- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Dün akşam bitti ilacım bakalım ne zaman olacakBeklenen adetin ne zaman...
Sen bari içimizde hamile kalan kişi ol ya inşallah....
Bende adet bekliyorum tüpleri baglatmistim onları actircam bu ay .. birazda böyle beklicem. Dr adet bitiminde gel dedi bakalım
Tüp brbekten başka çare yok mu.. içeriyi temizleseler de ilişki.periyodu uygulamalar olmuyor mu? Oylede hamile kalan var.Dün akşam bitti ilacım bakalım ne zaman olacak
Hemen hemen üç yıldır tedavi sürecimiz var çok defa yumurta takibi yapıldı çatlatıldı aşılama yapıldı doktorum en son çare tüp bebeğe yönlendir di çünkü sorun bir tek bende değil eşimde de problemler var bu tüp bebek tedavisi benim için son nokta eşim de olmazsa artık hiç bir şey denemek istemiyor hakkımızda hayırlı olsun ne diyelim mevlam eğlerse güzel eğlerUygulasalar demeye calistim....
Fazla yumurtam da oluşmadı bi kere transfer şansım var o da inşallah hayırlısı ile tutarUygulasalar demeye calistim....
Ayy hadi inşallah ya... Bizide haberdar et durumdanFazla yumurtam da oluşmadı bi kere transfer şansım var o da inşallah hayırlısı ile tutarsağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Tekrar transfer düşünüyorum canım bu ay nasip olursa
Bende baglattigim tüpleri actircam bu ay. Sanırım dogumun üzerinden zaman gecmesini beklemem gerek. Bu zamanda da iyileşme surecim olur. Ocağa kadar kaldım kaldım.. kalamazsam tüp bebek devam...Tekrar transfer düşünüyorum canım bu ay nasip olursa
Doktor kafamı bulandirdi geçen gün gittik... Benm tüpleri o bağlamıştı, tekrar o açsın dedik. Adet bitimi gel dedi... Neden hocam hazır geldik yakın bı tarih verin hemen actiralim dedim.. hamile olabilirsin. Adet bitimi gel, gebelik için kan alalım negatifse operasyon yapalım dedi. İyi de bağlı tüpler nasıl pozitif olabilir ki dedimm... Olsun nolur nolmaz dedi....
İnşallah kendiliğinden kalırsın bende tekrar üzülmek istemiyorum bu sefer pozitif olacağına inandiriyorum kendimiDoktor kafamı bulandirdi geçen gün gittik... Benm tüpleri o bağlamıştı, tekrar o açsın dedik. Adet bitimi gel dedi... Neden hocam hazır geldik yakın bı tarih verin hemen actiralim dedim.. hamile olabilirsin. Adet bitimi gel, gebelik için kan alalım negatifse operasyon yapalım dedi. İyi de bağlı tüpler nasıl pozitif olabilir ki dedimm... Olsun nolur nolmaz dedi....
Aynen bende sasirdim. Demek böyle oldu zamanında... Ya tam baglamadigi yada unuttugu oldu.Neyin kafasını yaşıyor doktor acababilmiyorum senin gittiğin yer özel değil miydi daha önceki yerle aynı. Böyle bir şey mümkün değil Bi doktorun nolur nlmaz demesi enteresan. ,
İnşallah ya en çokİnşallah kendiliğinden kalırsın bende tekrar üzülmek istemiyorum bu sefer pozitif olacağına inandiriyorum kendimi
Tmm canım haftaya adet olucam sonraki haftada transfer olur herhalde hersey gönlümüzce olsnİnşallah ya en çokSaks mavisi yle seni merak ettim zaten burda ben. Haber ver bize de
Hadi amin inşallah...Tmm canım haftaya adet olucam sonraki haftada transfer olur herhalde hersey gönlümüzce olsn
Bende sizleri merak ettim arkadaşlarım inşallah hayırlısı ile rabbim nasip edecek olumlu düşünmek istiyorum hayırlı haberler veririz birbirimizeİnşallah ya en çokSaks mavisi yle seni merak ettim zaten burda ben. Haber ver bize de
Sen ne durumdasın canım transfer hazırlıkları başlandı mj bende hala adet olmayı bekliyorumBende sizleri merak ettim arkadaşlarım inşallah hayırlısı ile rabbim nasip edecek olumlu düşünmek istiyorum hayırlı haberler veririz birbirimize
Ben yeni adet oldum bitti diğer adetimle başlanacak inşallah hala beklemediğim eylülün sonralarına doğru olurum sanırımSen ne durumdasın canım transfer hazırlıkları başlandı mj bende hala adet olmayı bekliyorum
Opu olalı kaç ay oldu hayırlısı böyleymiş transfer beklemekte yorucu bir süreçmişSen ne durumdasın canım transfer hazırlıkları başlandı mj bende hala adet olmayı bekliyorum
Opu olalı kaç ay oldu hayırlısı böyleymiş transfer beklemekte yorucu bir süreçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?