Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek ve sigara

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
kısaca durumumu özetleyeyim,
8 yıllık evliyim çocuk için 4yıldır uğraşıyoruz 1 negatif aşılama var.
2hafta sonra istanbula cem beye tüp bebek için gideceğiz ama içim içime sığmıyor,heyecan,korku hepsi bir arada bu tedaviye başlayacaklar beni daha iyi anlar
siğara kullanıyorum bırakmam gerekirken bir türlü olmuyo acaba tedavinin ilk günü başlayınca bırakırmıyım ?içen varmı?yani şimdiden bırakmam gerekir
bu arada 1,5 ay önce aniden annemi kaybettim babam zaten 2 yaşındayken ölmüştü
birde ben uzaktayım gurbette tüp bebeğe başladıgımızda yanıma gelecekti aklıma geldikçe tedaviyide ertelemek istiyorum kafam çok karışık siğara kullanıp bırakanlar bana yardımcı olsunlar ne olur?????
HAYATTA İKEN ANNENİZİN KIYMETİNİ BİLİN.ÇOK ZOR,ÇOK ZOR.....

Canım başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...Sigara bırakma konusunda tıp fakültesinden yardım alabilirsin....Tüm illerde var mı bilmiyorum ama fakülteler bu konuda hizmet veriyorler...Bi araştır istersen....

canım başın sağolsun...çok zor şeyler atlatmısşın.istersen biraz yas sürecini yaşa.tedaviyi iki üç ay sonraya ertele.çünkü psikolojide çok önemli bu süreçte.allah yardımcın olsun.

canım başın sağ olsun. Çok üzüldüm. Ne yaptın son durumun ne?

Çok üzgünüm çoooknegatif sonuç aldık tüp bebekten şimdi genetik tarama yapılacak ankarada kısmet ne zaman gidebilirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…