Bu adamdan çocuk sahibi olmak istediğinize emin misiniz ?Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
bu kadar parayı kim verecek
zaten olmaz senin yüzünden olmuyor
Bu adamı baba yapmak istediğinize emin misiniz?kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim
Saf mısınız?Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Böle bir adamdan çocuk yapma çabanız neden?Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Böyle birinden çocuk sahibi olmak istiyormusunuz ? Konu para falan değil,size karşı saygısızlık yapıyor resmen.Ben çalışmıyorum ama öğretmenlik mezunuyum,burada öğretmenlerin açtıkları konular beni şok ediyor.Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Sadece ilaçDedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Ben saf olduğunu düşünmüyorum ama bi sindirilmişlik var. Değersizleştirilmiş suçlanmış ve bence suçlu olduğuna ikna edilmiş bu yüzden de şu an eşini aklıyor bilinçaltı. Değersizlik hissi aileden de geliyor olabilir sonuç olarak destek alınmalı. Sevgili konu sahibi kendi iyiliğin için ve evliliğin için o parayla iyi bir terapi alabilirsiniz. Yoksa o para ya tüp bebeğe ya avukata gidecek de sonu çok hayır gözükmüyorSaf mısınız?
Ne kıyamaması ksfjjsdjjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?