mrb bende izmir kent hastanesinde yaptırdım ve ilk denememde hamileyim çok şükür
çok saol canım ya... doktor konusunda ben çok saşsızlıklar yaşadımda...şimödide tüp bebeğe karar verdik araştırıyorum... benim için adana olması daha önemli yakınlık açısından..ben iskenderundayım...
meraba ben istanbul beyluk duzu tarafinda oturuyorum bana fiyati uygun ve taksit yapilabilen bi hastahane onerbikirseniz cok sevinirimsize istanbulda yardımcı olabileceğime inanıyorum.merkezleri yakından tanıyan bir sağlık sorumlusu olduğumdan yardımcı olurum, maddi imkanlarınıza uygun olarak istanbulda size uygun gelen seçenekler doğrultusunda merkezler önebilirim. maddi anlamda imkanlar da sağlarız (indirim).:dance:
eğer arzu ederseniz mailimde cep telefonunuzu da belirtebilirsiniz. sevgiler&saygılar
Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfentüp bebek yaptıran arakadaşlar... nerde yaptırdınız (hem şehir olarak hemde kurum olarak) söylermisiniz... ben şu anda tüp bebek için araştırma içerisindeyim iyi bir yer nerde??? şartları nasıl falan...ve bu konuda yorumlarınızı bilgilerinizi yazarsanız bana çok yardımcı olacaksınız... 2 yıldır evliyim ve doktor konusunda şu 2 yılda gitmediğim doktor kalmadı... ve doktor işi bence şans işi birazda...ve ben bu konuda çok şansızım...karşıma istediğim gibi bir doktor çıkmadı.. ne olur sorularımı cevapsız bırakmayın lütfen...senağlama
imza almaları gerekiyor imha ederken öyle olmamalıMerhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?