Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Benimki devler hastanesi canım açıklamayı doktor kaliteli 5. Gün embryosu yapılacak bir şey yok tutunmadiysa dedi. Rahimde bir sıkıntı yok embryo iyi olmadı yani yapılacak bir şey yok

İsyan etme gelen Allah'tan. inşallah iyi insanlara denk geliriz tedavi süresince bende bir kaç ay sonra deneyeceğim. İnsanı umudu azalıyor ama nasip ne zamansa o zaman gelecek

İsyan etme gelen Allah'tan. inşallah iyi insanlara denk geliriz tedavi süresince bende bir kaç ay sonra deneyeceğim. İnsanı umudu azalıyor ama nasip ne zamansa o zaman gelecek
Bende bir kaç ay sonra deneyecektim ama tayinim çıktı... Ev taşı yerleştir.. bı sürü masraf. Ocak ayın dan önce zor bnm artik

Belki kendiliğinden hamile kalırsın bu süre zarfında belli olmaz ;( tayinin olduğu yerde tüp bebek deneyemez misin
Ben son doğumda tüpleri baglatmistim salak gibi... Nerden bileyim doğum sonrası 2 aylıkken kaybedecegimi Dr kalp olduğundan bende bağlayalım demişti tmm demiştim.

Mugladayim. Manisa'ya cikti. En yakın İzmir var. Araştırıyorum İzmir'de ama bilmiyorum. Bu sefer ince eleyip sık dokuyacagim hastane ve Dr konusunda.
İrenbeyi çok duydum orda Alper bey varmış. Baya iyi diyorlar bilmiyorum

Evet zor günlük hayata başladım hayat telaşesi işte ama içimde hala var o yara ama rabbim beterinden korusun diyorum
İlaçlardan kurtuldum o da bişi biraz kendimi toparlicam planlar vs yapicaam
En iyi yerler Dr de tutunma olmayanlar var kader tamamen ne yapalım

Evet en iyi yerlerde bile tutunma olmayan var ancak işini düzgün yaptıktan sonra Kader e birakmak lazım.
Bence benim tedavi düzgün olsaydı tutunurdu. Baştan savma iş yaptılar. Hangi Dr la gorustuysem hepsi dedi adete 5 gün kala transfer olmaz diye. Tutmayacagi baştan belliydi bnm hiç içime sinmedi gittiğim yer ve olan bana oldu. Dalga geçer gibi cvp veriyor Dr da hepten uyuz oldum

Arkadaşlar negatif transferden sonra adetiniz kaç gün sürdü?

Cadiiii03443 izmir de ben medicalpark a gidiyorum.. tayininize yakınsa orayı da deneyebilirsiniz..

Arkadaşlar negatif transferden sonra adetiniz kaç gün sürdü?

Cadiiii03443 izmir de ben medicalpark a gidiyorum.. tayininize yakınsa orayı da deneyebilirsiniz..
Adetimin 3. Günü yoğun geliyor. Bir hafta bu yoğunluk sürer gibi benim.
Sanırım sizinde negatif Medical Park da iyi değil demek bu konu da.

Adetimin 3. Günü yoğun geliyor. Bir hafta bu yoğunluk sürer gibi benim.
Sanırım sizinde negatif Medical Park da iyi değil demek bu konu da.
Malesef negatif sonuç aldık ama hastane ve doktorla ilgili bir sorunum yok.. benim yumurta rezervi zaten azdı.. 2 yumurta dollendi ama ikisi de orta kaliteydi... hiç bir zaman umut vermediler...Negatif görüşmede de neden transfer edildiği hakkında ve gelecekte yapacaklarimiz hakkinda guzel bir konuşma yaptık.. herşey Allah tan.. hayırlısı olsun... ben eğer izmir size yakınsa bir görüşmemizde fayda olabilir diye yazdim...

Anladım. Tatlı dil Güleryüz istemiyorum ben. Özel hastane sonuçta öyle davranmak zorundalar dünya para ödüyoruz. Bana emek karşılığı lazım. Ağzı iyi laf yapan değil gerçekten işinin hakkını veren. Yoksa benimkiler de iyi konuşuyorlar üzülme gel aynı parayı ver bı daha yaparız diye.

Haklısınız tabiki maddi manevi çok yorucu bir süreç... hakkımızda hayırlısı olsun.. Allah iyi doktorlarla karsilastirsın hepimizi.. önemli olan vicdan...

Cetrodite ilacı nasıl buldunuz yardımcı olur musunuz lutfen

Herkese tekrar merhaba...

Transfer olan kızlar. Başarısız transfer sonrası adetiniz kaç gün sürdü.?

Herkese tekrar merhaba...

Transfer olan kızlar. Başarısız transfer sonrası adetiniz kaç gün sürdü.?
Benim ilk 3 gün yoğun sonra lekelenme seklinde devam etti bugün 10.günüm ve 1 2 damla peceteye geliyor.. dün daha yoğundu böyle boyle kesilecek sanirim.. konu hakkinda bende baslik actim ama dönüş yapan olmadı belki buraya yazarlar... bizde aydınlanırız

Bende bir kaç ay sonra deneyecektim ama tayinim çıktı... Ev taşı yerleştir.. bı sürü masraf. Ocak ayın dan önce zor bnm artik
Merhaba cok üzüldüm bir cok doktor yada merkez para icin yapıyor umutlarimizi somuruyorlar, hangi merkez yada doktora gitmiştiniz bende şuan tedavi aşamasındayım aynı yer değildir ins

Aaa bende İzmir’deyim ama tedavimi istanbulda oluyorum, Çınarlı da Onur Akdemir var ve İrenbe de Alper bey her ikisi cok iyi doktorlar

Benimde aynı devam iki gün sürdü sonra birden kesildi bir gün hiç bişey gelmedi sonrası leke leke devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…