki 45 dk görüştü bizle, o da çok üzüldü bizimle dertlendi bu insancıl hali bile beni çok mutlu etti. Doğru doktoru buldum nihayet bu doktorda denemeye devam edeceğim ama inşallah 5.deneme beni anne yapacak
Pgt çok maliyetli cnm ondan yaptıramadık ama şuana kadar oluşan tüm embriyoları transfer ettirdik sağlıksızsa zaten tutmaz dedik hiç biri sağlıklı gebelik olamadı ama embriyolar mı kötüydü yoksa bende mi sorun var bilemedik. Pgt yaptıran herkes de sağlıklı gebelik elde edemiyor sonuçta malesefPgt yapılsa daha iyi değilmi canım
İzmir ümit incebozDoktorun kim canım
Benim de üç kimyasal gebelik var canım kendiliğinden doğal yolla oluşan. Ama sonra tutunamayip düşüyor. Genetik test pıhtılaşma yapıldı normal çıktı. Spermiyogram da iyi diyorlar ama anlamadım. Tüp bebek yaptırırsam o da kimyasal olur diye korkuyorum.o yüzden ne yapmalı pgt diye birşeyler duydum ondan sordum sana canımİzmir ümit inceboz
Benim de doğal yoldan 1, tüp bebekle 2 kimyasal gebeliğin olduBenim de üç kimyasal gebelik var canım kendiliğinden doğal yolla oluşan. Ama sonra tutunamayip düşüyor. Genetik test pıhtılaşma yapıldı normal çıktı. Spermiyogram da iyi diyorlar ama anlamadım. Tüp bebek yaptırırsam o da kimyasal olur diye korkuyorum.o yüzden ne yapmalı pgt diye birşeyler duydum ondan sordum sana canım
Insallah canim yaHadi hayirlisi bakalım inşallah hersey yolunda gider pozitif haberini verirsin bize. Allah yardimcin olsun
33 yaş 2,5yıldır evliyiz ve istiyoruzBenim de doğal yoldan 1, tüp bebekle 2 kimyasal gebeliğin olduyaş kaç? Ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz çocuk için?
Canım iyi bir kadın doğumcuya git hatta tüp bebek doktoru da olabilir tüm tetkiklerini yaptır rahim filmi, genetik testler, pıhtılaşma testleri, bağışıklık testler vs, eğer bakılmadıysa eşine de spermiyogram baktır. Sende polip, miyom, kan pıhtılaşması, bağışıklık sorunu, endometriosiz vs varsa ya da eşinin sperm morfolojisi kötü ise bunlar düşüğe sebep oluyor olabilir. Eşinle birlikte hem omega hem antioksidan takviyesi alıp doktor kontrolünde bi süre daha doğal yoldan denemeye devam edin derim bence (tabi fsh yüksek değilse). Bi de intralipid serum tedavisi diye birşey var ucuz bir serum yan etkisi de yok bi araştır istersen bağışıklık baskılayıcı serum diye de geçer33 yaş 2,5yıldır evliyiz ve istiyoruz
amin çok sağol.9ay nasıl mutlu ettin beni açıklama yaparak.yalnız benim amh 0.64 ve dediğin gibi kist yok ama odaklar var.ay sonunda doktorum muayene edecek.bu rahatsızlık barsaklarimi etkiliyor glutensiz yemeye özen gosteriyorum. Peki amh bu kadar Dusuk ken mutlaka laporoskopi olmam gerekli değil mi.bi de benim rahim yukardaymis.hepsi iyilesecek değil mi 9ay süreçlerini nasıl daha net anlatbilirsin. Hiç kendim gibi bir hasta ayrıca gebe kalan birine rastlamamistim Allahım doğacak bebeğini de sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.düzeleceğine insallah profosörüm kesfetmisti ilk defa rahimde alttan muayene de başka doktorlar anlayamiyor.yumurtalik rezervimi daha fazla düşürmesine izin vermek istemiyorum .umudum oldun ne olur burdan yaz bize
Femina kadın sağlığı. Eskiden Kadıköy şifadaydılar ekip olarak. Birgün ve Meltem Hoca.Sizin gittiğiniz merkez neresi
Tüp bebek ekip işi. Sadece doktorun iyi olması yetmiyor maalesef. Lab da iyi olmalı. İyi olsa bile bazen nedense o yer sana iyi gelmiyor. 2-3 kere aynı yerde negatif alırsan değiştirmeni tavsiye ederim. Birgül Sarıkamış, Meltem Erik, Engin EnginsuMalesef İstanbula gitme şansım yokizmirde en iyi denen doktorları dolaşıyorum resmen sırayla ama şuanki doktorum çok iyi gerçekten, endometriosiz Türkiye derneği kurucularından, bu konuyla ilgili tüm güncel gelişmeleri takip eden biri, herşey bi yana çok insancıl melek gibi bir insan. Senin doktorun kimdi?
nefes tekniğini ilk pozitif denememden önce yapmıştım. Stresi azaltıyor kesinlikleBende kendimi tek zannederdim.meğer benimle aynı şeyleri yaşayan o kadar çok insan varmış ki.burayı okuyunca anladım.her birinizin satırlarında kendimi gördüm.bende şuan 5.denemesi negatif sonuçlanan ve hiç doğum yapamamış bir bayanım.sizlere bişey sormak istiyorum.nefes tekniğini ve rahim masajını duyan ve deneyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?