- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
-
onlar da yani torunlari olacak insan bi kaç kuruş verir allah kayinpederimden razi olsun elimi cebime sokturmaz normalde bile sürekli harçlık verir çalıştığım halde seninde bebislerin olunca kendi ailene yakin tut eşinin ailesi uzaktan baksinohh saolsun o baba yardim etmis size biz uc keredir yapioz bi kuruslani gormedim bu sonda agzimizla istedik yok dedi var oldugu halde amannn cok sukurr ailem yardim edioo saolsunlarr :)
torun die sewecekler isteonlar da yani torunlari olacak insan bi kaç kuruş verir allah kayinpederimden razi olsun elimi cebime sokturmaz normalde bile sürekli harçlık verir çalıştığım halde seninde bebislerin olunca kendi ailene yakin tut eşinin ailesi uzaktan baksin
sevdirme ayda bir getir ben olsam ayda bir bile zor sonuçta onlarin oğlunun olmuyor ya senin olmasaydi hemen ocağım kapandi derlertorun die sewecekler iste
ne bilim cnm oyle yapamiyoruzda biside diyemiyoruz Allaha hawalee esim farkedio o yetersevdirme ayda bir getir ben olsam ayda bir bile zor sonuçta onlarin oğlunun olmuyor ya senin olmasaydi hemen ocağım kapandi derler
Aynen bizdede öyle,kuruş götmedik.üstelik eşimin sorunuda anne babasının cehaletinden kaynaklanıyo.adamda para gani ama duvar gibi sağolsun.lafa gelince torun,borç harç taksitle çocuk yapıyoruz. Sen yinede herşeye rağmen öp başına koy öyleyse,neler var dünyada.kaynanayıda salla gitsin.duyma bileonlar da yani torunlari olacak insan bi kaç kuruş verir allah kayinpederimden razi olsun elimi cebime sokturmaz normalde bile sürekli harçlık verir çalıştığım halde seninde bebislerin olunca kendi ailene yakin tut eşinin ailesi uzaktan baksin
beeeeeennnnnnn ozellikle aksamlariiYa kızlar felaket gazım var,transferden sonra aynı durumda olan varmı yaaa
Bana mı soruyosunbelirtin varmi cnm neler yapiosun :)
ayyy patlıcaaammmmmm gümbür gümbürrrrrrbeeeeeennnnnnn ozellikle aksamlarii
sana sordum tabisi :)Bana mı soruyosun
Ya karnımda özellikle sol tarafta sertleşme başladı belirti olarak ama gazdanmı bebeklerdenmi bilemiyorumsana sordum tabisi :)
Ay bîlmemki yaaa,tutamıcam kaçıcak o olucak sonunda,rezil rüsva olucamneden pluo acaba bu kadar gaz
hii ii bakim bende daha bisi yok suan dier iki denememde oluodu bunlar sanci gogus sisligi agrisi sicak basmasi bakalm ne zmn baslicak :)Ya karnımda özellikle sol tarafta sertleşme başladı belirti olarak ama gazdanmı bebeklerdenmi bilemiyorumuykum geliyo sürekli bide ateş basması oluyo arada
ahahaha aynen cnm esimin yaninda abooooo :)Ay bîlmemki yaaa,tutamıcam kaçıcak o olucak sonunda,rezil rüsva olucam
ahahaha aynen cnm esimin yaninda abooooo :)
ahaha iki dk gir bi odaya bosaltBende anam da var evet onlar da var,göğüslerim 90 oldu heralde,silikonlu gibi oldular sertleşti,büyüdüler fln da ben onu estrofem'in yan etkilerine veriyorum.bilmiyorum ki hangisi.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ahaha iki dk gir bi odaya bosaltkacinci gun oldu senon
ohh masallah transfer gununudemi sayiyon4 bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?