TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BAKARSINIZ?

slm kizlarvallah hepimizin yardimcisi olsun bende ikibkez tup bebek yaptirdim ilki bos gebelik ikincisi bebegin kalbi 7 haftalikken durdu benim tedavi guzel isliyo hersey guzel gidiyo sonu husran oluyor 3.cuyu deniycez bu sefer pgt yapilacak bakalim nolucak bu sureclerde insan o kdr yipraniyoki sanki ilkvtup bebege basladigimizda olucak gibi geliyodu ama oyle olmuyomus dogurana kdr hep stres

Allah yardimcin olsun canim insallah bu defa sorunsuz bir gebelik gecirirsin pgt ne demek peki

Allah yardimcin olsun canim insallah bu defa sorunsuz bir gebelik gecirirsin pgt ne demek peki
tekrarlayan bebek kayiplarinavyapiliyo yumurtalar toplandiktan snr bolunmeye basladiginda yumurtalardan hucre alinip sagliklimi sagliksizmi diye genetigine bakiliyo pgt

Allah yardimcin olsun.

Kizlar her transferden once dogum kontrol hapi iciyoruz bu zararli deglmi szce bana oncekindede vermslerdi subatta tkrar transferim var yine baslattilar

Ca
Canım embriyonun donmuş transfer ettir rahmin dinlensin bir ay

Kasimda dondurulan embriyo transfer edilecek canim zaten smdi dogum kontrol hapina baslattilar persembe histereskopi subat adetinden snrada transfer canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…