- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
Canim saglicakla kucagina alirsin insallah. Darısı bizlere artikcanım tuttu allaha şükürler olsun..10.günü kan testi yaptırdım 109.46 cıktı 12.günü kan testi yaptırdım 325.45 cıktı darısı herpınıze
Hemen bi test yaptir belki dusuk yapiyosundurKızlar 10.günüm bugün kanama geldi dedim herşey bitti . aşırı sancim oldu kanama çabuk durdu. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yüzüm sivilce 3 tane çıktı. Adet belirtilerini 8 gundur yoğun biçimde yaşıyorum yani çokta takmıyorum artık Allah nasıl takdir ederse öyle olur. Hayırlısı olsun
Yerlesme kanamasıdır inşallah.Burda yerlesme kanamasi yasayip cok hamile olan okudum.stres yapma.Benim de adet bemirtilerim var.bel agrisi kasık agrisi hepsi var.Kızlar 10.günüm bugün kanama geldi dedim herşey bitti . aşırı sancim oldu kanama çabuk durdu. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yüzüm sivilce 3 tane çıktı. Adet belirtilerini 8 gundur yoğun biçimde yaşıyorum yani çokta takmıyorum artık Allah nasıl takdir ederse öyle olur. Hayırlısı olsun
bende aynı durumdayım ilaç içmek istemiyorum kayısı falan idare etmeye çalışıyorum ama zaten sağlıklı bi bebekse tutunduysa ne yaparsan yap bi zararı olmaz o yüzden fazla takılma benceKizlar ya ikinmak iyi degilmis ben kabiz degilim ama cok afedersiniZ tuvalettr biraz ikiniyorum zarari olmus mudur
Insallah canm tesekkur ederimbende aynı durumdayım ilaç içmek istemiyorum kayısı falan idare etmeye çalışıyorum ama zaten sağlıklı bi bebekse tutunduysa ne yaparsan yap bi zararı olmaz o yüzden fazla takılma bence
Yarın gidicem kan testine kızlar kanamam tekrarladı. Allah sizlere sorunsuz hamilelik nasip etsin benim pek umudum kalmadı. Daha fazla bekleyişe dayanamiycam. Tahlili yaptırıp ona göre kendime gelmeye calisicam.Insallah canm tesekkur ederim
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Yarın gidicem kan testine kızlar kanamam tekrarladı. Allah sizlere sorunsuz hamilelik nasip etsin benim pek umudum kalmadı. Daha fazla bekleyişe dayanamiycam. Tahlili yaptırıp ona göre kendime gelmeye calisicam.
Dr şurup vermedimi benim Dr bana şurup verdi gece yatmadan bir ölçek içiyorumKizlar ya ikinmak iyi degilmis ben kabiz degilim ama cok afedersiniZ tuvalettr biraz ikiniyorum zarari olmus mudur
Yok ya surup falan vermedi sizin surubun adi neDr şurup vermedimi benim Dr bana şurup verdi gece yatmadan bir ölçek içiyorum
Bende de o sorun oldu.Doktorum bana duphalac surup verdi.guvenle kullanabilirsin dedi ben de onu kullaniyorumYok ya surup falan vermedi sizin surubun adi ne
Saol canm.cok tesekkur ederim. Sen naptn tekrar test yaptn mi? Benim de biraz akintim arada kasik agrim falan var ama hic umudum yok kotu ruyalar gorup surekli agliyrm dun yine sabaha kadar agladm tutamyrm kendimi olumlu dusunemyrm.Bende de o sorun oldu.Doktorum bana duphalac surup verdi.guvenle kullanabilirsin dedi ben de onu kullaniyorum
Lütfen üzülmeyin Allah sağlık sıhhat versin. Ben adet oldum resmen . bugün gittim hastaneye kan verdim bir saate çıkar sonuç . artık yüzde 1 bile şansım yok ama atlattım. Yaza bi kez daha deniycem. Lütfen hiçbir tutmayan üzülüp yipratmasin kendini. Dün ağladım sonra dedim Allah bizlere sevdiklerimize omur versin. Canımız sağ olduktan sonra herşeyin çözümü varSaol canm.cok tesekkur ederim. Sen naptn tekrar test yaptn mi? Benim de biraz akintim arada kasik agrim falan var ama hic umudum yok kotu ruyalar gorup surekli agliyrm dun yine sabaha kadar agladm tutamyrm kendimi olumlu dusunemyrm.
