Rabbim gönlüne göre versin emeklerinizi boşa çıkartmasınBenim bugün 8. günüm heyecan arttıkça minik korkular da ekleniyor. Allahım n’olur 4 gün çabuk geçsin, ve sonuç çok güzel olsun
Bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın
Kızlar merhaba Benim’de transferim e 9 gün oldu dün idrar testinde silik çizgi ile çift çizgi gördüm henüz kan vermedik
Test gününü beklemeyip bu gün kan versem çıkar mı aceba
canım daha dur bakalım daha bebiş kendine bi gelsin tutunmaya yer arasınBen dün transfer oldum, bugun 1.günüm. Önümde beklemekle gececek epey vakit var. Hiç bir şey hissetmiyorum
Kızlar acil cevap istiyorum Lütfen. Tüp bebek tedavisi görüyorum 20 ağustosta transferim oldu ve 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım. Jel kullanmaya devam ediyorum 2 3 günde bir jel fazlasını atıyor. Ama bugün koyu renkte bir kan geldi ve çok korktum. Şuan 33. Günlük hamileyim. 31 temmuz son regli günümdü. O tarihten hesaplama yapmamı söylediler. Sizce o gelen kan neden olmuştur
Açıkcası bende hala korkuyorum ilk kontrolümde sağ tüpe yakın %80 bişey olmaz demişti doktorum 2 hafta sonra çağırdı ogünden beri içim içimi yiyo benimde bişey olursa diye önümüzdeki hafta gidip öğrenicem inşallah bi sorun yokturBenim de 5. Gün embiriyosuydu canım iyi kalitede demişti doktorum daha önce bi boş gerebilmek geçirdim çok korkuyorum
İnşallah senin gibi öğrenirim bende hayırlı haberler alırım inşallah
Canım bir gün varmış aramızda hayırlı haberler alırız inşallahBenim bugün 8. günüm heyecan arttıkça minik korkular da ekleniyor. Allahım n’olur 4 gün çabuk geçsin, ve sonuç çok güzel olsun
Bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın
Bişey olmaz inşallah içini ferah tut canımAçıkcası bende hala korkuyorum ilk kontrolümde sağ tüpe yakın %80 bişey olmaz demişti doktorum 2 hafta sonra çağırdı ogünden beri içim içimi yiyo benimde bişey olursa diye önümüzdeki hafta gidip öğrenicem inşallah bi sorun yokturkucağımıza alırız sağlıkla
Canım bir gün varmış aramızda hayırlı haberler alırız inşallah
Bu sefer benim de umudum çok fazla rabbim boşa çıkarmasın inşallahİnşallah canım, bir an önce alalım güzel haberimizi..
Benim umudum çoook
Canım çok sevindim, sağlıkla büyüt inşallahBu gün sonucumu aldım10. Gün 141 kan değerim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canımCanım çok sevindim, sağlıkla büyüt inşallahBen 12. gün test yaptıracağım. Ben de güzel haber veririm
Maşallahhh gözünüz aydın sağlıkla katlanarak devam etsin inş..Bu gün sonucumu aldım10. Gün 141 kan değerim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinMaşallahhh gözünüz aydın sağlıkla katlanarak devam etsin inş..
Merabalar..
Bir süredir takip ediyordum artık ben de yazmak istedim:)
İsmim Şule
28 ağustosta dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı dün 9. Gün kan sonucum 72 küsur(heyecandan küsuratına bakmamışım) Nasip olursa ptesi tekrar kan vericem.
Yalnız tecrübelere sormak istediğim bişey var. Devlet hastanesinde kan vermek istedim randevu sistemine geçmişler kabuş etmediler başka bi devlet hastanesine gittim o da aynı şekildeymiş rica minnet acilde verdik öyle aldık sonucu ama her defasında böyle uğraşmak mı gerekiyor yoksa aile hekimliğinde vermek mi mantıklı. İlkini acilde verdiğimiz için şimdi başka yerde verirsek katlanmayı göremeyiz diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım :) Biraz uzun oldu ama ilk defa yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?