folik asit ,oksapar igne ,jel 2 kere ,prolex igne iki gune bir. climara bant ,estrofem tablet 1 tane.Jel sabah aksam mı yoksa tek sefer mi?
Prolutex iğne var ekstradan bende
climara bant ne işe yarıyor?folik asit ,oksapar igne ,jel 2 kere ,prolex igne iki gune bir. climara bant ,estrofem tablet 1 tane.
İnşallah canım ya Rabbim herkesin yüzünü güldürsün benimdeOZaman en önce senin güzel haberini alacağız inşallah sonra benimrabbim Cuma hürmetine herkesin dualarını kabul etsin inşallah benim ki de 15 inde belli olacak
İnşallah dua edinSon 3 gun heyecan dorukta insllh hayirli haberlerinizi paylasirsiniz♥
Ben cesaret edemiyorummerhaba hayirli olsun benimde 1inde ama ben yarin bakmayi dusunuyorum
Evet tranfer gunu ve 3 gunde bir 2 tane sizin3 günde 1, 2şer tane mi verdi iğneyi?
Jel benim sabah ve aksam
Yarin tahlil gunun mu direkt kan ver o zamanBen cesaret edemiyorum
benim her aksam birer taneEvet tranfer gunu ve 3 gunde bir 2 tane sizin
Yok yarin değıl ayın 1inde transfer oldumYarin tahlil gunun mu direkt kan ver o zaman
.benim de 7 agustos ama 19 da istediler2 tane 5 gun bebesi
3. gun embiyosu mu 5. gun embriyosu muBen cesaret edemiyorum
ostrojen bandi vucuda ostrojen salgiliyor o yuzden estrofem bir tane iciyorumclimara bant ne işe yarıyor?
estrofem bende de var 3 tane hem de
3.gün3. gun embiyosu mu 5. gun embriyosu mu
HEr doktorun kişiye özel ayrı bir tedavi şekli var canım. Eminim doktorunun da vardır bi bildiğiMerhabalar arkadaşlar. Benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Adet olunca yasmine başla dedi. 45. Gün transferim olacakmış. Böyle olan oldu mu ? Bana çok uzun geldi de.
Benimkide 3. gun embriyosu. ama ben baktirmak istiyorum artik. ona gore rapor alicam bayramda calisiyorum yoksa. ikinci gun de esim memlekete gidecek birinci gun kurban arti raporum bitiyor rapor almam gerekecek o yuzden yarin baktirayim diyorum.
Canım bence erkenBenimkide 3. gun embriyosu. ama ben baktirmak istiyorum artik. ona gore rapor alicam bayramda calisiyorum yoksa. ikinci gun de esim memlekete gidecek birinci gun kurban arti raporum bitiyor rapor almam gerekecek o yuzden yarin baktirayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?