Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Bende sürece 5 ağustosta başladım bugün kontrolüm vardı 200 lük iğne vuruluyorum, estradiol baktı doktorum 925 çıktı sizin böyle bir şey olmuşmuydu polikistik over sendromu var ben de

Evet canım pcos varsa estradiol çok daha fazla çıkıyor benim 4 bin i zorladığı olmuştu normal yani inşallah sağlıklı yumurtalar elde edersiniz

Bende sürece 5 ağustosta başladım bugün kontrolüm vardı 200 lük iğne vuruluyorum, estradiol baktı doktorum 925 çıktı sizin böyle bir şey olmuşmuydu polikistik over sendromu var ben de
Birde yumurtaların icinin dolu olduğunu gösteriyor demişti hemşire est

Evet canım pcos varsa estradiol çok daha fazla çıkıyor benim 4 bin i zorladığı olmuştu normal yani inşallah sağlıklı yumurtalar elde edersiniz
Allah razı olsun doktorum bilgi vermek için arayacak ama ben bekleyemedim değeri görünce ve bilgim olmadığı için tedirgin olmuştum çok teşekkür ederim cevabınız için Amin hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar alınız

İyi bir şey o zaman yüksek olması değil mi? Hiç bilgim yok ilk defa başladık sürece o yüzden sorma gereksinimi duyuyorum kusura bakmayın

Yani evet yumurtaların işlerinin dolu olduğunu gösterir demişti hemşire dediğim gibi stres yapma hersey yolunda gidiyordur:)

Bende de pcos var sıkıntı değil yükselmesi inşallah sağlıklı yumurtalarınız oluşur

Kızlar benim de transferim ertelendi 1 ay sonra yani Eylül ayına kaldım Tarlusal kullandım tarlusalla Adetim Normalde hemen sökülüyordu biliyorsunuz ki Haziran ayında bir tüp bebek denemem daha olmuştu ve negatifti Sanırım bu tüp bebek iğnelerinden dolayı bir kist oluşmuş ve iki buçuk milimetre çapında Bir kistim varmış transferimi doktor öbür aya erteledi sebebini ise kist hormon salgılıyor dedi Bir ay Doğum kontrol hapı kullan ardından tekrar adetin 2 günü gel tekrar bakalım dediler hakkımızda Her şeyin hayırlısı olsun inşallah bu ay beklediğim transfer diğer ayaa kaldırdı

Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah ilaçlar tüm dengemizi bozuyor zaten

Selam kizlar .. rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah valla ne diyim bilemiyorum. Bende bu ay adet sonu tüpleri actirmaya gidecektim. Adetliyken covid oldum 14 gündür pozitif testimiz... Kendimizi karantinaya aldık negatif çıkana kadar test sonucumuz devam. Bu şartlarda da bir şey yapamadık doğal olarak. Beklemedeyiz. Her şeyimiz hep ters hep aksi gidiyor. Bunda da var bı hayr diyoruz ama avunulmuyor işte

Hayırlı bir vakitte nasip olur inşallah hepimiz beklemedeyiz rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah

Hazirandaki negatife beri adet olmamistim . Tarlusal kullandim adetim sokulemedi gittim kist var dedi şimdi adet sokuldu ama eylüldeki adetle gidicem kist inşallah biter bir ay doğum kontrol hapı kullan dedi ama kullanmadım adet oldum diye :) inşallah sorunsuz transferim gerceklest

Kuşum doğum kontrol hapini kullan. İçerideki katı temizlemeye yardımcı oluyor o.
Ona kalirsa benm tüpler kesildi ve bağlandı biliyorsun ona rağmen bana da Yasmin vermişti Dr um. Bu icerdeki kistin atılmasına yardımcı olacak diye

Cadiiii03443 lifeve aynı gün başladık tedaviye inşallah hepimiz hayırlısı ile transferlerimiz gerçekleşir ve sağ sağlim yavrularımızı kucağımıza alırız amin amin
Bnm sağlık durumu gitgide güçleşiyor. Sanırım gebelik artık bana çok zor gelecek. Kalp hastalığı ilerliyor çünkü. Ömrümde ilk defa 3 gündür kesintisiz kalp ağrısı çekiyorum. Kol altı kürek kemiği sırt ve kalp olmak üzere. Ağrı bastırıyor. Ameliyat olursam % 1 bile bebeğim olma şansı kalmayacak... Allhm yardımcımız olsun

Allahtan sağlık şifa afiyet dileyelim senin için. Senin sağlığın yerinde olsun da gebelik de sağlıklı devam eder tekrarda denersin. Ameliyat olursan neden bebek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…