Ayy nasıl güzel yazmışsın. Nasıl Ağlıyorum allah bize de nasip etsin inşallah. Kurban olduğum rabbim kucagimizi boş koymasin.2 tup denemem var negatif. 3. İçin hazır olmayı bekliyorum.allah analı babalı büyütsun. Kucağına almayi nasip etsin inşallah.Ankara başkent hastanesi Prof Dr Göğşen Önalan...Benimle gülen,benimle üzülen ,desteğini hiç bırakmayan Canm doktorum ,hatta amcam,Abi'm,Göğşen hocam...7 aylık evliyken başladım bu formları okumaya,2-3 yıldır çocuğu olmayanları okuyup "nasıl dayanıyorlar bu acıya"derdim içimden...İlk tüp bebeği tutmayanları okuyup ağladım onlarla birlikte.Ben Naapardım,yaşayamazdım heralde dedim içimden.Sonuçta 5 yıllık evliliğime 3 aşılama 3 tüp bebek sığdırdık.Hem de ne çalkantılı ne zor bi 5 yıl...20 bin masraflı trafik kazalarımız,birden bire işsiz kalışlarımız ,ailelerimizin bozulan sağlık durumları..Hep dedim ki"bebeğim öyle bi zamanda gelecek ki'iyi ki şimdi gelmiş'diyeceğim "yılmadık ,eşimle kenetlendik birbirimize,ve her şeye rağmen bebeğimiz için mücadele ettik.En sonuncuda eşime dedim ki "tutmassa ne yapacağız?" paramız yok,borcumuz çok...Eşim dedi ki"yine deneriz,yine,yine..tutana kadar "...Veee sonunda 3. Denememiz Göğşen hocamın rahmime yuvarladığı embriyo ile bebeğim hayata tutundu !!! Hocam Sımsıkı sarıldı bana...bu iş bitti Merve dedi...Artık hamilesin ! Benle birlkte transfer olan 2 arkadaş da benle aynı gün keseyi gördüler.yine buradan tanıştığım bir arkadaş aynı günlerde aşılama yapmıştı ve o da bugün 2 kese gördü:) Hoplaya zıplaya çıktık hastaneden gözyaşlarıyla...Ve bebeğim öyle zor bi zamanda geldi ki...En büyük yaşama sebebim oldu.ve diyorum ki "iyi ki şimdi gelmiş" 5 yıldır hep buraya bu cümleyi yazmanın hasretini çektim :Evet...Hamileyim!!! Gebeyim! Güzel günlere,mutlu zamanlara,bebeğimin rızgıyla doğacağı nasipli günlere gebeyim!!!
Aminnnn canm benim ben de her yazanla ağlardım,tutnanla da tutmayanla da ağlardım..Rabbim sana da her kese nasip etsin bu pıt pıtlarııı...Dr unu iyi seç,sana destek olan bi Dr olsun muhakkak..Ayy nasıl güzel yazmışsın. Nasıl Ağlıyorum allah bize de nasip etsin inşallah. Kurban olduğum rabbim kucagimizi boş koymasin.2 tup denemem var negatif. 3. İçin hazır olmayı bekliyorum.allah analı babalı büyütsun. Kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Canım korkma. Korkacak birsey yok ki hatta sevinmelisin bile. Ben 3 kez yaptırdım. 2 si tutmadı. 3.su tuttu 3 aylikken kalbi durdu. 4. Yu yaptiracam kendimi hazır hissettiğimd.Merhaba 5 senelik evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu yüzde 10 hareketlilik vardı o da sıfıra düştü ameliyatın ikinci senesi doktor tüp bebek dedi ve şuan korkuyorum yaptıran arkadaşlar bana bu süreçten biraz bahsedip yardımcı olabilir mi lütfen
Amiinn ecmain .. çok teşekkür ederim burası moral oluyor destek oluyor zira etrafımdakiler anlamıyor beni .. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlısıyla isteyen herkese ana baba olmayı nasip etsin (amin)Canım korkma. Korkacak birsey yok ki hatta sevinmelisin bile. Ben 3 kez yaptırdım. 2 si tutmadı. 3.su tuttu 3 aylikken kalbi durdu. 4. Yu yaptiracam kendimi hazır hissettiğimd.
