- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
karnından göremedi canim alttan baktiCanım alttan muayene ile mı gördüler karnından mı
yaptır canim çıkar benim tarnsferle birlikte 7. günde ciktiKizlar bugun 11.gun 5.gun embriyosu 2 tane kan testini bugun yaptrsammi doktr 5 eylulde yaptr dedi ama meraklardayim
Canım benimki de sebepsiz infertilite, rahim kalınlığım son kontrolümde 11 mm idi, ondan tam 1 hafta sonra transferim oldu. Miniğim tutundu çok şükür inşallah sağlıkla devam edercanım benimki de sebepsiz interfilite herhangi bir sebep bulamıyorlar tüp bebeği tutan kişilerin rahim kalınlığı kaçtı acaba onu merak ediyorum. Bir makalede 6 mm altında olanların tutunmayacağını, 14 üzerinde olanlarında tutunsa bile kimyasal gebelikle sonuçlanacağını okudum açama tüp bebekle hamile olanların rahim kalınlığı kaçtı merak içerisindeyim
sağol canım teşekkürler verdiğin bilgiler içinCanım benimki de sebepsiz infertilite, rahim kalınlığım son kontrolümde 11 mm idi, ondan tam 1 hafta sonra transferim oldu. Miniğim tutundu çok şükür inşallah sağlıkla devam ederdarısı sizlere inşallah ❤
Vajinal ultrasonlamı baktı kesenin durumunacanim benim transfer 16 agustostYdi 5. gün embriyosu7. gün değerim 44 10.gün 191 di sonra bakmadılar bidaha direk kese için bekledik dünde gordum doktor 4.5 5 HAFTALIK arası dedi yolk kesesi oluşmuş dış gebelik değil dedi
Yaptırabilirsin aslında bende dayanamamıştım 9. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra hemen kan verdim 165 çıktı sonucumKizlar bugun 11.gun 5.gun embriyosu 2 tane kan testini bugun yaptrsammi doktr 5 eylulde yaptr dedi ama meraklardayim
6.gunu yapmistim cikmadi idrar testinde simdide korkyorum ama yarin mecbur yaptrcamYaptırabilirsin aslında bende dayanamamıştım 9. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra hemen kan verdim 165 çıktı sonucum
canım transfer oldun mu? şuan durumun nasılTransferlerimiz cok yakın, beraber takip edecegizumarım güzel sonuclar olur
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Ne gibi yardım istiyorsunSelamun aleyküm. Bende tüp bebek tedavisi için Ekim’de başlamayı düşünüyorum. Dr Aret Kamarı tercih edeceğim. Bana yardımcı olur musunuz
Ben bir başarısız aşılama gördüm başka bir merkezde. Şimdi tüp bebek serüvenine başlayacağız. Nasıl olacak neler yapacağım hiç bilmiyorumtedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Ne gibi yardım istiyorsun
hadi hayırlı olsun bakalım canım rabbim yüzünü güldürsün inşallahTransferimi oldum.
1 adet 5.gün (5AA dediler) embriyo. 17 eylul test günü
Ben bir başarısız aşılama gördüm başka bir merkezde. Şimdi tüp bebek serüvenine başlayacağız. Nasıl olacak neler yapacağım hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederim. Ama insan ister istemez bi strese giriyo. Süreç zorlu ve bu süreci yaşayan bizler bence özeliz diye düşünüyorum. Şuraya ne yazsam ne anlatsam beni en iyi sizler anlayacaksınızBenim de aşılamam başarısızdı bu sakın gözünü korkutmasın canım ☺ Tüp bebek konusunda da adetin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor tedaviye ( yani benim öyle olmuştu) doktorun gerekli bilgiyi verecektir zaten sen şimdiden stres yapma. Bir tanıdığım Aret bey de tedavi olmuştu yıllar önce şimdi kızı ilkokula başlayacak belki bu sana moral olur
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar gelsin canımTransferimi oldum.
1 adet 5.gün (5AA dediler) embriyo. 17 eylul test günü
Ben 9. Gün kan ve idrar testinde öğrendim.5. Gün embriyosuydu benimKızlar merhaba Benim’de transferim e 9 gün oldu dün idrar testinde silik çizgi ile çift çizgi gördüm henüz kan vermedik
Test gününü beklemeyip bu gün kan versem çıkar mı aceba
Benim de 5. Gün embiriyosuydu canım iyi kalitede demişti doktorum daha önce bi boş gerebilmek geçirdim çok korkuyorumBen 9. Gün kan ve idrar testinde öğrendim.5. Gün embriyosuydu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?