Bahçeci deAcibadem de sen
Benim 2. Gün embriyosuBenim 3. Gun senin kacici gun embriyosu bu arada.
İnşallah, bizlere ve allah evlat hasreti çeken herkese tez zamanda nasip etsin inşİnşallah hepimiz bayramdan sonra birbirimize çok çok güzel haberler veririz kuzular
Aminnnİnşallah, bizlere ve allah evlat hasreti çeken herkese tez zamanda nasip etsin inş
benim de 7 agustos ama 19 da istedilerBenimle ayni gun benden 17 sinde istediler.
Ya zaten 10. Gun cok dusuk cikiyor sonra 2 gunde bir 2 ye katladimi stres oluyorsun ne kadar gec bakilsa o kadar iyi de insan dayanamiyor.benim de 7 agustos ama 19 da istediler2 tane 5 gun bebesi
O zaman En iyisi doktorun dediği tarihte direk kanda baktırmak. Aks halde yanıltıcı olur gibi duruyorYa zaten 10. Gun cok dusuk cikiyor sonra 2 gunde bir 2 ye katladimi stres oluyorsun ne kadar gec bakilsa o kadar iyi de insan dayanamiyor.
OZaman en önce senin güzel haberini alacağız inşallah sonra benimBende 1inde 2tane 3.gün transferi oldum. 12sinde test yapıcam.
Son 3 gun heyecan dorukta insllh hayirli haberlerinizi paylasirsiniz♥Bende 1inde 2tane 3.gün transferi oldum. 12sinde test yapıcam.
AmiiiiiinKızlar herhalde hemen herkes haftaya cumartesi pazar öğrenecek
Rabbim hepimize olumlu sonuc nasip etsin
Crinone jel bu 3. Transferim ilk defa kullaniyorum daha once progestan fitil kullanmistim.Gyno ferro sanol cor aspirin.Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Benim doktorum çok rahat. Transfer sonrası yatırmadı, günlük hayatına dön, yatıp kendini dinleme dedi. Tutunma serumunu sordum hayır dedi. Size ekstra neler yapıldı?
Igneyi unuttum prulutex igne 2 serli ctesi sali cuma kaldi jel sadece sabahlari.Sizin.Jel sabah aksam mı yoksa tek sefer mi?
Prolutex iğne var ekstradan bende
merhaba hayirli olsun benimde 1inde ama ben yarin bakmayi dusunuyorumBende 1inde 2tane 3.gün transferi oldum. 12sinde test yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?