• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisine yeni başlayanlar haydi destek olma zamanı

Arkadaşlar bugün tedavime başlandı ilk iğnemi oldum dojtorum çok ciddi bir problem yok dedi inşAllah hayırlısıyla heoimiz bebişlerimize kavuşuruz :KK46:

rica ederim sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin elimden geldiğince cvp verir destek olmaya çalışırım. allah yardımcın olsun.

Mucizediro doktorum rahim duvarinda kalinlasma yok erken menepoza girmezsin hemen ama yumurtaların azalmış dedi cok şükür ciddi bir problem yokmuş. Birde senin dediğin gibi rahim filmi cekilmedi yani istemedi adetliyken muayene etti peki merak ettiğim tüpleri filan görüyor mu tikanik olsa muayene de söyler miydi ?

Kıbrısta başarı şansı yüksek die bişey olduğunu düşünmüyorum ben. Türkiye de de çok iyi merkezler var.
Bende zaten kibris ta basari sansi yuksek anlaminda solememistim arkadasim...kistim oldgu icin 3 transfer olacak..turkiyede malesef 1 den fazla olmuyo yasimdan oturu......

merhaba kızlar. ben de şubatta veya martta inşallah ilk tedavime başlayacağım. sorunumuz pko+kapalı tüpler. yani benden kaynaklanan sorunlar. çok tedirginim ve endişeliyim. tüp bebek yaptıracağımız kesinleşti fakat ben hala gidip de ne bi merkezle ne bi doktorla konuştum. sadece burlardaki yazıları okuyorum :(

merhaba kızlar. ben de şubatta veya martta inşallah ilk tedavime başlayacağım. sorunumuz pko+kapalı tüpler. yani benden kaynaklanan sorunlar. çok tedirginim ve endişeliyim. tüp bebek yaptıracağımız kesinleşti fakat ben hala gidip de ne bi merkezle ne bi doktorla konuştum. sadece burlardaki yazıları okuyorum :KK43:
Canm insallah sende o ilk adimi atarsn en kisa zamanda..bende senin gibiydim okudum durdum ve en son bi karara vardik umarm hakkimizda hayirlsi olur...

Canm insallah sende o ilk adimi atarsn en kisa zamanda..bende senin gibiydim okudum durdum ve en son bi karara vardik umarm hakkimizda hayirlsi olur...
normalim yanii o zamannn :) teşekkür ederim canım,çok iyisin. nerde yaptırıyosun tedavini? istanbuldaysan eğer tavsiyelere ihtiyacım var :KK45:

normalim yanii o zamannn :) teşekkür ederim canım,çok iyisin. nerde yaptırıyosun tedavini? istanbuldaysan eğer tavsiyelere ihtiyacım var :KK45:
Ne demek cnm ..heyecandan yerimde duramiorm..acaba ne olacak olacakmi diye..bi yanm buruk bi yanm heyecanli garip bi duygu icindeyim.yardimlasmak yardim etmek isterim..bugun igneye baslayali3.gunum cuma kontrolum var.canim istanbulda degilim ben zaten turkiyede yaptrmiyacagiz biz.kibrisa gidecegiz

Ne demek cnm ..heyecandan yerimde duramiorm..acaba ne olacak olacakmi diye..bi yanm buruk bi yanm heyecanli garip bi duygu icindeyim.yardimlasmak yardim etmek isterim..bugun igneye baslayali3.gunum cuma kontrolum var.canim istanbulda degilim ben zaten turkiyede yaptrmiyacagiz biz.kibrisa gidecegiz
anladım canım. Allah yardımcın olsun,hayırlı olumlu sonuçlara ulaşın tez zamanda. gelişmelerini buraya da yazarsan sevinirim :)

Back
X