- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Denizli ozel sağlık hastanesi.Merhaba cok üzüldüm bir cok doktor yada merkez para icin yapıyor umutlarimizi somuruyorlar, hangi merkez yada doktora gitmiştiniz bende şuan tedavi aşamasındayım aynı yer değildir ins
Doğum doktorum irenbeyi onermisti. Sıtkı beyin telefonunu verdi. Aradım Alper bey e yönlendirdi. Alper bey dönüş yaptı. En kısa sürede bekliyorlar.Aaa bende İzmir’deyim ama tedavimi istanbulda oluyorum, Çınarlı da Onur Akdemir var ve İrenbe de Alper bey her ikisi cok iyi doktorlar
Benimde aynı devam iki gün sürdü sonra birden kesildi bir gün hiç bişey gelmedi sonrası leke leke devam
Canım yazını okudum üzüldüm bemde manisadayım, yardımcı olabileceğim birşey olursa çekünme lütfen, bemde Şam’a eşimde ilaç kaldı mı diye sormak istedim senle bir mesajı gören tüm arkadaşlara,cetrotide bulamıyorum yardıöcıboşabişecel bir arkadaş var mı açaba, çok zor gerçekten Manisa İzmir ve yalın olan her yere razıyım yeterki bulayımBen son doğumda tüpleri baglatmistim salak gibi... Nerden bileyim doğum sonrası 2 aylıkken kaybedecegimiDr kalp olduğundan bende bağlayalım demişti tmm demiştim.
Mugladayim. Manisa'ya cikti. En yakın İzmir var. Araştırıyorum İzmir'de ama bilmiyorum. Bu sefer ince eleyip sık dokuyacagim hastane ve Dr konusunda.
İrenbeyi çok duydum orda Alper bey varmış. Baya iyi diyorlar bilmiyorum
Bende bulamamıştım yerine klomen içebilirsin dediler sizde şansınızı deneyin istersenizCanım yazını okudum üzüldüm bemde manisadayım, yardımcı olabileceğim birşey olursa çekünme lütfen, bemde Şam’a eşimde ilaç kaldı mı diye sormak istedim senle bir mesajı gören tüm arkadaşlara,cetrotide bulamıyorum yardıöcıboşabişecel bir arkadaş var mı açaba, çok zor gerçekten Manisa İzmir ve yalın olan her yere razıyım yeterki bulayım
Kuzum şimdi gördüm mesajini kusuruma bakma. İlaçları tedavi gördüğün hastanenin eczanesinden alabilirsin. Yok elimizde kalmadı vb derlerse ( ki bana dediler) hasta haklarını ara anında temin ediyorlar.Canım yazını okudum üzüldüm bemde manisadayım, yardımcı olabileceğim birşey olursa çekünme lütfen, bemde Şam’a eşimde ilaç kaldı mı diye sormak istedim senle bir mesajı gören tüm arkadaşlara,cetrotide bulamıyorum yardıöcıboşabişecel bir arkadaş var mı açaba, çok zor gerçekten Manisa İzmir ve yalın olan her yere razıyım yeterki bulayım
Kuzum şimdi gördüm mesajini kusuruma bakma. İlaçları tedavi gördüğün hastanenin eczanesinden alabilirsin. Yok elimizde kalmadı vb derlerse ( ki bana dediler) hasta haklarını ara anında temin ediyorlar.
Elimde sadece 1 tane gonal f kalmış benim deCanım yazını okudum üzüldüm bemde manisadayım, yardımcı olabileceğim birşey olursa çekünme lütfen, bemde Şam’a eşimde ilaç kaldı mı diye sormak istedim senle bir mesajı gören tüm arkadaşlara,cetrotide bulamıyorum yardıöcıboşabişecel bir arkadaş var mı açaba, çok zor gerçekten Manisa İzmir ve yalın olan her yere razıyım yeterki bulayım
Açılmış mı kapalı kutu mu canım,elimde sadece 1 tane gonal f kalmış benim de
Protestan fitil hap olarak mı yoksa fitil tarzında birşey mi acaba ?CanımsınProtestan fitil ve estrofen kullanıyorum sadece hepsi günde 3 kez
Hap tır agizdan alinir ama halsizlik yaptigi icin benim d.r genital bolgeden uygulamamı istedi.Fitil olarakta kullaniyor yani.Protestan fitil hap olarak mı yoksa fitil tarzında birşey mi acaba ?
Hmm teşekkür ederimHap tır agizdan alinir ama halsizlik yaptigi icin benim d.r genital bolgeden uygulamamı istedi.Fitil olarakta kullaniyor yani.
Selam... İyi olmaya çalışıyorum... Bomboş bekliyoruz neyi bekledigimizi bilmeden. Senden naber nasilsin
Bende bekliyorum hala adet olamadım 62 gün oldu doktor progestan Verdi on gün kullanıp bırakacağım adet olunca transfer için hazırlık başlayacak inşallah ama bu progestan beni çok kötü yapıyor bu akşam son hakkımızda hayırlısı beklemek çok yorucuSelam... İyi olmaya çalışıyorum... Bomboş bekliyoruz neyi bekledigimizi bilmeden. Senden naber nasilsin
Ben adet olamadığım için çok gergin sinirli ağlamaklı dolaşır oldumSelam... İyi olmaya çalışıyorum... Bomboş bekliyoruz neyi bekledigimizi bilmeden. Senden naber nasilsin
Tüp bebek sürecine başladığımızdan beri ilaçsız adet olamıyorum resmen pcos daha da ilerlediSelam... İyi olmaya çalışıyorum... Bomboş bekliyoruz neyi bekledigimizi bilmeden. Senden naber nasilsin
Benim beklennen adetim resmen 1 ay geçti inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder evlat isteyen herkeseBeklenen adetin ne zaman...
Sen bari içimizde hamile kalan kişi ol ya inşallah....
Bende adet bekliyorum tüpleri baglatmistim onları actircam bu ay .. birazda böyle beklicem. Dr adet bitiminde gel dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?