- 12 Haziran 2020
- 58
- 24
- 18
- 31
- Konu Sahibi Esssslemmmm
3. Gün embriyo şu transferi olanlar gelin beraber bekleyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım senin durum neInsallah yerlerini severler ❤
Benim embriyo buyudu pazartesi doguyooİnşallah canım senin durum ne
Maasallah ayy sağ sağlık inşallah canım rica etsem yerleşmesi belirtiler kaçıncı gün embiriyosu falan bilgi verir misin bana İnanlı günler gecmiyorBenim embriyo buyudu pazartesi doguyoo❤❤
Oyyy ne güzelmiş inşallah tutunmustur meleğin belirti varmı yarın test günün birazda heyecen varmı3. Gün taze embriyo transfer oldum 2 tane 8 aralık test tarihim çok heyecannnnn
5.gun embriyosu 4bc kalitesi. Bende belirti felan pek olmadi aslinda adet olcak gibi hissettim hatta kendimi kesin tutmadi dedimMaasallah ayy sağ sağlık inşallah canım rica etsem yerleşmesi belirtiler kaçıncı gün embiriyosu falan bilgi verir misin bana İnanlı günler gecmiyor
Ya eşim idrar testine karsi hemsirede idrar testi yaniltiyo dedi diye maasallah sana Allahım kucağına almayida nasip eder insallah canimcim bana da dua et neolurrrr5.gun embriyosu 4bc kalitesi. Bende belirti felan pek olmadi aslinda adet olcak gibi hissettim hatta kendimi kesin tutmadi dedim10.gun idrarda cikti sonrasi kan tahlilinde.gunler gecmiyo o testi yaparken hele bayilicam sandim bi ara
Benim direk cikti idrarda ama kan orani daha onemli tabi hayrlisi insallah allah sizede nasip ederYa eşim idrar testine karsi hemsirede idrar testi yaniltiyo dedi diye maasallah sana Allahım kucağına almayida nasip eder insallah canimcim bana da dua et neolurrrr![]()
Oyyy ne güzelmiş inşallah tutunmustur meleğin belirti varmı yarın test günün birazda heyecen varmı![]()
İnşallah canım inşallah isteyen herkese nasip etsin insallahBenim direk cikti idrarda ama kan orani daha onemli tabi hayrlisi insallah allah sizede nasip eder
Ayyy hadi inşallah güzel sonuç alırsın inşallah haber et bizede canimGece günlük pedi biraz dolduracak şekilde kahverengi kanama geldi kesildi. İlk çok korktum ama şuan seviniyor gibiyim doktorda bugün ver kanını yarını bekleme dedi öğlen gidecem bakalım kan vermeye![]()
İnşallah canım haber veririm tabiAyyy hadi inşallah güzel sonuç alırsın inşallah haber et bizede canim
Sonuç belli oldumu canimcimİnşallah canım haber veririm tabi
Sonuç belli oldumu canimcim
Bende merak ettim sonucunuz cikti mi
Değerin kaç çıktı ya canim hayirli olsun inşallah guzelcik artarEvet çıktı pozitif çok şükür. kanama hafif devam ediyo korkuyorum ama inşallah değer artar.
Değerin kaç çıktı ya canim hayirli olsun inşallah guzelcik artar