tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

Ayy gozun aydin canm devami gelir insallah

allahım isteyen dileyen herkese yaşatsin bu duyguyu inşallah ben hala inanamıyorum rüya gibi inşallah hayirlisiyla iyi bi şekilde yükselir değerim sağlıkla kucağımiza aldığımız günu de görürüz

senın adına cok sevındım bende 8 yıl beklemıstım bugun transferin 16.gunu tekrar kan testi yaptım 2559 cıktı dr güzel dedi..10 gun sonra keseyı görecez insallah

pozitifi gördükten sonraki süreç çok daha heyecanliymis yaa bu kadar beklemiyodum bugüne kadar ne kadar rahattim artık günler nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum

arkadaşlar merhaba,ben yurtdışında yaşıyorum,3 yıl önce evlendik,yaşım 40 olduğundan ve artık denemekle vakit kaybedemeyeceğimizden tüp bebek yapmaya karar verdik.Çok fazla bilgim yoktu bu işlemle ilgili...sizlerin yazdıklarınızı okudum bayağı gerilere giderek.Benim 6 aydır adetlerim düzensizleşmeye başlamıştı,menopoz kapıda diye hızlandık.
Burada doktora gittiğimizde gerekli testleri yaptırdık,eşimde sorun olmadığını fakat benim yumurtamın bir tane olduğunu ve kalitesiz olduğunu söyledi,çok şaşırdım.Hemen başladık işlemlere.Yumurtam alındı,laboratuvarda embriyo elde edildi diye aradılar 2 gün sonra ve yerleştirdiler.Şu an transferimin 3.günü,hiç bir hissiyatım yok açıkçası.Ağrı,sancı,sıkıntı yok ,sadece baş dönmesi var arada sırada.Bir de stress tabii.Doktor tek yumurtan var dediği için panik haldeyim .Sizlerin yazılarınızda 3.gün embriyosu 5.gün embriyosu gibi tanımlamalar gördüm ve çok merak ettim bunun önemi nedir?Bilgi verirseniz çok sevinirim,hepimizin güzel haberler alması dileğimle <3

Benimde bugun 11.gunum test gunum yarin, gece adet sancim oldu kasimlarmda adet olucam diye korkuyorum bu durumu yasayip pozitifi goren var mi

Transferin 10.günü veee hamileyim kan degerim 109.45 cıktı 8 yıllık özlemim sona erdi.. Allah hepinize nasip etsin inşallah
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindikk.. benimde 11.gün değerim 197 çıktı ama daha göremiyoruz tabi bebeği 3 hafta sonra görcez..

Öncelikle herkes için hayırlı, sağlıklı evlat diliyorum arkadaşlar. Benim de bugün 8. Günüm. 5. Gün embriyo su transfer edildi. Doktorum herşeyin yolunda olduğunu, embriyonun da kaliteli olduğunu, gebelik ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Tabi her şey Allah ın takdiri, nasipte yoksa nafile. Transferden sonra rapor aldım. Genelde evde dinleniyorum. Ve adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum. Ek olarak aşırı gaz ve mide ağrısı şikayetim var. İnsan kedini dinledikçe de yoruluyor, beklemek ne zormuş. sürekli terliyorum ve su gibi akıntım çok. Hiçbir şey de hissetmiyorum. Vajinal jel kullanıyorum progesteron. Acaba gaz ve şişkinliği bu jel mi yapıyor? Bunu yaşayan var mı?

Ben de asiri siskinlik olmustu canim ben de progeston igne kullaniyodum ilaclar yapiyor aynen bir de cok yumurtan toplandiysa onun da etkisi oluyor...su an hamileyim aynilarini ben de yasadim insallah sen de oylesin:))

Ben de asiri siskinlik olmustu canim ben de progeston igne kullaniyodum ilaclar yapiyor aynen bir de cok yumurtan toplandiysa onun da etkisi oluyor...su an hamileyim aynilarini ben de yasadim insallah sen de oylesin:))
Allah tamamına erdirsin çok sevindim bizimki dondurulmuş embriyo transferi. Opu yapıldığında yumurtalıklar fazla tepki göstermişti ilaçlara o yüzden transfer ertelenmişti. Bu ay tamamen doğal yumurtlama döngüsünü takip etti doktorum. Bi hamileyim bi değilim gel-gitini yaşamaktan kafayı yemek üzereyim

evet zor baya ama az kalmis merak etmeyin hamilesinnizdir insallah...icinizi ferah tutun ve hamile oldugunuzu dusunun ben oyle yapmistim hep

Merhaba arkadaslar bugün transferimin 6. Günü . 1 tane 3.gun embriyosu transfer edildi. 2 gündür mutfak dolabina uc dört kez uzandım kendimi zorlamiyorum ama durup dusundukce aklıma geliyor acaba bir şey olmusmudur diye

Merhaba arkadaslar bugün transferimin 6. Günü . 1 tane 3.gun embriyosu transfer edildi. 2 gündür mutfak dolabina uc dört kez uzandım kendimi zorlamiyorum ama durup dusundukce aklıma geliyor acaba bir şey olmusmudur diye
İçini ferah tut bişeycik olmamıştır Allahın izniyle. Transferden sonra günlük hayatınıza devam edin diyor doktorlar zaten

olmamistir bende unutarak yaptim kac kere transferin 3. gunu misafir geldi ayakta kaldim cok yoruldum kendime kizdim ama cok sukur pozitifi gorduk

Tüp bebekle hamile kaldim 8+4 günlük oldum...kalp atışını duydum...Doktora hiç belirtim yok dedim bana bakıp gülümsedi.. Belirtilrr gebeliğin 12.haftasında başlarmış...daha emriyo o dedi ( bunu sorduğumda 6+5 gunluk) bosuna kendınızı dınleyıp psikolojisinızı bozmayın derim...Benim halen belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…