Tüp bebek ve eşimin tavrı

Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
10 bini verip kurtulalım.

Peki .bu müthiş aileye çile çelmelik bir fert daha lazım zaten. Olmazsa olmaz ...

Önce aile içi sorunlarınızı çözün belli ki sorunlarınız var. Yazık değil mi o çocuğa

Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
inanın abartmıyorum ömrü hayatımda kendini bu derece kandıran bir insanı ilk defa görüyorum gerçekten Şok oldum pes diyorum pes
adam sizi hak etmiyor adam o bebeği hak etmiyor adam bir evlat için verilecek 10.000 liranın lafını yapıyor siz de karşmiza geçip "ay o dayanamıyor benim iğne olmama ilaç almama "diyorsunuz ne diyeyim Allah gözünüzdeki perdeyi kaldırsın gerçekleri görün inşallah

Ya kızlar haklısınız ama denemek de istiyorum iğne konusu ise doktor sizde yapabilirsiniz sağlık kuruluşu diyor bu sefer de ben yaparım da sen çok tuhafsın herseyi abartıyorsun sağlık ocağıma götürürüm orda yapsınlar diyor parayı ben vericek ayırdık zaten tatile de gitmedim diyorum yok diyor ben verecem sonra ben verdim parasını dersin diyor
Kaç yıllık evlisin kuum sen ? Yaş kaç ? Gerçekten zor bi süreç . İğnelerden karnımın nasıl hassaslaştığını morardığını elimde olsa gösterirdim .. kan vermekten kolumun halini . Ya bu tüp bebek süreci farklı bu adamla girme çok yıpranırsın . Bekle herşeye laf ediyo diyosun bebek isteği ağır basıyo anlıyorumda ya sorun onda ise ? Doktora bile gitmedi diyosun .

Kaç yıllık evlisin kuum sen ? Yaş kaç ? Gerçekten zor bi süreç . İğnelerden karnımın nasıl hassaslaştığını morardığını elimde olsa gösterirdim .. kan vermekten kolumun halini . Ya bu tüp bebek süreci farklı bu adamla girme çok yıpranırsın . Bekle herşeye laf ediyo diyosun bebek isteği ağır basıyo anlıyorumda ya sorun onda ise ? Doktora bile gitmedi diyosun .
Zor bir süreç ben halen devam etmeye çalışıyorum psikoloji çok önemli eş desteği şart. Bu adam uğraşır para verir sonuç negatif olursa nasıl tepki verir acaba ben ona takildim

Ona tüp bebek yapabilme şansına sahip olabilmek için dünyaları verebilecek bizim gibi insanlardan bahsedin.

Yada boşver, bu adamı baba yapmak için düşün diyenler haklı.
İşte bu yüzden asla Allah herkese versin demiyorum. Hak edene versin diyorum istisnasız.

Yok cnm sorun onda değil bir sorun yok evet farklı bir süreç gerçekten biliyorum ama dediğin gibi benek çok ağır basıyor olmaması beni daha kötü etkiliyor

Sakın vazgeçme. Bir yakınımın eşide destek olacağına köstek oldu, hep moral bozdu. Olmaz, senin yüzünden diyerek. İki denemeden sonra vazgeçti. Zaman geçince tabi bu şansıda kaçırdı yaştan dolayı. Şimdi öyle pişmanki. Keşke eşimi dinlemeseydim satıp savıp olana kadar deneseydim diye.
İşte bende o yüzden vazgeçmek istemiyorum mesela vajinismustum kendim yendim neler denedim o zaman da bana aynı şeyi yaptı sonra sen kendin yendin ben sana destek olamadım dedi.somra yendim bende istediğim gibi ilişki yaşayamıyorum senin şundan zevk Alman lazım bundan zevk Alman lazım sen de bi problem var bu şekilde sözler beni ondan daha da soğutuyor halkbuki evlenmeden önce cinsel konular daha çok ilgilimi çekerdi şimdi tam tersi bence bu da onun suçu
İstedikleri olunca çok iyi tabiki adamda şu var hiç bir problem olmasın yesin gezsin eğlensin sorunları görmezden gelir
Ben boşanmak gibi bir niyetiniz olmadığını düşündüğüm bu tavsiyeyi verdim.
Yalnız farkında mısınız? Eşiniz ağır sorunlu.

Hem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Bunu okuyunca çok üzüldüm. Bir kadını en hassas yerinden vurmak. Hem de sizi sevdiğini düşündüğünüz kişi tarafından. Allah korusun çocuğunuz olmazsa ömür boyu çekecek misiniz bu sözleri? Size iğne ilaç yüzünden kıyamadığını söylemişsiniz. Bu sözler o iğnelerin yanında neki.
Lütfen iyi düşünün. Ayrılmam diyorsanız denemekten vazgeçmeyin. Ama size bu şekilde davranan bir adama kendinizi ezdirmeyin. Lütfen bu lafları yutmayın.

Zor bir süreç ben halen devam etmeye çalışıyorum psikoloji çok önemli eş desteği şart. Bu adam uğraşır para verir sonuç negatif olursa nasıl tepki verir acaba ben ona takildim
Onada senin yüzünden olmadı der . Bu kezde param gitti diye laf eder .

