Tüp bebek yaptıran varmı veya yaptiracak

Canı
cani

canim sigorta bana geçmiyor çünkü ikinci evliliğim ilk evliligimden evladim var eşimin yok ama çocuğu istiyor hakkİda Rabbim versin evlat isteyenlere
canım sana geçer sigorta bende aynen senin gibiyim ilk eşimden var çocugum ikinci eşimden yok sigorta karşılıyor adet tarihimi bekliyorum devlette tüp benek yapıcam karşılıyor masrafımı devlet seninde katşılar bence git dene

Bir bayanda soyle birsey duymustum b cocugu oldugu icin devlet katilamiyo desi sekreter kiz yumurta toplamak icin 3250 gibi bi miktar yatirmaniz lazim demisti sanirim ilaclar haric yanlis anlamadiysam
Canım devlette tüp bebek te yumutçrta toplamay 401 tl yatırıyosun ilaçlar hariç

Kızlar mrh.devlette raporsuz tup bebek fiyatlari nedir bilgisi olan varmı.mayıs ayında yaptirmak istiyorum Ankara da.ama şehir dışındayım gidip yüzyüze konusamiyrm.telde guzel bilgi vermiyorlar
Ben devlette sıra beklerken bir bayan raporsuz tüp bebeği sormuştun 8 bin tl ye yakın bir masrafın olur demişti hwmşire canım

Selam kizlar.bende polikistik over hastasiyim.ilacsiz adet bile olamiyorum.4senelik evliyim ve 2 sendir istioruz.2asilama oldum nasip olmadi.tup bebek asamasina dogru gidioruz.ama tedirginim ne bileyim korkuyorum surec agir gelirmi diye:(((her turlu ihtimal war net olcak die bisi yok.Allahim bilir.napcami sasirdim...:( son kere asilamami denesem diorim ama sansida cok dusuk.

Selam kizlar.bende polikistik over hastasiyim.ilacsiz adet bile olamiyorum.4senelik evliyim ve 2 sendir istioruz.2asilama oldum nasip olmadi.tup bebek asamasina dogru gidioruz.ama tedirginim ne bileyim korkuyorum surec agir gelirmi diye:KK43:((her turlu ihtimal war net olcak die bisi yok.Allahim bilir.napcami sasirdim...:KK43: son kere asilamami denesem diorim ama sansida cok dusuk.
Cnm bence hic vaktini bosa harcama tup yaptir bende iki asilama yaptrdim olmadi suan tup bebege basladim bende korktum basta ama suan ii gidio rabim bosa cikarmasin

Cnm bence hic vaktini bosa harcama tup yaptir bende iki asilama yaptrdim olmadi suan tup bebege basladim bende korktum basta ama suan ii gidio rabim bosa cikarmasin
Bende aynı fikirdeyim hiç bir sorunum olmadığı halde 3 aşılmam yaptırdım tutmadı şuan tüp bebek aşamasındayım rabbim basip eder inş yüzümüze güler hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ede inş herşey rabbimin ol demesiyle önce

Bende aynı fikirdeyim hiç bir sorunum olmadığı halde 3 aşılmam yaptırdım tutmadı şuan tüp bebek aşamasındayım rabbim basip eder inş yüzümüze güler hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ede inş herşey rabbimin ol demesiyle önce
Cnm sen nerde yaptiriyorsun

Hayirli olsum cnm tedavin.bn daha bslamadim bakalim.sende mi pkosun?benim gibi

Back
X