Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim
En son cuma gunu gittim, 9.4’tüCanım senin rahim duvarı ne kadar dı
canim benim transfer 16 agustostYdi 5. gün embriyosu7. gün değerim 44 10.gün 191 di sonra bakmadılar bidaha direk kese için bekledik dünde gordum doktor 4.5 5 HAFTALIK arası dedi yolk kesesi oluşmuş dış gebelik değil dediCanım transferin ne zamandı ben de gitsem görür müyüm ki kaç betayla görünüyor acaba
yok çok küçük dedi zaten 4.5 ile 5 hafta arasında dedi 11. haftaya kadar ilaçlarına devam et dedi iyi gözüküyor ama kalp atışına kadar bekle yinede dedi hayırlısı onuda duysaydimMerhaba,kaç haftalık dedi acaba doktor adet tarihinizle uyumlu muydu?kaç mm olduğunu söyledi mi
Bende gitsem görür müyüm ki 20 si de benimki transfer tarihimcanim benim transfer 16 agustostYdi 5. gün embriyosu7. gün değerim 44 10.gün 191 di sonra bakmadılar bidaha direk kese için bekledik dünde gordum doktor 4.5 5 HAFTALIK arası dedi yolk kesesi oluşmuş dış gebelik değil dedi
Canım alttan muayene ile mı gördüler karnından mıcanim benim transfer 16 agustostYdi 5. gün embriyosu7. gün değerim 44 10.gün 191 di sonra bakmadılar bidaha direk kese için bekledik dünde gordum doktor 4.5 5 HAFTALIK arası dedi yolk kesesi oluşmuş dış gebelik değil dedi
13,45 canım acaba uygun bir değer mi? senin değerine göre benim ki bayağı bi yüksekEn son cuma gunu gittim, 9.4’tü
Bir daha gitmedim, direk transfer.
Senin ne kadar?
canım bence doktorunun söylediği günü bekle zaten olumlu da olsa olumsuz da olsa yarın yine yaptırmayacakmısın bence o kadar beklemişsin bi gün daha bekle ayrıca canım senin rahim kalınlığı kaç mm di hatırlıyormusunKizlar bugun 11.gun 5.gun embriyosu 2 tane kan testini bugun yaptrsammi doktr 5 eylulde yaptr dedi ama meraklardayim
Bana hic solemedi rahim kalinligini benim ilk transferim hersey cok iyi dedi sadece bizimki nedensiz nedenmis olmamasicanım bence doktorunun söylediği günü bekle zaten olumlu da olsa olumsuz da olsa yarın yine yaptırmayacakmısın bence o kadar beklemişsin bi gün daha bekle ayrıca canım senin rahim kalınlığı kaç mm di hatırlıyormusun
Hayırlı olsun canım.son adet tarihinden sayıyorlar.burada veya nette haftalık hesaplama var bakabilirsinKızlar iyi geceler. Ben ağustosun 20 sinde transferimi oldum 5.gün embriyosu. 29unda pozitif sonucumu aldım. Şimdi bebek kaç günlük oluyor. 29dan mi sayacağım yoksa transfer olduğum gün 20sinden mi
canım benimki de sebepsiz interfilite herhangi bir sebep bulamıyorlar tüp bebeği tutan kişilerin rahim kalınlığı kaçtı acaba onu merak ediyorum. Bir makalede 6 mm altında olanların tutunmayacağını, 14 üzerinde olanlarında tutunsa bile kimyasal gebelikle sonuçlanacağını okudum açama tüp bebekle hamile olanların rahim kalınlığı kaçtı merak içerisindeyimBana hic solemedi rahim kalinligini benim ilk transferim hersey cok iyi dedi sadece bizimki nedensiz nedenmis olmamasi
Hic bilmiyorum canimcanım benimki de sebepsiz interfilite herhangi bir sebep bulamıyorlar tüp bebeği tutan kişilerin rahim kalınlığı kaçtı acaba onu merak ediyorum. Bir makalede 6 mm altında olanların tutunmayacağını, 14 üzerinde olanlarında tutunsa bile kimyasal gebelikle sonuçlanacağını okudum açama tüp bebekle hamile olanların rahim kalınlığı kaçtı merak içerisindeyim
Transfer günü mü 13,45 ti canım? Eger öyleyse benimki de yükselir elbet, transferden nerdeyse 1 hafta önce 9,4’tü.13,45 canım acaba uygun bir değer mi? senin değerine göre benim ki bayağı bi yüksek
yok canım transferden 5 gün önceki değer buTransfer günü mü 13,45 ti canım? Eger öyleyse benimki de yükselir elbet, transferden nerdeyse 1 hafta önce 9,4’tü.
Benim bildigim son adet tarihi uzerinden hesaplaniyorKızlar iyi geceler. Ben ağustosun 20 sinde transferimi oldum 5.gün embriyosu. 29unda pozitif sonucumu aldım. Şimdi bebek kaç günlük oluyor. 29dan mi sayacağım yoksa transfer olduğum gün 20sinden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?