Tüp bebek transferi olanlar

Maasallah ayy sağ sağlık inşallah canım rica etsem yerleşmesi belirtiler kaçıncı gün embiriyosu falan bilgi verir misin bana İnanlı günler gecmiyor
5.gun embriyosu 4bc kalitesi. Bende belirti felan pek olmadi aslinda adet olcak gibi hissettim hatta kendimi kesin tutmadi dedim😂10.gun idrarda cikti sonrasi kan tahlilinde.gunler gecmiyo o testi yaparken hele bayilicam sandim bi ara

5.gun embriyosu 4bc kalitesi. Bende belirti felan pek olmadi aslinda adet olcak gibi hissettim hatta kendimi kesin tutmadi dedim😂10.gun idrarda cikti sonrasi kan tahlilinde.gunler gecmiyo o testi yaparken hele bayilicam sandim bi ara
Ya eşim idrar testine karsi hemsirede idrar testi yaniltiyo dedi diye maasallah sana Allahım kucağına almayida nasip eder insallah canimcim bana da dua et neolurrrr🥺🥺

Ya eşim idrar testine karsi hemsirede idrar testi yaniltiyo dedi diye maasallah sana Allahım kucağına almayida nasip eder insallah canimcim bana da dua et neolurrrr🥺🥺
Benim direk cikti idrarda ama kan orani daha onemli tabi hayrlisi insallah allah sizede nasip eder

Oyyy ne güzelmiş inşallah tutunmustur meleğin belirti varmı yarın test günün birazda heyecen varmı🥰

Gece günlük pedi biraz dolduracak şekilde kahverengi kanama geldi kesildi. İlk çok korktum ama şuan seviniyor gibiyim doktorda bugün ver kanını yarını bekleme dedi öğlen gidecem bakalım kan vermeye 😍

Back
X