Kaçıncı günün peki transferden sonra ?? Ben uzun yürüyüşlerden çekiniyorum açıkçasıbende de felaket bi gaz var. yuruyus yapmak en iyisi ben dun aksam yarim saat disarda yurudum be bu gece cok rahat uyumusum. evdeki yuruyus cok etkili olmuyor keske 3. gunden itibaren hep yuruseymisim.
Kuru kayisi yiyebilirsen yemeni oneririm.Ağrı gibi değil ama bazen minik sancılar giriyor. Benim ilk transferim ve ben bilinenin aksine sürekli dinleniyorum. İşimden izin aldım sadece iğne vurulmak için evden çıkıyorum onun dışında hep evdeyim ve hiç iş yapmıyorumbenim tek sıkıntım müthiş bi gaz sancım oluyor bazen ve kabızlık çekiyorum onun için de duphalac şurup kullanmaya başladım Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum bu yüzden de sürekli onunla konuşuyorum
dun 8. gundu. rapor almam gerekiyordu dr ikinci gun. bi sikinti olmaz gel al git cikip yuruyebilirsin dedi. ben ilk transferimde genellikle evdeydim. bu sefer yatmiycam dedi. gezmelere oturmalara gidicem dedim hic kadinlar kulubune girmiycem dedim ama insan korkuyor simdi olmadi tabi diyorum bu gunlerde hep kendime bi eglence bulsaymisim keske gezseymisim kendimizi dinlemekten basaka birsey yapmiyoruz sonra strese giriyoruz.Rabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin tüm dileyen isteyenlerinİnşallah hepimizi güzel haberlerimizi minik mucizelerimizi burada paylaşabiliriz
Kaçıncı günün peki transferden sonra ?? Ben uzun yürüyüşlerden çekiniyorum açıkçası
Evet yiyebilirim bugünden itibaren yemeye başlarım teşekkürlerKuru kayisi yiyebilirsen yemeni oneririm.
Cok da eve tikilip kalma. Ben 2 transferimde de hic evden cikmiyordum kalkmiyordum ama bu sefer oyle yapmayacagim.
Doktorum ozellikle yurumek, seyahat etmek, gunluk islerini yapmak, calismak serbest dedi. Ve transfer sonrasi direkt kalkabilirsiniz dediler hic yatirip dinlendirmediler
Ben kabak çekirdeği ve ananası tüketiyorum ancak hazır havuç suyu bulamadım. Evde de zor geliyor. Sen evde mi sıkıyorsun ??Kizlar meshur havuc suyu avakado kabak cekirdegi disinda bildiginiz tukettiginiz bir sey var mi.
20 Ağustos sonuç tarihim. 7 sinde transfer oldum tam 13 gün sonra istiyor bizim hoca. Ama ben ilk transferimde 8. Gün idrarda görmüştüm pozitifi yine yapar mıyım bilmiyorumAmin insllh 17 sinde ogrenecegim sizinde 18 i sanirim.
Kabak çekirdeği mi iyiymiş? Ben ananas yiyiyorum sadece onun dışında günlük beslenmeme devam.Ben kabak çekirdeği ve ananası tüketiyorum ancak hazır havuç suyu bulamadım. Evde de zor geliyor. Sen evde mi sıkıyorsun ??
Benimle ayni gun benden 17 sinde istediler.20 Ağustos sonuç tarihim. 7 sinde transfer oldum tam 13 gün sonra istiyor bizim hoca. Ama ben ilk transferimde 8. Gün idrarda görmüştüm pozitifi yine yapar mıyım bilmiyorum
Valla kabak çekirdeğini ben bi çok yerde okumuştum canım bu nedenle transfer öncesi de şimdi de hala günde bi avuç kadar yiyorumKabak çekirdeği mi iyiymiş? Ben ananas yiyiyorum sadece onun dışında günlük beslenmeme devam.
Migrosdan havuç portakal suyu karisimi aldim.Ben kabak çekirdeği ve ananası tüketiyorum ancak hazır havuç suyu bulamadım. Evde de zor geliyor. Sen evde mi sıkıyorsun ??
Benim de 15 ilk en öğreneceğim hayırlısı ileBenimle ayni gun benden 17 sinde istediler.
Bal bebek bana da marka verir misin eğer varsa böle bişi onu alıyım bendeMigrosdan havuç portakal suyu karisimi aldim.
Benim 3. Gun senin kacici gun embriyosu bu arada.20 Ağustos sonuç tarihim. 7 sinde transfer oldum tam 13 gün sonra istiyor bizim hoca. Ama ben ilk transferimde 8. Gün idrarda görmüştüm pozitifi yine yapar mıyım bilmiyorum
Exotic sise icinde bilmiyorum ne kadar dogal ama icinde havuc parcalarini hissediyorsun icerken cnm.Bal bebek bana da marka verir misin eğer varsa böle bişi onu alıyım bende
Az kalmis sayili gun cabuk gecer diyolar ama su 10 gun insana 1 ay gibi geliyor ya.Benim de 15 ilk en öğreneceğim hayırlısı ile
Sayılı gün çabuk geçiyor derler çok ta çabuk geçmiyormuş aslındaAz kalmis sayili gun cabuk gecer diyolar ama su 10 gun insana 1 ay gibi geliyor ya.
Acibadem de senSayılı gün çabuk geçiyor derler çok ta çabuk geçmiyormuş aslındabugün puzzla başladım evde daha önce yapamadığım bişi En azından oyalanıyorum. Sen transferini nerde yaptırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?