Tüp bebek :)

Benim yumurtalarim 12 gunde toplandi doktorun yumurta gelisimini takip edicek canim.Belirli buyukluge geldiginde catlatma ignesi verip 34 36 saat sonra toplayacak.Ama sen bu surecte cok dikkat et ani hareketler yapma iliski yok spor yok...

Benim yumurtalarim 12 gunde toplandi doktorun yumurta gelisimini takip edicek canim.Belirli buyukluge geldiginde catlatma ignesi verip 34 36 saat sonra toplayacak.Ama sen bu surecte cok dikkat et ani hareketler yapma iliski yok spor yok...
Teşekkür ederim cevap verdiğin icin. Catlatma ignesinden sonra mi iliski yasak?Adetinin birinci gününden itibaren mi 12 gün sonra toplandı? O kadar çok sorum varki kusura bakma.

Merhaba kizlar.. suan hastaneden yaziyorum. Yasim daha 22 ve cok zorlu sürecten gectim ve halada devam ediyor suan 4. Disgebeligimi geciriyorum. Sag tüpm alinmisti. Suanki solda ve yarin sabah sol tüpümünde alincagi soylendi. Bu yasta iki tupsuz kaldim cok mutsuzum. Ama allahin takdiri o hakkimiz da hayirlisi neyss onu nasip etsin. Doktor artik normal gebe kalma sansimin olmadigini ancak tup bebek yapabilecegimi soyledi. Benim sizlere sorun su ben kac kere tüp bebek yapabilirim mesela ilki tuttu dogdu sonra tekrar tup bebek yapma sansim varmi ?

Çok geçmiş olsun. Doğru söylüyorsun herşey Allah'tan. Derdi verende o dermaninida verir inşallah. Devlet hastanelerinde 3 kere tüp bebek şansın var. Ancak yaş sınırı 23 ve 39 arası diye biliyorum.

Çok geçmiş olsun. Doğru söylüyorsun herşey Allah'tan. Derdi verende o dermaninida verir inşallah. Devlet hastanelerinde 3 kere tüp bebek şansın var. Ancak yaş sınırı 23 ve 39 arası diye biliyorum.
Aynen canim allah butun isteyenlere versin rabbim
3 sansi biliyorumda mesela 1. Yaptim tuttu dogum yaptim 2yil sonra gittim birtane daha yaptirabilirmiyim meselea 3tane ayri ayri tup bebekten olan cocuklarimiz olabiliyormu o sekil

Aynıyız canım 2. Adetı bugun olmam gerekuyor ama daha bişey yok sanki gelmicekmiş gibi uzamasa gelse bian öncede transfer gerceklesse ya adet gecikmesi olurmu ki

Aynen canim allah butun isteyenlere versin rabbim
3 sansi biliyorumda mesela 1. Yaptim tuttu dogum yaptim 2yil sonra gittim birtane daha yaptirabilirmiyim meselea 3tane ayri ayri tup bebekten olan cocuklarimiz olabiliyormu o sekil
Tabiki olabiliyor yeter ki bebişler tutunsun. Sağlıklı embriyolarin olur ise onları donduruyorsun ve istediğin zaman kullanabiliyorsunuz. Sadece yıllık ödemeleri var dondurulmuş embriyolarin o kadar.

Aynıyız canım 2. Adetı bugun olmam gerekuyor ama daha bişey yok sanki gelmicekmiş gibi uzamasa gelse bian öncede transfer gerceklesse ya adet gecikmesi olurmu ki
Canim geldimi adetin.Seni adetin kacinci gunu cagirdi doktorun benimde bayrama denk gelicek diye cok korkuyorum.Sen nerde yaptiriyosun

Konyada yaptırıyorum daha gelmedi 4. Gün oldu adet gelmeden yapılmazmı acaba arıcam pazartesi
Bende aradim bugun bayramda acikmis benim gittigim merkez.Bayrama denk gelir diye endiselendim.Hayirlisi olsun insallah.Bizde ilk kez bayrami konyada gecirmiyoruz canim.Islemlerden dolayi.Konyaya selamlar...hepimiz icin hayirlisi rabbim tum istiyenlere verir insallah bebek

SEnin de geciktimi adetmi bekliyorsun

Sen konyalımısın nerde yaptırıyorsun

Kızlar yarın benim için opu günü. Toplama esnasında ve sonrasında sıkıntılı bir durum yaşayan var mı? Tabiki bir de benim dikkat etmem gereken bilmem gereken şeyler var mı? ???

Kızlar yarın benim için opu günü. Toplama esnasında ve sonrasında sıkıntılı bir durum yaşayan var mı? Tabiki bir de benim dikkat etmem gereken bilmem gereken şeyler var mı? ???
Canım benim yalan söylemiyim benim yumurta toplama işleminden sonra cok agrım olmustu 1 2 gün gibi cektim sonra gecmişti 15 tane yumurta aldılar benden tabi herkezde farklı olabılır bu durum 6 tane embriyom olustu 1 tane yerlestirdiler diger kalan 5 taneyi dondurdular ama cok şülür Rabbime ilk koydukları tuttu Allahın izniyle şimdi 6 hafta 3 günlük hamileyim Rabbim dileyen ve isteyen herkeze nasip etsin insallah

Yok canım rahat ol stres yapma ztn hiç bişey hissetmicen uyutuluyor
Kızlar 10 tane yumurta toplandı. Operasyon sıkıntısız oldu. İnşallah bundan sonra da ağrım olmaz. Yumurtalarimda dollenir inşallah Allah in izniyle. Dualarınızı esirgemeyin.

Kızlar 10 tane yumurta toplandı. Operasyon sıkıntısız oldu. İnşallah bundan sonra da ağrım olmaz. Yumurtalarimda dollenir inşallah Allah in izniyle. Dualarınızı esirgemeyin.
İnsallah canım benim İlk denemede olur insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…