Kendini motive et. Sadece morale ihtiyacın var.ve gerçekten hazirsan başla. Korkularını endişelerini at öyle başla. Allah kolaylik versin.rabbim gonlundekini versin insallah
Amiinn ecmain .. çok teşekkür ederim burası moral oluyor destek oluyor zira etrafımdakiler anlamıyor beni .. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlısıyla isteyen herkese ana baba olmayı nasip etsin (amin)
Etraftakilere kulağıni tika. Kim ne derse desin duyamamazliktan gel.Amiinn ecmain .. çok teşekkür ederim burası moral oluyor destek oluyor zira etrafımdakiler anlamıyor beni .. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlısıyla isteyen herkese ana baba olmayı nasip etsin (amin)
Amin inşallah canım çok doğru diyorsun moral çok önemliEtraftakilere kulağıni tika. Kim ne derse desin duyamamazliktan gel.
Herkes doktora gitmeyi bilir herkes çocuğu olsun ister. Bosbogazlik ediyorlar sadece moral dusuruyirlar..
Hiç moralini dusurmelerine izin verme. Salla gitsin. Herkesin imtihanı farklı. Ağzı olan konuşur kimse halden anlamaz.boşver sene bu hayat bizim dilediğin gibi yaşa. Allah nasip ederse 10 yıl sonra yine olur.hayatını Zindan etme.
Merak Etme allahim insallah bizi ve bizim gibilerin de yüzünü güldürecek insallah.
Ben çok ağladım cigerim parcalandi yüreğim sizliyordu.Amin inşallah canım çok doğru diyorsun moral çok önemli
Ben de Amerikan Hastanesinde Bulent Urmana gittim. Pozitif sonuc aldik, kalp atışını da duyduk cok şükür. Ekip olarak çok ilgilendiler. Zehra hanım kafama takılan her konuda destek oldu. Güzel sonuç aldik şükür...Merhabalar iki aşılama birde tüp bebek yatırmıştım tutmamıştı sonunda Amerikan hastanesi dr Bülent beye gittim 12 yumurta aldılar o8 tanesi dollendi 4 taneside 5.gün embriyosu olarak saklandı 1 ay dillendirip 1 ay sonra 2 embriyo transfer ettiler ve şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim coooooook güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben Amerikan hastanesi ve doktorumdan çok memnun kaldım ekip güleryüzlü
Korkacak bişey yok. Her konuda bilgi veriliyor. Iyi bir merkez bulmani öneririm. Ben Amerikan Hastanesini tercih ettim. Cok memnun kaldım. Zehra hanimi arayip öngörüsme randevusu alabilirsin. Ucret almıyorlar.Merhaba 5 senelik evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu yüzde 10 hareketlilik vardı o da sıfıra düştü ameliyatın ikinci senesi doktor tüp bebek dedi ve şuan korkuyorum yaptıran arkadaşlar bana bu süreçten biraz bahsedip yardımcı olabilir mi lütfen
Merhaba ben Amerikan hastanesinde Dr Bülent Urman da tüp bebek tedavisi oldum. Hamileligim devam ediyor. Gitmediysen mutlaka tavsiye ederim. Telefonla Zehra hanımdan bilgi al mutlaka. Gelismelerden haberdar et lütfen bizitüp bebek yaptıran arakadaşlar... nerde yaptırdınız (hem şehir olarak hemde kurum olarak) söylermisiniz... ben şu anda tüp bebek için araştırma içerisindeyim iyi bir yer nerde??? şartları nasıl falan...ve bu konuda yorumlarınızı bilgilerinizi yazarsanız bana çok yardımcı olacaksınız... 2 yıldır evliyim ve doktor konusunda şu 2 yılda gitmediğim doktor kalmadı... ve doktor işi bence şans işi birazda...ve ben bu konuda çok şansızım...karşıma istediğim gibi bir doktor çıkmadı.. ne olur sorularımı cevapsız bırakmayın lütfen...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?