Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlar merhaba Benim’de transferim e 9 gün oldu dün idrar testinde silik çizgi ile çift çizgi gördüm henüz kan vermedik
Test gününü beklemeyip bu gün kan versem çıkar mı aceba

Zaten idrar testinde pozitifi görmüşsün canım hayırlı olsun inşallah , bence erkenden kan testi yaptırma gününü bekle

Kızlar acil cevap istiyorum Lütfen. Tüp bebek tedavisi görüyorum 20 ağustosta transferim oldu ve 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım. Jel kullanmaya devam ediyorum 2 3 günde bir jel fazlasını atıyor. Ama bugün koyu renkte bir kan geldi ve çok korktum. Şuan 33. Günlük hamileyim. 31 temmuz son regli günümdü. O tarihten hesaplama yapmamı söylediler. Sizce o gelen kan neden olmuştur

Canım öncelikle sakin ol inşallah bebeğine bişey olmamıştır, jelin kalıntısı mı koyu renkli geldi yoksa direk kan mı geldi, hel kalıntısıysa bende de olmuştu transferden sonra siyaha yakın gelmişti sanırım jeli kullanırken tahriş ediyormuşum daha dikkatli kullandım bi daha o kadar koyu renk olmadı çok şükür

Benim de 5. Gün embiriyosuydu canım iyi kalitede demişti doktorum daha önce bi boş gerebilmek geçirdim çok korkuyorum
İnşallah senin gibi öğrenirim bende hayırlı haberler alırım inşallah
Açıkcası bende hala korkuyorum ilk kontrolümde sağ tüpe yakın %80 bişey olmaz demişti doktorum 2 hafta sonra çağırdı ogünden beri içim içimi yiyo benimde bişey olursa diye önümüzdeki hafta gidip öğrenicem inşallah bi sorun yokturkucağımıza alırız sağlıkla

Bişey
Bişey olmaz inşallah içini ferah tut canım
Amin isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebişlerini

Selam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz

Merabalar..
Bir süredir takip ediyordum artık ben de yazmak istedim:)
İsmim Şule
28 ağustosta dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı dün 9. Gün kan sonucum 72 küsur(heyecandan küsuratına bakmamışım) Nasip olursa ptesi tekrar kan vericem.
Yalnız tecrübelere sormak istediğim bişey var. Devlet hastanesinde kan vermek istedim randevu sistemine geçmişler kabuş etmediler başka bi devlet hastanesine gittim o da aynı şekildeymiş rica minnet acilde verdik öyle aldık sonucu ama her defasında böyle uğraşmak mı gerekiyor yoksa aile hekimliğinde vermek mi mantıklı. İlkini acilde verdiğimiz için şimdi başka yerde verirsek katlanmayı göremeyiz diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım :) Biraz uzun oldu ama ilk defa yazıyorum

Öncelikle hayırlı olsun gözün aydın Ben de devlet hastanesinde yapmazlar diye hep özelde kan verdim canım bence ilk kanı verdiğin hastaneden randevu alabilirsen yine orada ver çünkü laboratuar farkı oluyor sonuçta stresli bir süreç en iyi artışı hep aynı merkezde verirsen anlayabilirsin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…