Yok cnm sorun onda değil bir sorun yok evet farklı bir süreç gerçekten biliyorum ama dediğin gibi benek çok ağır basıyor olmaması beni daha kötü etkiliyor
Bu adamdan olması şartmı 😂 koca bulunur canım geçen yıllar piskolojik şiddet bunlst geri yerine gelmez 😉

Paramız boşa gitti senin yüzünden der
Sen bu adamla etraflıca konuş. Hoş anlayacağını zannetmiyorum ama yine de konuş .tüpbebek olayı ekip işi karı koca ,doktor hepsi birbirini sevecek hepsi pozitif olacak :)bu şart eğer su an bunları sağlayamayacaksınız 3-5 ay erteleyin tabi bu erteleme işini dr la paylaş uygun görürse yap o sırada denersin dr takviye edici falan yazar belki o da olumlu etkiler vücudunu. Ama asıl sormak istediğim normal yada tüp bu adamdan çocuk yapmak istiyor musun

Çok şükür maddi olarak hiçbirsey ihtiyacım yok .dışardan bakıldığında çok iyi mükemmel bir insan bana da öyle davranıyor ama eve gelince herseyde problem çıkarıyor zayıf değilim doğru söylüyorsunuz patlama noktasına geleceğim artık hayalim bir çocuk olsundu hep .eşimi de seviyorum aslında oda biliyor çocuk için bu kadar taviz gösterdiğimi

O cocuk hayalindeki gibi olmayacak ama. Bebek aglayacak, uykusuz gecelerin olacak. Sürekli emecek yada hic emmeyecek. Kolik olup saatlerce aglayabilirde,..

Yani cocuk mutsuz bir cifte, mutluluk getitmez. Tam tersi, en mutlu cifti bile sarsar. O derece agir bir sorumluluk. Insan en cok lohusa zamani esine ihtiyaci vardir. Sana simdi destek olmayan, aglayan bebek ilemi destek olacak? O zamanda "iyi anne olsaydin, sustursaydin bebegi" der.

Herseyi gectim, böyle bir babayi hic bir cocuk hak etmiyor. Annesini üzen, evde sorun cikartan, ona bakmayan bir baba.

Bosanmayacaksan lütfen bir cocuk yapma bu adamla. Gercekten o cocuga yazik olur.

Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
İlla bu adam baba olsun diyorsunuz. O zaman ya katlanacaksınız ya vazgeçeceksiniz.

Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Bana paralara kıyamıyor, kendini ve parayı çok sevdiği için uğraşmak istemiyor gibi geldi ama neyse.

inanın abartmıyorum ömrü hayatımda kendini bu derece kandıran bir insanı ilk defa görüyorum gerçekten Şok oldum pes diyorum pes
adam sizi hak etmiyor adam o bebeği hak etmiyor adam bir evlat için verilecek 10.000 liranın lafını yapıyor siz de karşmiza geçip "ay o dayanamıyor benim iğne olmama ilaç almama "diyorsunuz ne diyeyim Allah gözünüzdeki perdeyi kaldırsın gerçekleri görün inşallah

Cunku bu sekilde kendini kandirmazsa kafayi yer, yasadigi seyin evlilik olmadigina inanmak istemiyor. Cocugu da cocuk olursa duzelir diye istedigine eminim. Ben 25 sene boyunca calisip, maas karti kocasinda duran ve kocasinin ona cogu zaman iste yaninda dursun diye para bile vermedigi, 5 kurusu cebinde olmadan ise giden kac defa kocasinin kredi karti kasada calismadigi icin (adam kartta para var diyerek alisverise yolluyormus ama kartta para olmuyormus, sorunca da sen cok harcarsin diye vazgectim diyormus) rezil olan bir kadin tanidim. Hala daha 'Cok borcumuz vardi, o yuzden benim maasim hep ona gitti, yoksa esim bana para verirdi' diyordu ve buna o kadar cok inanmis ki. Adam ise ortalikta 'Kadina para vermeyeceksin yoksa hemen harcar, ben cebimde nakit 1000tlden asagi ile dolasmam, para bende duracak, ben erkegim, kadina para yedirmem' diye dolasiyordu. Kadin bu adamdan bosan dediginde cocuklarini 'Kendimi oldururum israr edersiniz' diyerek kendini bicaklamaya falan kalkisirdi. Hala daha kocasina laf ettirmez. Onun davranislarini kapatmaya hep bir bahanesi vardir. Hayatimda insanlarin kendini ne kadar cok kandirabilecegini ondan ogrenmistim.

Senin yüzünden olmuyor diyen adamda kusur oranı yüksektir. Vajinusmus olma sebebiniz de kendisidir. neden ağzının payını vermiyorsunuz buna? Olmaz olmaz diyip moralini yüksek tut demek ve süreci sadece paraya yüklemek psikolojik baskı altında bırakır. İki bağırıp haddini bildirin.

Kötü bir eş olduğu bariz belli olan birinden çocuk yapıp bir de onu zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz. Neden? Çünkü siz anne olmayı çok istiyormuşsunuz. Yaptığınız tamamen bencillik. Doğacak çocuklarınızın yaşayacağı baba sıkıntıları tamamen sizin suçunuz. Hala ısrarcısınız bir de gerçekten çok üzüldüm.

Bence bu adamı baba yapacağına sperm bankasına başvur oradaki genler seçiliyor en azından çocuğunun zeki çevik ve AHLAKLI olma olasılığı var bu adamın spermiyle bu pek mümkün görünmüyor çünkü

Back
X