Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlar iyi geceler. Ben ağustosun 20 sinde transferimi oldum 5.gün embriyosu. 29unda pozitif sonucumu aldım. Şimdi bebek kaç günlük oluyor. 29dan mi sayacağım yoksa transfer olduğum gün 20sinden mi

Kızlar iyi geceler. Ben ağustosun 20 sinde transferimi oldum 5.gün embriyosu. 29unda pozitif sonucumu aldım. Şimdi bebek kaç günlük oluyor. 29dan mi sayacağım yoksa transfer olduğum gün 20sinden mi

Canım transferin ne zamandı ben de gitsem görür müyüm ki kaç betayla görünüyor acaba
canim benim transfer 16 agustostYdi 5. gün embriyosu7. gün değerim 44 10.gün 191 di sonra bakmadılar bidaha direk kese için bekledik dünde gordum doktor 4.5 5 HAFTALIK arası dedi yolk kesesi oluşmuş dış gebelik değil dedi

Merhaba,kaç haftalık dedi acaba doktor adet tarihinizle uyumlu muydu?kaç mm olduğunu söyledi mi
yok çok küçük dedi zaten 4.5 ile 5 hafta arasında dedi 11. haftaya kadar ilaçlarına devam et dedi iyi gözüküyor ama kalp atışına kadar bekle yinede dedi hayırlısı onuda duysaydim

Bende gitsem görür müyüm ki 20 si de benimki transfer tarihim
İnş yolundadır her şey korkuyor insan

Kizlar bugun 11.gun 5.gun embriyosu 2 tane kan testini bugun yaptrsammi doktr 5 eylulde yaptr dedi ama meraklardayim
canım bence doktorunun söylediği günü bekle zaten olumlu da olsa olumsuz da olsa yarın yine yaptırmayacakmısın bence o kadar beklemişsin bi gün daha bekle ayrıca canım senin rahim kalınlığı kaç mm di hatırlıyormusun

Bana hic solemedi rahim kalinligini benim ilk transferim hersey cok iyi dedi sadece bizimki nedensiz nedenmis olmamasi

Hayırlı olsun canım.son adet tarihinden sayıyorlar.burada veya nette haftalık hesaplama var bakabilirsin

Bana hic solemedi rahim kalinligini benim ilk transferim hersey cok iyi dedi sadece bizimki nedensiz nedenmis olmamasi
canım benimki de sebepsiz interfilite herhangi bir sebep bulamıyorlar tüp bebeği tutan kişilerin rahim kalınlığı kaçtı acaba onu merak ediyorum. Bir makalede 6 mm altında olanların tutunmayacağını, 14 üzerinde olanlarında tutunsa bile kimyasal gebelikle sonuçlanacağını okudum açama tüp bebekle hamile olanların rahim kalınlığı kaçtı merak içerisindeyim

Hic bilmiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…