Tüp bebek yaptıran varmı veya yaptiracak

kızlar bir aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı tüp bebek dedim doktorum ilaçlar etkisini kaybetmeden ikincisini yapalım dedi tamam dedim işimiz zor hem sabır hemde stres dolu günler inş bu sefer olur Meryem süresi okuma başlatalimmi

Ben de bu ay tup bebeğe başlayacağım 35 yaşındayım eşimde hızlı sperm sayisi dusuk ben de sorun görünmüyor. Daha önde yaptiranlar bana bilgi verebilir mi acaba.kaç gün sürüyor, işlem bittikten sonra işe kaç gün gidilmemiş ne kadara mal oluyor en zor bölüm hangisi

Selam arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan lütfen cvplar mı ilk sezeryanla doğumdan sonra tüpler tıkanır mi

Tup bebek oncesi yani ilac kullanilirken cinsel iliski olabiliyormu kizlar fikriniz varmi

Evet kızlar sorularınızın bi kısmını cevaplamis olurum inşallah.
3 kez tup bebek yaptırdım sebepsiz infertilite den muzdarip birim :). Aşılama olmadı. Çünkü riskli bir hastayım. İğne kullanımı kişiden kişiye değişiyor ben 5 günde kullandım 7 gün de doktorlar riske girip uzatmak istemediler tedaviyi. Ama 15 günden 20 güne kadar kullanan arkadaşlarım vardı. Dedigim gibi ilaca verdiğiniz cevap çok önemli. Hangi aşama zor derseniz her noktası zor bu psikolojik olarak cok yipranacaginiz bi dönem. Sosyal olarak aktif olun. Ama bu benim şahsi fikrim çevrenin de herkezle Paylaşmayın. İnsanlar daha çok yipratiyor sizi. Rapor bilmiyorum ben 10 günde yattım hiç yatmadigim da oldu değişen koca negatif. Aktif hayatına dönen de var tutan. Hiç kalkmayip kalkınca ara kanaması olan da. Bence o durumda kendinizi sonuç alana kadar yormayin masa başı ise işiniz devam edin. Oraya odaklanmazsiniz. Ama ağır sa işiniz rapor alın dinlenin. Yumurta toplamı genel anestezi alın riske girmeyin. Sizi vaz geçirmek ister hemşireler ağrı eşiğim düşük deyin. 3 de de lokal anestezi yaptırdım. İlki çok iyiydi. 2 ve 3 berbattı. 5 dk için gerek yok bence genel anestezi.
Başka aklınıza takılan olursa sorun kaldıysa tabi kızlar ;)

Cnm raporlu bu fiyat birde ilk denemenmi
Canim benim raporlu degil ozel.ilk denememdi evet.o merkezin mikrobiyologu cok iyi tabii dr da oyle.ben cok memnunum.cok iyi ve ilgililer.bir ark tavsiyesi ile sectim pisman degilim.istersen yardimci olabilirim

Canim benim raporlu degil ozel.ilk denememdi evet.o merkezin mikrobiyologu cok iyi tabii dr da oyle.ben cok memnunum.cok iyi ve ilgililer.bir ark tavsiyesi ile sectim pisman degilim.istersen yardimci olabilirim
Suan tup bebek tedavisindeyim sali gunu yumurtam toplanacak zeynep kamilde yaptiriyorum olurda olmazsa die simdiden arastirma yapiorum ikinciyi ozelde dusunuyorum sanirim raporlu olunca yari yariya dusuyormus fiyatlar tam olarak neresi kalamis tedimstin adi nedir

Suan tup bebek tedavisindeyim sali gunu yumurtam toplanacak zeynep kamilde yaptiriyorum olurda olmazsa die simdiden arastirma yapiorum ikinciyi ozelde dusunuyorum sanirim raporlu olunca yari yariya dusuyormus fiyatlar tam olarak neresi kalamis tedimstin adi nedir
Simdiden kendini olumsuz dusuncelere kaptirma.insallah basarili olur seninkide.durumun nedir kisaca yazarmisin? Sorun nedir tup bebek yapma sebeb ne? Kalamis jinemed tup bebek merkezi.omer ozdemir dr um.asistanini iyi taniyorum.direk tel veririm yardimci olurlar.

Simdiden kendini olumsuz dusuncelere kaptirma.insallah basarili olur seninkide.durumun nedir kisaca yazarmisin? Sorun nedir tup bebek yapma sebeb ne? Kalamis jinemed tup bebek merkezi.omer ozdemir dr um.asistanini iyi taniyorum.direk tel veririm yardimci olurlar.
Sebepsiz interfelite cnm sali gunu yumurtalsr toplanacak bakalim nasildir kalitelimi dollenirmi bilemiyorum olumsuz degilim aslinda rabbim hayirlisini versin ama olurda olmazsa bilgilenmeye calisiyorum her iki durumada hazirlikli olmak lazim

Sebepsiz interfelite cnm sali gunu yumurtalsr toplanacak bakalim nasildir kalitelimi dollenirmi bilemiyorum olumsuz degilim aslinda rabbim hayirlisini versin ama olurda olmazsa bilgilenmeye calisiyorum her iki durumada hazirlikli olmak lazim
Hayirlisi canim.icini ferah tut.bol kuru incir ye.ben oyle yaptim.hep olumlu dusun.olmazsa da yine denersin.uzulme.yalniz unutma mikrobiolog en az dr kadar onemli.dr yumurta toplama sirasinda cok etken.sonrasi mikrobologun.

Hayirlisi canim.icini ferah tut.bol kuru incir ye.ben oyle yaptim.hep olumlu dusun.olmazsa da yine denersin.uzulme.yalniz unutma mikrobiolog en az dr kadar onemli.dr yumurta toplama sirasinda cok etken.sonrasi mikrobologun.
Dogrudur cnm devlet hastanesinde secme sansin yok tabi acikcasi ozellerde maliyetli ozel beni zorliycak o yuzden ilk devlette denedim rabbim yazmisa elbet olur olurda olmazsa raporlu olarak bi sekikde ozelde denemek istiyorum artik hayirlisi allahtan

Dogrudur cnm devlet hastanesinde secme sansin yok tabi acikcasi ozellerde maliyetli ozel beni zorliycak o yuzden ilk devlette denedim rabbim yazmisa elbet olur olurda olmazsa raporlu olarak bi sekikde ozelde denemek istiyorum artik hayirlisi allahtan
Bol sans canim.haberdar et lutfen

Back
X