- 12 Kasım 2014
- 842
- 869
- 123
- 32
- Konu Sahibi dermannuri
-
ayy hadiii hayirlisii olsun cnmm siki siki tutunsun bebislerin insallahhh rabbim yardimcin olsun :) ben daha haber bekliomm aramadilar dahaTransferim yarın saat 2 buçuktakızlaaarrrr,duan edin noolur...
Transferin nasil gecti canim inşallah uyi sonuca ulasirsinTransferim yarın saat 2 buçuktakızlaaarrrr,duan edin noolur...
bende merak ettim.transfeei nasil gecti acaba yazmadi :)Transferin nasil gecti canim inşallah uyi sonuca ulasirsin
cnm.ins siki diki tutunmuslardir :)kızlar yeniden merhaba.transferim salı günü oldu.çok rahat,problemsiz geçti çok şükür.12 gün sonra yani 8 aralıkta bakıcaz bebişler ne alemde diye
canım çok sevindim adına,Rabbim kavuşmayı da nasip etsin.sağlık sıhhatle kucağına al.hemşirenin tavrı ve kendilerine güveni takdire şayan yalnız,Allah korusun bi aksilik olacak olsa sana ne hesap verecek merak ettimcok.kaliteli oldugu icin dondurmak.istediler kabul etmefim bi okadarda para isticeklerdihemsirm bilgi icin odama geldiginde bana seni gebe olarak sayiyoruz test gununkanda artisa bakcaz dedi bu ne demekti ama allahom dunyam dondu esimle sewinctn olduk nasil yani dedim guldu sadecevsebze meyve bol ye meyveninii yika tatli yeme bebislere ii bak dedi :) tam.umutlandm
Canım hayırlı olsun... Rabbim hakkında hayırlısı değilse bile Sana hayırlı eyleyip nasip etsin dua ilebende bugun aldim ikizlerimi cok ii gectii benimde 8 aralik test gunm cnm cok sevindim :)
Inşallah olumlu sonuçlarınıda buradan okuyacaz canım. Keske her ihtimale karsı dondursa idin. Niye tatlı yeme dedi acaba normalde ekşi ve baharatlı yeme diyolar ya ondan merak ettimcok.kaliteli oldugu icin dondurmak.istediler kabul etmefim bi okadarda para isticeklerdihemsirm bilgi icin odama geldiginde bana seni gebe olarak sayiyoruz test gununkanda artisa bakcaz dedi bu ne demekti ama allahom dunyam dondu esimle sewinctn olduk nasil yani dedim guldu sadecevsebze meyve bol ye meyveninii yika tatli yeme bebislere ii bak dedi :) tam.umutlandm
Gereksiz kilo almasın diyedirInşallah olumlu sonuçlarınıda buradan okuyacaz canım. Keske her ihtimale karsı dondursa idin. Niye tatlı yeme dedi acaba normalde ekşi ve baharatlı yeme diyolar ya ondan merak ettim
amin cnm bnm ikimiz ayni gun haber alcaz mutlaka yaz :) valla o kadar emindiki aksine bi durum olursa ben bilmiom artijcanım çok sevindim adına,Rabbim kavuşmayı da nasip etsin.sağlık sıhhatle kucağına al.hemşirenin tavrı ve kendilerine güveni takdire şayan yalnız,Allah korusun bi aksilik olacak olsa sana ne hesap verecek merak ettimneyse,bunları düşünmeye gerek yok.bugünlerin tadını çıkaralım bence
saol cnm bnm allah razi olsun :) dondurmaya cok para istiyolar ya mafolduk zaten bilmiyorum ki nie dediInşallah olumlu sonuçlarınıda buradan okuyacaz canım. Keske her ihtimale karsı dondursa idin. Niye tatlı yeme dedi acaba normalde ekşi ve baharatlı yeme diyolar ya ondan merak ettim
Ben bant hiç kullanmadım tam bilemiyorum canım yabide bant verdiler kullaniom ilk defa tam neye yario
senin durum ne cnmBen bant hiç kullanmadım tam bilemiyorum canım ya
yok cnm senın dedgınde sımdı mantıklı geldıı bana oyle dıolar bı bılgım oldugundan deıll 5. gun embrıyosunu tutma sansı daha cok dıolarr benım dıer her ıkısıde 3. dun embrıyosuyduu buna ınansım geldı galıbaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?