Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Rabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin tüm dileyen isteyenlerin İnşallah hepimizi güzel haberlerimizi minik mucizelerimizi burada paylaşabiliriz
bende de felaket bi gaz var. yuruyus yapmak en iyisi ben dun aksam yarim saat disarda yurudum be bu gece cok rahat uyumusum. evdeki yuruyus cok etkili olmuyor keske 3. gunden itibaren hep yuruseymisim.
Kaçıncı günün peki transferden sonra ?? Ben uzun yürüyüşlerden çekiniyorum açıkçası

Kuru kayisi yiyebilirsen yemeni oneririm.
Cok da eve tikilip kalma. Ben 2 transferimde de hic evden cikmiyordum kalkmiyordum ama bu sefer oyle yapmayacagim.
Doktorum ozellikle yurumek, seyahat etmek, gunluk islerini yapmak, calismak serbest dedi. Ve transfer sonrasi direkt kalkabilirsiniz dediler hic yatirip dinlendirmediler

dun 8. gundu. rapor almam gerekiyordu dr ikinci gun. bi sikinti olmaz gel al git cikip yuruyebilirsin dedi. ben ilk transferimde genellikle evdeydim. bu sefer yatmiycam dedi. gezmelere oturmalara gidicem dedim hic kadinlar kulubune girmiycem dedim ama insan korkuyor simdi olmadi tabi diyorum bu gunlerde hep kendime bi eglence bulsaymisim keske gezseymisim kendimizi dinlemekten basaka birsey yapmiyoruz sonra strese giriyoruz.

Evet yiyebilirim bugünden itibaren yemeye başlarım teşekkürler

Kizlar bugun son kontrol yarn transfer transfer oncesi son serum yiyorum :). 3 gun 3 adet iyi kalite koyulcak :) tahminen 19,20test gunumdur

Az kalmis sayili gun cabuk gecer diyolar ama su 10 gun insana 1 ay gibi geliyor ya.
Sayılı gün çabuk geçiyor derler çok ta çabuk geçmiyormuş aslında bugün puzzla başladım evde daha önce yapamadığım bişiEn azından oyalanıyorum. Sen transferini nerde yaptırmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…