Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%80 ama onda bile tutmayan okadar çok insan varki bende başlıcam tüp bebeğe ama okadar tedirginimkiOncelikle kandiliniz mubarek olsun ben bugun çok üzüldüm aşılama yaptırdım tutmadı bugün test yaptım üstelik hersey iyiydi ama neden olmadı bilmiyorum ikinci aşılama istemiyorum bunu çok iyi biliyorum kızlar tüp bebek şansı çok daha yüksek değilmi(
İnş hayırlısı olur hakkında benimde eşimşnde hiç bir problemi yok 3 aşılama yaptırdım yinede tutmadı bende allah nasip ederse bu ay tüp bebeğe başlıyorum evet tüp benek çok pahalı ben devlette yaptırıcam tüp bebek 3 hakkım var tutmazsa artık ozman özelde yaptırıcamBugün gidip doktoRumla görüştüm tüp bebek yapalım dedim bakın dedi normalde kadınların çoğu tek yumurta oluşturur ama sizde 3yumurta vardı ve Eşinizin spermide iyiydi dedi ben bir kere daha aşılama yapalım derim dedi aklıma yattı Birtane daha yaptırcam asilama tüp bebek çok pahalı ama yinede yaptiracaktik![]()
Canım bende kasımda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama ben tüp bebekten önce bikez daha aşılama denemek istedim çarşamba günü ikinci aşılamamı oldum beklemedeyim yine tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz,, bence sende bi kez daha dene derim canım,, tüp bebek maddi manevi daha zor bi işlem,, umarım gerek kalmadan hepimiz hamile kalırızBugün gidip doktoRumla görüştüm tüp bebek yapalım dedim bakın dedi normalde kadınların çoğu tek yumurta oluşturur ama sizde 3yumurta vardı ve Eşinizin spermide iyiydi dedi ben bir kere daha aşılama yapalım derim dedi aklıma yattı Birtane daha yaptırcam asilama tüp bebek çok pahalı ama yinede yaptiracaktik![]()
sen neden aşılama arasında zaman verdin ki benim eşim doktora bir ay bekliyip oyle yaptıralim dedi doktorum Hayır peşpeşe olmasi sansinizi artiriyo ara vermeyelim dedi perşembe test yaptırdım dünyam yıkıldı yoktu bebek dün ise hastalandım çarşamba kısmet doktordayim sanırım yine KlOmen verir 1hafta içerim ve sonrada 2ci aşılama olur ben 18 gün önce yaptırdım 1ci asilamamiCanım bende kasımda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama ben tüp bebekten önce bikez daha aşılama denemek istedim çarşamba günü ikinci aşılamamı oldum beklemedeyim yine tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz,, bence sende bi kez daha dene derim canım,, tüp bebek maddi manevi daha zor bi işlem,, umarım gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız![]()
Canım kasımda aşılamam tutmayınca 1 ay ara verip 2.aşılamayı yaptırıcaktık sonra kendiliğinden olur belki diye bi ümit doğal denedik baktık yine olmuyo son kez bu ayda aşılama denedik tutar inşallah da tüp bebeğe gerek kalmaz ben iğne kullandım aşılama için daha etkiliymiş klomene göre,doktor peşpeşe şans daha çok diye bişey söylemedi her doktor ayrı konuşuyo zaten canımsen neden aşılama arasında zaman verdin ki benim eşim doktora bir ay bekliyip oyle yaptıralim dedi doktorum Hayır peşpeşe olmasi sansinizi artiriyo ara vermeyelim dedi perşembe test yaptırdım dünyam yıkıldı yoktu bebek dün ise hastalandım çarşamba kısmet doktordayim sanırım yine KlOmen verir 1hafta içerim ve sonrada 2ci aşılama olur ben 18 gün önce yaptırdım 1ci asilamami
ins tutar canım çok zor süreçler dualarimdasin meryem süresini oku ben yine basladimCanım kasımda aşılamam tutmayınca 1 ay ara verip 2.aşılamayı yaptırıcaktık sonra kendiliğinden olur belki diye bi ümit doğal denedik baktık yine olmuyo son kez bu ayda aşılama denedik tutar inşallah da tüp bebeğe gerek kalmaz ben iğne kullandım aşılama için daha etkiliymiş klomene göre,doktor peşpeşe şans daha çok diye bişey söylemedi her doktor ayrı konuşuyo zaten canım
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah rabbim olmayan herkese mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah (amin)ins tutar canım çok zor süreçler dualarimdasin meryem süresini oku ben yine basladim
Tatlim bence asilamayi bir kez daha dene, eger sigortan varsa devlet 3 asilamadan sonra tup bebegi ucretsiz yapiyor, ustelik ilaclarin sadece yuzde 20 lik tutarini oduyorsun.Bugün gidip doktoRumla görüştüm tüp bebek yapalım dedim bakın dedi normalde kadınların çoğu tek yumurta oluşturur ama sizde 3yumurta vardı ve Eşinizin spermide iyiydi dedi ben bir kere daha aşılama yapalım derim dedi aklıma yattı Birtane daha yaptırcam asilama tüp bebek çok pahalı ama yinede yaptiracaktik![]()
canim sigorta bana geçmiyor çünkü ikinci evliliğim ilk evliligimden evladim var eşimin yok ama çocuğu istiyor hakkİda Rabbim versin evlat isteyenlereTatlim bence asilamayi bir kez daha dene, eger sigortan varsa devlet 3 asilamadan sonra tup bebegi ucretsiz yapiyor, ustelik ilaclarin sadece yuzde 20 lik tutarini oduyorsun.
Ben ilk asilamami oldum tutmadi, ama yilmak yok Rabbim nasip etiyse olur.
ALLAH (C.C) isteyen herkese tattirsin anneligi
Aminn
Aminn canimcani
canim sigorta bana geçmiyor çünkü ikinci evliliğim ilk evliligimden evladim var eşimin yok ama çocuğu istiyor hakkİda Rabbim versin evlat isteyenlere
Diger turlu hic duydunmu cnm ucretli nekadr tutarArkadaslar soyle anlatiym basimdan geceni devlette 3 asilama 3 tup hakkin var normalde tabi yas vs. Gibi etkenlerde Onlarda sanirim degisiyor 2 asilamadan sonra dr.da razi olursa direk tup bebege gecebiliyorsunuz ama en az iki sart asilama tup bebek hem maddi hem manevi zor oldgundan asilamayi sonuna kadar denetme taraftarilar ama suda bir gercek asilama orani oldukca düşük tüp bebege nazaran tup bebekte ilaclar asagi yukari raporlu 600 mal oluyor yumurta toplama islemindeyse ilk 420 ikincide 300ler ucuncude daha dusuk ucret oduyorsunuz ben yeni tup bebegin ilac kullanim asamasindayim duydugum eger transfer olmadiysa yumurta toplama islem ücretini geri alinabiliyormus tabi bu devlette ve raporlular icin geçerli
Hastaneye sadece 3250 oylemi.yani icinde herswy varmi acaba.oyleyse bile iyi diycem yaniBir bayanda soyle birsey duymustum b cocugu oldugu icin devlet katilamiyo desi sekreter kiz yumurta toplamak icin 3250 gibi bi miktar yatirmaniz lazim demisti sanirim ilaclar haric yanlis anlamadiysam
Evt canm ilaclar hariç demek istwdim.neyse kısmet bakalım artık.adetten once gitmeye gerek varmı.acaba.baslarlar ins hemenIlaclar haric yani ben oyle duydum genede yanlis yonlendirmiyeyim