bende aynı sorunu yaşadım..bende yumurtlama sorunu var eşimdede sperm sorunu vardı neyse 3yumurta toplandı döllenmeye kondu ama hiçbir kıpraşma olmamış ve tedavim iptal oldu..yarın tekrar nasipse tedaviye başlıcam ama bu sefer ne sorunlar yaşıcam bilemiyorum hangi ilaç benim için uygun olur onuda bilemiyorum....
kızlar size sormak istediğim ilaç değişkliği işe yarıyormu ben hep yumurtam çoğalsın diye pragon iğnesi kullandım ama faydasını göremedim sizde devamlı aynı iğnede sorun yaşıyıpta başka iğne kullanarak faydasını görünüzmü yumurtalarınızın çoğalması için?
hem yumurtlama sorunu yaşıyorum, hem döllenme sorunu yaşıyorum, eşiminde sperm ameliyatla bulundu Allahıma şükür...
ben hastane değişikliği yapan biride değilim şöyle düşünüyorum hep, her uygulamada eksiği hatayı bulucaklar diye ama bulunmadı gitti....
döllenme olmadığı için genetik testler istendi temiz çıktı kanımda pıhtılaşma varmış onun içinde tedavide kan sulandırıcı kullanıcakmışım ama dr. sorun budur diyemeyiz dedi döllenme için yani nedeni anlaşılamadı henüz(
kızlar bilgilerinizi paylaşın lütfen arada yaşadıklarımızı yazalım bir okuyana elbet faydası olur yaşadıklarımız....
ben de varıımm2. tedavımde yumurtalar toplandıktan sonra bırakın döllenmeyı yumurtalarımın anormal gelişişm gösterdını söyledıler ertesi gun. dunyam karardı. yumurtalarım 46 kromozom çıkmıstı kendini döllemiş nası oluyosa...genetık test istedi şükür normal çıktı. şimidi 3. denememın tranferımın 11. gunundeyım. yrn test gunum. 5 yumurta toplndı. 2si döllendı 5. gunlerınde transfer edildi. heycanım korkum hat safhada dua ediiiinnn nolurrr. bu arada rezerv azlığı var bende...
Çok şaşırdım drmekki bu yumurtaların ay ay değiştiği doğru.. Peki bu tedavinizde nasıl embriyo kaliteniz? Buarada inşallah poZitifi gorursun
valla bılmıyorum ama 5. gun embrıyosu ıcın ıı dıyolar... en son bana 3. gun birinin 6, diğerinin 8 hucreli oldunu sölemişlerdi. yani 4. gunde biri 8, diğeri 10 olsa, 5. günde de sanırım arttı ki 5. gune sarktı transfer işlemi. yani hucre sayısını sölemediler en son transfer sırasında embriyolog, ikisi de 5. gun kalitesinde dedi o kadar. bu arada bu 3. tedavimden 1 ay önce başlamsıtık tedaviye ama 5. gununde iptal etti dr um. çünkü 4 yumurta olusmus ve biri 5. gunde 18,5 mm olmus hızlı gtmiş, diğer 3'ü ise 6-9 mm falandı. yani dediğin gbi ay ay değişiyo yumurtaların durumu...
İnşallah yarın güzel haberinizi alırız...
iinnşaaaalllhhhhh
yumurtalarin ay ay degistigini ben yasadim.3uncu denememde 14 yumurta toplandi hepsi bos cikti islem iptal edildi.bir sonraki transferimde dollendi ama 1e bolundu.simdi ise 10hucreli embiriyo bide 9 hucreli embiriyo elde ettim benim sonucta cumartesi belli olicak...insallah yarina bize guzel.haberler verirsin bekliyoruz...
1. tedavin nasıl geçmişti?döllenme varmıydı?ben de varıımm2. tedavımde yumurtalar toplandıktan sonra bırakın döllenmeyı yumurtalarımın anormal gelişişm gösterdını söyledıler ertesi gun. dunyam karardı. yumurtalarım 46 kromozom çıkmıstı kendini döllemiş nası oluyosa...genetık test istedi şükür normal çıktı. şimidi 3. denememın tranferımın 11. gunundeyım. yrn test gunum. 5 yumurta toplndı. 2si döllendı 5. gunlerınde transfer edildi. heycanım korkum hat safhada dua ediiiinnn nolurrr. bu arada rezerv azlığı var bende...
ay 14 yumurtayı duyunca insanın sevinesi geliyor ama boş çıkmasıda acayip hayel kırıklığı yaaaaa....diğer ayki tedavilerinde kaç yumurtan oldu? inş bebeğine kavuşursun cnm Allah yardımcın olsun...
valla canim sonrakindede 9tane oldu ama ise yarar 2taneydi.simdi en son denemem de 11tane 4tane ise yarar vardi.biri 10hucrrli digeri 9hucreli onlarda transfer wdildi bakalim cumartesi belli olucak...
cnm ben dehayı 5 ay kullandım işe yaradımı sanmam yumrta sayım artmadı 3 tn toplanmıştı doluydu ama döllenme olmadı...bu ayda incir kürü uyguladım,bal polen arısütü karışımı yedim bakalım işe yarıcaklarmı...
luludya hamilesin sanırım tebrik ederim seni allah kucağına almayıda nasip etsin.......
Tüp bebek tedavimde embriyolarım gelişimlerini durdular 17 embriyondan sadece biri blastosist başlangıcı olabildi oda tutmadı. Tekrar tüp bebek yaptirmaktan korkuyorum.. Aynı şey olupta sonradan duzelen var mı?
iinnşaaaalllhhhhh
canım öncelikle allah yardımcın olsun .senin yumurta rezervindemi sorun var yoksa başka sıkıntılarmı bunu soruyorum çünkü benim yumurta rezervim çok düşüktü ve doktorum ilaçlı tüp bebek yerine ilaçsız tüp bebek yapalım ilaçlar yumurta kalitesini düşürüyo dedi onu dinledim sadece klomen kullandım 3 gün 3 yumurtam vardı biri gelişmedi 2 tansei alındı biri boş çıktı bir taneside 2. kalite yumurta ve 2. gün embriyosu olarak transfer edildi ve tuttu demek istediğim böyle bir yöntemde var tabi herkse göre uygun değildir bilemem doktor karar verirv buna benim hiç umudum yoktu ama kendi doğal yumurtamla hamile kaldım allaha şükür inş. sende meleğine bran önce kavuşursun
Cnm benim bildigim kadarıyla rezerv sıkıntım yok bütün tedavilerde aşılama, klomen , tüp bebek olsun hep iyiydi ama embriyolar gelişmedi belki kalitede bir sıkıntı var belki o ayın şansı öyleydi bilemiyorum olmadı.. Senin ilk tedavimiydi? Ben de çok okudum genelde doktorlar kalitesiz embriyo için doğal tüp bebek öneriyorlar biraz anlatırsan hikayeni çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?