tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

Benimde 7.günüm son üç gündür çekiyorum ağrıyı adet ağrısı değildir inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisiyla iyi sonuçlar alalım gerçekten çok zor
Bugün aradım hastaneyi adet olsan dahi gelip cuma testi yaptır dedi. Adet kanaması olsa dahi hamile olma ihtimali oluyormuş. Ben yinede adet olmak istemiyorum.

Bugün aradım hastaneyi adet olsan dahi gelip cuma testi yaptır dedi. Adet kanaması olsa dahi hamile olma ihtimali oluyormuş. Ben yinede adet olmak istemiyorum.
evet banada aynısını söylediler dış gebelik düşük ihtimali falan bunun için adetten olsan testi yaptircakmissin

Kizlar selam benim transferden sonraki 3. Gunum 2 tane 5. Gun embriyosu yerlestirildi cok heycanliyim aanki icimde bir seyler kipirdiyor bebislerim olabilir mii??? Surekli atesler basiyooo beni size de oluyor mu:)

Kizlar selam benim transferden sonraki 3. Gunum 2 tane 5. Gun embriyosu yerlestirildi cok heycanliyim aanki icimde bir seyler kipirdiyor bebislerim olabilir mii??? Surekli atesler basiyooo beni size de oluyor mu:)
Ateş basması değilde aşırı sancı oluyo bende. Cuma belli olacak. Hayırlı olsun seninkide. İnşallah pozitif sonuç alırız

Yazin sonucu bence pozitif insallah merarak ederim insallah isteyen herkesin pozitiftir:)

Iyi kesin bebek var yabi 3. Gun embriyosu muydu ilk ne zaman yaptn kac cikti
Evet canim 3.gun embriyosuydu.biz dayanamadik 8.günden itibaren test yapmaya başladık.8.gunn 4.2 ,10.gun 29.4 ,11.gün aksam 47.8,12.gun bu sabah 8 de yaptirdim 56.7 çıktı.dabah 1 saatlik boslugum vardi onu degerlendirdim.Doktorumla konuştuk gebelik var dedi.orantılı artis var dedi. 14.gun de bakalim sonra ultrasonla bakicaz dedi.Insallah haftaya da keseyi görürüz dedi.dua edin nolur

Benimde 8.günün adet sancıları çok ağrı olur dediler ama benimki aynı adet ağrısı zaten umudum yoktu iyice gitti bu ağrılar olunca hayırlısı inşallah

Ay hadi insallah canm ben perşembe oldum transferi cuma yapsam 8. Gun mu oluyor cikwr mi

Canim hayirli olsun hangi testten yaptn ben de persembe transfer oldum test gunum pazar ama ben cuma yaptraym dyrm cikar mi sence hicbir belirtim.yok

Ay hadi insallah canm ben perşembe oldum transferi cuma yapsam 8. Gun mu oluyor cikwr mi
Allah hepimizinkini tamamına erdirsin insallah.transfer gününü saymazsan 8.gun oluyor.8.gunde kanda dolasmaya başlıyormuş.ama deger dusuk de çıkabiliyormus yuksek de.ama kana gec de karisabilirmis 0 da çiksa üzülme demislerdi bana.benim 4 cikti sonra şükürler olsun yukseldi.insallah senin de olur.senin de 3.gun embriyosu mu

Evet canm benm de 3. Gun embriyosu. Cuma test yaptiraym diyorum insallah benim de pozitif cikar insallah rabbim benm de yuzumu guldurur

Canim hayirli olsun hangi testten yaptn ben de persembe transfer oldum test gunum pazar ama ben cuma yaptraym dyrm cikar mi sence hicbir belirtim.yok
canım tuttu allaha şükürler olsun..10.günü kan testi yaptırdım 109.46 cıktı 12.günü kan testi yaptırdım 325.45 cıktı darısı herpınıze

Canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.yaz burda ,hayirli haberini alalım birlikte sevinelim
Kızlar 10.günüm bugün kanama geldi dedim herşey bitti . aşırı sancim oldu kanama çabuk durdu. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yüzüm sivilce 3 tane çıktı. Adet belirtilerini 8 gundur yoğun biçimde yaşıyorum yani çokta takmıyorum artık Allah nasıl takdir ederse öyle olur. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…