Haklisin ama kendime soz geciremyrm. Cikti mi sonuclarin ilk denemen mi yas kac kac yillik evlisin?Lütfen üzülmeyin Allah sağlık sıhhat versin. Ben adet oldum resmen . bugün gittim hastaneye kan verdim bir saate çıkar sonuç . artık yüzde 1 bile şansım yok ama atlattım. Yaza bi kez daha deniycem. Lütfen hiçbir tutmayan üzülüp yipratmasin kendini. Dün ağladım sonra dedim Allah bizlere sevdiklerimize omur versin. Canımız sağ olduktan sonra herşeyin çözümü var
Çıktı sonuç 0.ben 34 yaşındayım ilk denememdi. Sorunu kendime bulmuyorum benim adet peryotlarim çok yakın yumurtayı koyduklarinda adetime 1 hafta vardı. Allahım dedim bu yumurta tutamaz çünkü benim adet belirtileri bi hafta öncesinden başlar. Ağrı karında şişlik. Yumurta kondu 48 saat geçmedi,bende anormal bi ağrı bi sancı dedim bu yumurtalar gitti. Ki öylede olmuş. Yarın doktorla konusucam. Daha erken transfer istiycem ve 5. Gün embiryosu istiycem. Gonalf i yüksek doz yaptirsin 10 günde değilde 5-6 günde buyutsun. Çünkü ben 20 günde bi adet oluyorum. Yoksa mümkün değil tüp bebekle hamile kalmam. Bizde karı koca sıkıntı yok yani öyle dediler. Sende lütfen üzülme. Ben bugün gittim kendime en sevdiğim şeyleri aldım gezmeye gittim. Allahım dedim herşeyin en iyisini sen bilirsin. Bana bi sonraki tedavi için hayirli kazanc nasip et dedim.Haklisin ama kendime soz geciremyrm. Cikti mi sonuclarin ilk denemen mi yas kac kac yillik evlisin?
Amin canm insallah. 20 gunde cok erken adet oluyormussun doktorunla paylassaydin keske. Ama iyi olmana sevindim canim rabbim herseyin en iyisini en hayirlisini nasip etsin hepimize kucaklarimizi da yavrularimizla doldursun insallahÇıktı sonuç 0.ben 34 yaşındayım ilk denememdi. Sorunu kendime bulmuyorum benim adet peryotlarim çok yakın yumurtayı koyduklarinda adetime 1 hafta vardı. Allahım dedim bu yumurta tutamaz çünkü benim adet belirtileri bi hafta öncesinden başlar. Ağrı karında şişlik. Yumurta kondu 48 saat geçmedi,bende anormal bi ağrı bi sancı dedim bu yumurtalar gitti. Ki öylede olmuş. Yarın doktorla konusucam. Daha erken transfer istiycem ve 5. Gün embiryosu istiycem. Gonalf i yüksek doz yaptirsin 10 günde değilde 5-6 günde buyutsun. Çünkü ben 20 günde bi adet oluyorum. Yoksa mümkün değil tüp bebekle hamile kalmam. Bizde karı koca sıkıntı yok yani öyle dediler. Sende lütfen üzülme. Ben bugün gittim kendime en sevdiğim şeyleri aldım gezmeye gittim. Allahım dedim herşeyin en iyisini sen bilirsin. Bana bi sonraki tedavi için hayirli kazanc nasip et dedim.
duphalac surupun adı yatmadan 1 saat önce içiyorum bir ölcek...Yok ya surup falan vermedi sizin surubun adi ne
Tamam canm saolasnduphalac surupun adı yatmadan 1 saat önce içiyorum bir ölcek...
gözünüz aydınDün iyice artan sancilarimdan dolayi bi an once şu negatifi göreyim de adet olayım diye bu sabah koşa koşa teste gittim bugün transferimin 10. günü sonucum 70 çıktı inanamadım altı yıldır ilk defa pozitif gördüm inşallah devamı da iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?