Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Ben ilacsiz transfer oldum ilk kez dogal halinle yumurta takibi yapip transfer ettiler estrofem ve progestan oncesi ve sonrasi kullanmadim tansiyon cikti bnde o yuzden dr um ilacsiz yapti bu sefer.Cirinona jel prolutex igne gyno ferro sanol cor aspirinim var sadece.

Merhabalar arkadaşlar. Benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Adet olunca yasmine başla dedi. 45. Gün transferim olacakmış. Böyle olan oldu mu ? Bana çok uzun geldi de.

Merhabalar arkadaşlar. Benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Adet olunca yasmine başla dedi. 45. Gün transferim olacakmış. Böyle olan oldu mu ? Bana çok uzun geldi de.
HEr doktorun kişiye özel ayrı bir tedavi şekli var canım. Eminim doktorunun da vardır bi bildiği

Benimkide 3. gun embriyosu. ama ben baktirmak istiyorum artik. ona gore rapor alicam bayramda calisiyorum yoksa. ikinci gun de esim memlekete gidecek birinci gun kurban arti raporum bitiyor rapor almam gerekecek o yuzden yarin baktirayim diyorum.

Kizlar evde sikintidan hep yemek yiyorum zaten siskinlik gaz kabizlik oluyor sonradan pisman oluyorum. Transferden sonrasize cok yemek yemeyin diyen oldu mu

Benimkide 3. gun embriyosu. ama ben baktirmak istiyorum artik. ona gore rapor alicam bayramda calisiyorum yoksa. ikinci gun de esim memlekete gidecek birinci gun kurban arti raporum bitiyor rapor almam gerekecek o yuzden yarin baktirayim diyorum.
Canım bence erken ama sen yine de bence raporunu al ya san yıllık iznin yok mu ben direk 10 gün yıllık izinden kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…