Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Cadiiii03443 lifeve aynı gün başladık tedaviye inşallah hepimiz hayırlısı ile transferlerimiz gerçekleşir ve sağ sağlim yavrularımızı kucağımıza alırız amin amin
Amin canım benim adet yeni bitti Eylül ayına kaldım bakalım neyse hayırlısı o olsun artık istemekle olmuyor zaman hayır neyse o oluyor

Allahtan sağlık şifa afiyet dileyelim senin için. Senin sağlığın yerinde olsun da gebelik de sağlıklı devam eder tekrarda denersin. Ameliyat olursan neden bebek olmuyor
Kalp kapağı değiştikten sonra gebeliğin haftasına bile bakmadan Dr lar direk sonlandırıyor. Çünkü doğum esnasında masadan kalkma şansın %1 den bile az

Rabbim şifa versin inşallah

Rabbim şifa versin inşallah
Amin Allah razı olsun cümlenizden... İlerlememesi için ilaçları kullanıyorum. Stabilde tutarsam belki ne bilim faydası olur..
Benim ilaç 50 mg. Bir de bana 100 mg kullanan hastaların vardı doğum yapan demişti. O aklıma geliyor da az moralim düzeliyor.

Moralini yüksek tut. Sana iyi gelecek olan şey sağlıklı olman adına stresten uzak dur zaten gebelik istiyorsak stresin olmaması lazım da en aza indir hayatında herkesi çocuğa başlamamak lazım şükür ki senin evladın var. Biz 30 a geldik çocuk hiç olmadı

8 aylık bebeğimi eski kayınvalidem kucağından aldı.. 16 sene kaçırdı benden yüzünü göstermedi.. çocuk bana geldiğinde k.valde ölmüştu... Çocuk da 16 yaşındaydı.
Diğeri de 5 yaşındaydı en son gordugumde.. oda bana geldiğinde 18 yaşındaydı
Düşünsene şimdi sana bı çocuk getiriyorlar 16 yaşında bir çocuk.. al bu senin diyorlar. Ne yaparsın?
Evet çok şükür seneler sonra bir kızım oldu onu da Allah benden aldığında 80 günlüktü.

Düşünsene...Önüne mükemmel bir tabak koyuyorlar bir çatal aliyorsun ikinciyi alamadan bitti diyip çöpe atıyorlar... Ondan sonra açsın...
Hiç yemeğin olmaması mi daha iyi, yoksa o yemekten bir çatal alıp gözünün önünde çöpe atmaları mi daha iyi ben bilemiyorum.
Bana sorarsan ikisi de çok kötü çok feci bişey.

Rabbim evlat acısı yaşatmasın...
Biliyorsun hep dualarimdasiniz her göz yaşımda Rabbime sadece kendim için dua etmiyorum. İsimlerinizi bilmesem de sizin içinde dua ediyorum inan ki bana rabbim ne yokluklarini göstersin ne acılarını yaşatsın.
Bendeki hem yokluktu hem acıydı. Resmen misilleme yedim bu konuda

Stressiz hayat... Bende hiç mümkün olmuyor baktım indirgeyemiyorum ilaca basladim artık. Ne kadar yavaş atarsa kalp, kapakta o kadar geç eskir... Bakalım rabbim cümlemize hayırlısını versin kızlar hep aklımda hep dualarimdasiniz
Hepinizi kendim gibi gordugumden çok merak ediyorum sizleri de. Sık sık yazın gelişmeleri

Rabbim şifa versin inşallah bende uzun zamandır giremiyorum siteye ben adet olmayı bekliyorum olmazsan pazartesi gel demişti ama işten izin alamıyorum ya Çarşamba ya da cumartesi günü gideceğim adet söktürücü verecek sonra transfer işlemlerine başlayacak sanırım opu olalı yaklaşık 4 ay olacak bakalım hayırlı vakit ne zamansa o zaman olur transferlerimiz

Konu sağlık oldu mu beni hiç bir Allah kulu tutamaz. Ben olsam ise gitmezdim... Ertesi gün Dr a gider muayne olur bir gunluk de istirahat raporu yazdirirdm. Bir gün hastanedeye gittin muayne oldun rahatsizsin diye işten atacak halleri yok. Zaten ise giriş sözleşmende "kişi hastalanirsa işten çıkartılabilir" diye de bir madde yoktur. O yüzden sıkıntı etme. Öyle bir sebeple cikartirsa da dava açarsın .. ben olsam hiç acımam hicbisey bnden önemli değil. 4 ay çok uzun bir zaman çünkü.

Çok sinirlendim şuan nedense

Yok zaten işten atamazlar memurum ama izin konusunda çok sıkıntılı bir yer
Bugün gebelik testi yaptırdım her zaman ki gibi beta hcg 0 yarın muayene olacağım büyük ihtimalle adet söktürücü verip başlanacak
Dediğiniz gibi çok uzun oldu transfer süreci inşallah bu ay hayırlısıyla olur sabrım tükeniyor

Tüm izinlerimi olur da hamilelik olur diye saklıyorum

Tüm izinlerimi olur da hamilelik olur diye saklıyorum
O zaman ayrı... Bende de aynı problem oldu son aylar sıkıntıyı ama Allah'tan gebelerde 24. Haftada izine ayiriyorlardi geçen sene. Ben ondan yararlandım. Baya iyi oldu yani.
O 6 aya kadar da rapor aldım durdum mecbur... ayaklar falan şişti... Bir de burası sıcak bir yer. Kalp te olunca o 6 ayı bile zor getirdim. Sonrası klima altında geçti zaten iyi düşünmüşsün
Ama memurlarda hastaneye gittiğinde muayne evragini insan kaynaklarına ilettigin zaman senin yıllık izninden düşmüyor onu, rapor hakkından da düşmüyor. Ayrı bir mazeret izni düzenliyorlar. Bende öyle çünkü.
Mesela şuan hastaneye gidicem. Dr dan muayne okduguma dair evrak aldığımda ne izninden ne rapor hakkımdan bu süre düşmüyor yeni öğrendim bende bunu.
Hatta gittiğim hastaneler e yolum dustukce geriye dönük muayne evraklarımi topladım insan kaynaklarına verdim.. yıllık kalan iznim 10 gündü. Evrakları verdikten sonra 17 gün oldu direk. Hep yıllık alıp gitmiştim sonrasında mazerete çevirdiler yıllık izinden giden günler geri geldi.

O konuda sıkıntı yok hastaneye gidiyorum deyince inanıyorlar evrak istemiyorlar sağolsunlar ama bu süreklilikle arz edince ki tüp bebek sürecinde çok fazla oldu o yüzden sıkıntı oluştu

Bugün hastaneye gittim salıya kadar adet olmazsam o zaman adet söktürücü verecek ayın sonu gibi de inşallah transfer olacak

Çok sevindim senin adına sonunda transfer sürecine girmişsin bende iki hafta sonra aksilik çıkmazsa düşünüyorum kist umarım gitmiştir:) iyi haberlerini bekliyoruz inşallah gebelik haberi de yazarsin

Çok sevindim senin adına sonunda transfer sürecine girmişsin bende iki hafta sonra aksilik çıkmazsa düşünüyorum kist umarım gitmiştir:) iyi haberlerini bekliyoruz inşallah gebelik haberi de yazarsin
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile transfer olur ve tutunur bebeğim
Heyecanlı ve stresli günlermiş çok ağlak bir kadın oldum normalde de duygusal bir insanım bir de ilaçlar süreç derken daha sa artı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…