Bugün aradım hastaneyi adet olsan dahi gelip cuma testi yaptır dedi. Adet kanaması olsa dahi hamile olma ihtimali oluyormuş. Ben yinede adet olmak istemiyorum.Benimde 7.günüm son üç gündür çekiyorum ağrıyı adet ağrısı değildir inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisiyla iyi sonuçlar alalım gerçekten çok zor
evet banada aynısını söylediler dış gebelik düşük ihtimali falan bunun için adetten olsan testi yaptircakmissinBugün aradım hastaneyi adet olsan dahi gelip cuma testi yaptır dedi. Adet kanaması olsa dahi hamile olma ihtimali oluyormuş. Ben yinede adet olmak istemiyorum.
Benimde 6. Günüm. Test 29 mart 2 tane 3.gün embriyosu. Karşılıklı iyi haberleri paylaşmak dileğiyle.
Can'ım hayırlı olsun kaç çıktı degern11 martta transfer oldu.8.gun testte 4.2 cikti.dun 10.gundu ve 29.4 cikti.bugun de yaptircam.insallah yukselir degerim
Sagol canım dün yine iş çıkışı koştur koştur gittik 47.8 cikti 11.gun degerim.Bugun de ölçtürcez 12.günüm.Insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruzCan'ım hayırlı olsun kaç çıktı degern
Ateş basması değilde aşırı sancı oluyo bende. Cuma belli olacak. Hayırlı olsun seninkide. İnşallah pozitif sonuç alırızKizlar selam benim transferden sonraki 3. Gunum 2 tane 5. Gun embriyosu yerlestirildi cok heycanliyim aanki icimde bir seyler kipirdiyor bebislerim olabilir mii??? Surekli atesler basiyooo beni size de oluyor mu:)
Sonuç çıkar çıkmaz olumlu yada olumsuz ilk olarak burda paylasicam. Eğer pozitif çıkarsa belirtilerimi de yazıcamYazin sonucu bence pozitif insallah merarak ederim insallah isteyen herkesin pozitiftir:)
Iyi kesin bebek var yabi 3. Gun embriyosu muydu ilk ne zaman yaptn kac ciktiSagol canım dün yine iş çıkışı koştur koştur gittik 47.8 cikti 11.gun degerim.Bugun de ölçtürcez 12.günüm.Insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz
Evet canim 3.gun embriyosuydu.biz dayanamadik 8.günden itibaren test yapmaya başladık.8.gunn 4.2 ,10.gun 29.4 ,11.gün aksam 47.8,12.gun bu sabah 8 de yaptirdim 56.7 çıktı.dabah 1 saatlik boslugum vardi onu degerlendirdim.Doktorumla konuştuk gebelik var dedi.orantılı artis var dedi. 14.gun de bakalim sonra ultrasonla bakicaz dedi.Insallah haftaya da keseyi görürüz dedi.dua edin nolurIyi kesin bebek var yabi 3. Gun embriyosu muydu ilk ne zaman yaptn kac cikti
Ay hadi insallah canm ben perşembe oldum transferi cuma yapsam 8. Gun mu oluyor cikwr miEvet canim 3.gun embriyosuydu.biz dayanamadik 8.günden itibaren test yapmaya başladık.8.gunn 4.2 ,10.gun 29.4 ,11.gün aksam 47.8,12.gun bu sabah 8 de yaptirdim 56.7 çıktı.dabah 1 saatlik boslugum vardi onu degerlendirdim.Doktorumla konuştuk gebelik var dedi.orantılı artis var dedi. 14.gun de bakalim sonra ultrasonla bakicaz dedi.Insallah haftaya da keseyi görürüz dedi.dua edin nolur
Canim hayirli olsun hangi testten yaptn ben de persembe transfer oldum test gunum pazar ama ben cuma yaptraym dyrm cikar mi sence hicbir belirtim.yokSlm Kızlar 10 martta transferim olmuştu 2 embriyo yerleştirdiler..zaman hiç geçmez diyordum bugun 9.günü :) dünden beri adet olacakmışım gibi kasıklarım da agrı var akıntım var..bugun kesin adet olacam dedim yıne olmadım..dayanamayıp test aldım ve 2.cizgi silik cıktı 8 yıl boyunca hep test yaptım ama hiç görmedim silik çizgi..pazartesi günü kan testi yaptırcam bakalım sonuc ne cıkacak allah hepimize nasip etsin inşallah
Allah hepimizinkini tamamına erdirsin insallah.transfer gününü saymazsan 8.gun oluyor.8.gunde kanda dolasmaya başlıyormuş.ama deger dusuk de çıkabiliyormus yuksek de.ama kana gec de karisabilirmis 0 da çiksa üzülme demislerdi bana.benim 4 cikti sonra şükürler olsun yukseldi.insallah senin de olur.senin de 3.gun embriyosu muAy hadi insallah canm ben perşembe oldum transferi cuma yapsam 8. Gun mu oluyor cikwr mi
Evet canm benm de 3. Gun embriyosu. Cuma test yaptiraym diyorum insallah benim de pozitif cikar insallah rabbim benm de yuzumu guldururAllah hepimizinkini tamamına erdirsin insallah.transfer gününü saymazsan 8.gun oluyor.8.gunde kanda dolasmaya başlıyormuş.ama deger dusuk de çıkabiliyormus yuksek de.ama kana gec de karisabilirmis 0 da çiksa üzülme demislerdi bana.benim 4 cikti sonra şükürler olsun yukseldi.insallah senin de olur.senin de 3.gun embriyosu mu
Canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.yaz burda ,hayirli haberini alalım birlikte sevinelimEvet canm benm de 3. Gun embriyosu. Cuma test yaptiraym diyorum insallah benim de pozitif cikar insallah rabbim benm de yuzumu guldurur
canım tuttu allaha şükürler olsun..10.günü kan testi yaptırdım 109.46 cıktı 12.günü kan testi yaptırdım 325.45 cıktı darısı herpınızeCanim hayirli olsun hangi testten yaptn ben de persembe transfer oldum test gunum pazar ama ben cuma yaptraym dyrm cikar mi sence hicbir belirtim.yok
Kızlar 10.günüm bugün kanama geldi dedim herşey bitti . aşırı sancim oldu kanama çabuk durdu. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yüzüm sivilce 3 tane çıktı. Adet belirtilerini 8 gundur yoğun biçimde yaşıyorum yani çokta takmıyorum artık Allah nasıl takdir ederse öyle olur. Hayırlısı olsunCanım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.yaz burda ,hayirli haberini alalım birlikte sevinelim
benim 9. gunu adet olacak gıbı kasıkalrım agrıyordu agız kurulugu vardı cok su içiyordum..suan kasık agrım yok..sadece belim agrıyorcanım tuttu allaha şükürler olsun..10.günü kan testi yaptırdım 109.46 cıktı 12.günü kan testi yaptırdım 325.45 cıktı darısı herpınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?