Tüp bebek yaptıran varmı veya yaptiracak

Canım bende kasımda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama ben tüp bebekten önce bikez daha aşılama denemek istedim çarşamba günü ikinci aşılamamı oldum beklemedeyim yine tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz,, bence sende bi kez daha dene derim canım,, tüp bebek maddi manevi daha zor bi işlem,, umarım gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız:dua:

Canım bende kasımda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama ben tüp bebekten önce bikez daha aşılama denemek istedim çarşamba günü ikinci aşılamamı oldum beklemedeyim yine tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz,, bence sende bi kez daha dene derim canım,, tüp bebek maddi manevi daha zor bi işlem,, umarım gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız:dua:
Insallah bende bu ay yapicam allah yardimcimiz olsun Allahim cocugu olmayan herkese size bana tanimadigimiz onca insanada anneligi tattirsin

Insallah bende bu ay yapicam allah yardimcimiz olsun Allahim cocugu olmayan herkese size bana tanimadigimiz onca insanada anneligi tattirsin
Canım benim 2.aşılamam da tutmadı diğer ay tüp bebek yaptırıcaz :( aşılamaya pişman oldum zaten çok düşük bi ihtimal var ve genelde de kimsenin ki tutmuyo :( direk uğraşmadan tüp bebek daha mantıklı bence,,, inşallah rabbim cümlemize tüm olmayanlara nasip edicek ben inanıyorum canım

Merhaba arkadaşlar bende Marmara ünv hastanesinde 3 kez aşılama yaptırdım 1 ilaç 2 iğneli ama tutmadı tüp bebeği de orada yaptırmak istiyordum ancak 3 yılımın dolmasına 3 4 ay var ve tüp bebek işlemleri devlet has biraz maalesef yıpratıcı ben Göztepe medikal park hast ile anlaştım mayıs adetimle başlayacağım 5000 tl artı ilaç ücreti denildi bilginiz olsun

Aranızda mini tüp bebek yaptiran ve bawarili olan varmi?

Suan tup bebek tedavisindeyim sali gunu yumurtam toplanacak zeynep kamilde yaptiriyorum olurda olmazsa die simdiden arastirma yapiorum ikinciyi ozelde dusunuyorum sanirim raporlu olunca yari yariya dusuyormus fiyatlar tam olarak neresi kalamis tedimstin adi nedir
Bende mayıs ayında başlıcam zeynep kamilde tüp bebeğe sonucunı biizimlede paylaşırsan çok sevinirim belki bana umut olur

Olur tabi bugun yumurtalarim toplandi yrn transfer olup olmiycagimi ogrenicem
Rabbim hayırlısıyla hamile kalmanı nasip etsin sanada isteyen herkesede kaç yumurtan toplandı bir bilgin varmı?birde canım sana hangi ilaçları yazdıkar bende gecen hafta ilaçlarımı aldım regli olmayı bekliyorum

Rabbim hayırlısıyla hamile kalmanı nasip etsin sanada isteyen herkesede kaç yumurtan toplandı bir bilgin varmı?birde canım sana hangi ilaçları yazdıkar bende gecen hafta ilaçlarımı aldım regli olmayı bekliyorum
8 yumurtam toplandi ben fostimon kullandim cnm

Selam kizlar.bende polikistik over hastasiyim.ilacsiz adet bile olamiyorum.4senelik evliyim ve 2 sendir istioruz.2asilama oldum nasip olmadi.tup bebek asamasina dogru gidioruz.ama tedirginim ne bileyim korkuyorum surec agir gelirmi diye:KK43:((her turlu ihtimal war net olcak die bisi yok.Allahim bilir.napcami sasirdim...:KK43: son kere asilamami denesem diorim ama sansida cok dusuk.
Eski bir mesajınız ama yine de şansımı denemek istedim. Bende pcos hastasıyım. Tedavi ile mi gebe kaldınız?

Sağlıkla kucağınıza alın.
Kime tedavi oldunuz? Farklı bir şey kullandınız mı? pcosla nasıl mücadele ediyorsun?

Amin cnim saolasin.Rabbim tez zamanda sana ve tum isteyenlere versin ins.kime tedavi oldunuz derken sen nerelisin

Amin cnim saolasin.Rabbim tez zamanda sana ve tum isteyenlere versin ins.kime tedavi oldunuz derken sen nerelisin
istanbuldayım canım.
Memorial hastanesinde Cem Demirele tedavi oldum. Kimyasal gebelik oldu maalesef. İnsülin direncim var, ilaçlar inanılmaz yan etki yapıyor. Sizin kullandığınız özel bir yöntem var mıydı?

istanbuldayım canım.
Memorial hastanesinde Cem Demirele tedavi oldum. Kimyasal gebelik oldu maalesef. İnsülin direncim var, ilaçlar inanılmaz yan etki yapıyor. Sizin kullandığınız özel bir yöntem var mıydı?

Bende de vardi insulin direnci aylarca glifor kullandim .evet ilaclar biyeri duzeltirken bska yeri bozabiliyo.ben tup bebek oncesi rahim filmi cekildim ve histereskopi oldum canim.bunlar onemli.sansi artirmak icin.rahime kamerayla girip bakiyolar.sen tup bebekmi denedin?asilama filanmi

Bende de vardi insulin direnci aylarca glifor kullandim .evet ilaclar biyeri duzeltirken bska yeri bozabiliyo.ben tup bebek oncesi rahim filmi cekildim ve histereskopi oldum canim.bunlar onemli.sansi artirmak icin.rahime kamerayla girip bakiyolar.sen tup bebekmi denedin?asilama filanmi
Tüp bebek denedim. rahim filmi bende çekildim. ama histeroskopi yapılmadı bana. Hangi merkezde tedavi gördün?

Tüp bebek denedim. rahim filmi bende çekildim. ama histeroskopi yapılmadı bana. Hangi merkezde tedavi gördün?

Nasil yaa?histereskopi muhakkak olmali yani.rahim icine bakiliyor yapisiklik varmi polip warmi diye.cizik atiliyor birde.rahim embiryoyu kapsin diye.izmirde irenbe var orda oldum ben

Nezaman oldun sen yenimi?yas kac bu arada?kac yillik evlisin?her doktorun fikri baska yani.
5 yıllık evliyim. 3,5 yılı geçti bu mevzularla uğraşalı. 2 düşük yaptım, 1 kimyasal gebelik.
Aralık ayında tüp bebek denedim, kimyasal oldu işte.
Eşim sağlık sektöründe çalışıyor, özelde de devlette de bir sürü doktora gittim. kimse histereskopiden bahsetmedi.
Siz ne kadar uğraştınız?

Back
X