12 gün sonra test yapılcak dediler bana.sen erken yaptırmışsın gözün aydın cnmBende 30aralıkta transfer oldum 9 ocakta hamile olduğumu öğrendim keseyi görmek için gün sayıyorum
canim ayni sayiliriz seninle 10 gun ve 13 gun yaptirdim 89ve266 cikti normalde 15 gun sonra goruyorlar diyolar 29 ocak dedi dr sonrada sehir disindaymis 02 subats verdi bakim allahin izniyle goruruz[/QUOTE]utluyum2014, post: 39087402, member: 639555"]Benimde transferim 29 aralıkta oldu. Ben de kese ve kalp atışı için gün sayanlardanım
canim bende cok sevindimUOTE="Umutluyum2014, post: 39087567, member: 639555"]canim ayni sayiliriz seninle 10 gun ve 13 gun yaptirdim 89ve266 cikti normalde 15 gun sonra goruyorlar diyolar 29 ocak dedi dr sonrada sehir disindaymis 02 subats verdi bakim allahin izniyle goruruz
canım naptin Dr gittinmi hayırlı haberlerini bekliyorum
ay canım ins hayirli haberlerle gelirsin canım bende çok sabirsizim canım iinş hayırlı sonuçlar alırız bende p.tesi gidecemGünaydın cnm. Doktora yarın gitcez inş. Daha garanti olsun diye. Bende çok sabırsızlanıyorum. Kan sonuçlarından sonra ilk defa gitcez doktora kese ve kalp atışlarını duyarız inş. Yarın haber ederim sana, inş. İyi haberlerle geliriz :)
insOTE="Umutluyut: 39137536, member: 639555"]Günaydın cnm. Doktora yarın gitcez inş. Daha garanti olsun diye. Bende çok sabırsızlanıyorum. Kan sonuçlarından sonra ilk defa gitcez doktora kese ve kalp atışlarını duyarız inş. Yarın haber ederim sana, inş. İyi haberlerle geliriz :)
ins
ay canım ins hayirli haberlerlyalirsin canım bende çok sabirsizim canım iinş hayırlı sonuçlar alırız bende p.tesi gidecem
Ayy canim cok sevindim ikiz olacak masallah h darisida bana ins canim cok korkuyorum senin yaşin kac hangi şehir banada dua et nolurr[/QUOTE]Cnm bebişlerimizi dün gördük, içim okadar rahatladiki anlatamam. Dr herseyin yolunda oldugunu söyledi. Kalp atislarinida gördük, çok güzel bir duygu. Hadi sira sende iyi haberlerini bekliyorum :*)
İnsallah canim tup bebekte dış gebelik dahami fazla oluyomus cok korkuyorum canim alttanmi baktilar ben 32 yasindayim bana bir embrio koydular canim prosodur boyleymis adanadayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?