Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Tüp bebek ilaç fiyatları minimum ve maksimum ortalama fiyatı ne kadar tutuyor

Raporsuz ne kadar acaba bilginiz var mı? Devlet raporu vermek için 3 yıl şart koşuyor biz daha 2 yıllık evliyiz o yüzden alamıyoruz raporu
Raporsuz olarak aynı ilaçları hesaplayınca 18 civarı çıkmıştı.. bu ay sonu yeniden zam gelecekmiş diyorlar.. rapor olunca ilaçlar daha uyguna geliyor...

Ama para ile alacaksanız burda okuduğum kadarı ile birkaç eczane ile pazarlık yapın, indirim yapanlar olmuş..

Sadece ilaçlar mı 18 bin civarı tutuyor?

Toparlanmaya çalışıyorum bı yandan karmakarisigimçok zor çorba gibi dağıtmaya çalışıyom kafamı ama işte

Tüp bebek ilaç fiyatları minimum ve maksimum ortalama fiyatı ne kadar tutuyor
Ya ilacına göre değişiyor. Bu ilaçlar tüp bebek raporunuz yoksa sigorta dahilinde değil. Mesela benim kullandığım ilaç gonalf idi bide bana 8kutu yazdılar ki fazla yazmışlar. Bir kutuyu 2 günde bitiyordum. Elimde 3kutu kaldı. Bu ilaç yumurta geliştirmek için oluyor. Aynı zaman yumurtaların erken çatlamasını önlemek için cedrotide diye bi ilaç daha kullandım. Son olarakta 2 adet çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullandım. Bunların hepsine yaklaşık kasım ayında 8bin verdim. Ayrıca transfer zamanı ve sonrası ilaçlarda veriliyor onlar biraz daha uygun ve sigorta kapsamında veriliyor. 200falan tutar tahmini.

Negatif kızlar sonuç 1.20
Neden herkes negatif ya. Sorun nerde de böyle oluyor. Neden hiç bı Dr aciklama yapmıyor. Cildircam. İnsan parayı yolda mi buluyor. Parasını da geçtim bütün umutlar hayaller iki damla kanla neden yerlebir oluyor. Neden kimse işini düzgün yapmıyor?

Bu sabah başka bir yerle görüştüm. Birde orada denicez bir kaç ay sonra. Nasıl geçecek o birkaç ay bilmiyorum. Neye yanayım..... Olupta ölüsünü kucakladigima mi, olmadığına mı, belkide bir daha olmayacağı ihtimaline mi?
Yazıklar olsun ya gözlerine dizlerine dursun. Nerde böyle gözü yaşlı bir kadın varsa rabbim onları bu gozyaslarinda bogsun.... Artık o kadar sistim.....

Çok şükür ki emriyonuz varmış en başa dönmek daha zor kendinizi ne zaman iyi hissederseniz o zaman başlayın stres çok önemli bir etken oluyor maalesef
Evet çok şükür stres yapmamak elde değil her seferinde negatife karsilasinca bakalım bir kaç ay dinlendirmek düşünüyorum vücudu

Toparlanmaya çalışıyorum bı yandan karmakarisigimçok zor çorba gibi dağıtmaya çalışıyom kafamı ama işte
O kadar iyi anlıyorum ki seni. bende günlerce üzüldük ağladım ağlamaya hala devam ediyorum ama zamanla gececek tekrar baslamak lazım üzüntü ile değil de sabirla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…