Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Aaa bende İzmir’deyim ama tedavimi istanbulda oluyorum, Çınarlı da Onur Akdemir var ve İrenbe de Alper bey her ikisi cok iyi doktorlar
Doğum doktorum irenbeyi onermisti. Sıtkı beyin telefonunu verdi. Aradım Alper bey e yönlendirdi. Alper bey dönüş yaptı. En kısa sürede bekliyorlar.
Hatta Sıtkı bey e durumu anlattım.. herhangibir sorunumuz yok bebeğimiz oldu öldü böyle böyle tüpleri baglattim diye.. milletin muayne edip akıl edip sormadigi o soruyu Sıtkı bey sordu. Genetik bir rahatsızlık var mı diye. Bende kalp eşimde orak anemisi var dedim... Dosyanızı alın gelin ilk gorusmemiz ve muaynemiz ücretsiz olacak orak anemisinden kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsiniz genetik test e yonlendirelim sizi dedi.
Sonrasında araştırdım evet orak anemisi bu tarz sonuçlara yol açıyor. Ama muhteşem tüp bebek doktorumuz yaşın 40 ondan dedi. Ya 40 değilim diyorum. Yaşımı anlatmam bile 10 dakka sürdü. En son hala 40 diodu cildirirsin ya. 45 yasinda kadın nasıl doğal yolla kalıyor da ben kalamiom 40 yaş kısırlık demek bunlara göre. Doğuran nasıl doğuruyor ya

Canım yazını okudum üzüldüm bemde manisadayım, yardımcı olabileceğim birşey olursa çekünme lütfen, bemde Şam’a eşimde ilaç kaldı mı diye sormak istedim senle bir mesajı gören tüm arkadaşlara,cetrotide bulamıyorum yardıöcıboşabişecel bir arkadaş var mı açaba, çok zor gerçekten Manisa İzmir ve yalın olan her yere razıyım yeterki bulayım

Bende bulamamıştım yerine klomen içebilirsin dediler sizde şansınızı deneyin isterseniz

Kuzum şimdi gördüm mesajini kusuruma bakma. İlaçları tedavi gördüğün hastanenin eczanesinden alabilirsin. Yok elimizde kalmadı vb derlerse ( ki bana dediler) hasta haklarını ara anında temin ediyorlar.

Elimde sadece 1 tane gonal f kalmış benim de

Selam... İyi olmaya çalışıyorum... Bomboş bekliyoruz neyi bekledigimizi bilmeden. Senden naber nasilsin
Bende bekliyorum hala adet olamadım 62 gün oldu doktor progestan Verdi on gün kullanıp bırakacağım adet olunca transfer için hazırlık başlayacak inşallah ama bu progestan beni çok kötü yapıyor bu akşam son hakkımızda hayırlısı beklemek çok yorucu

Beklenen adetin ne zaman...
Sen bari içimizde hamile kalan kişi ol ya inşallah....
Bende adet bekliyorum tüpleri baglatmistim onları actircam bu ay .. birazda böyle beklicem. Dr adet bitiminde gel dedi bakalım

Beklenen adetin ne zaman...
Sen bari içimizde hamile kalan kişi ol ya inşallah....
Bende adet bekliyorum tüpleri baglatmistim onları actircam bu ay .. birazda böyle beklicem. Dr adet bitiminde gel dedi bakalım
Benim beklennen adetim resmen 1 ay geçti inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder evlat isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…