tüp bebekle hamile kalanlar

canım bende aman aman bir bulantı yok ama kokuya göre çok duyarliyim bel ve kasık ağrım oluyor şimdi sana yazarken sağ kasıgım da pıt pıt bişe attığını hissettim bilmiyorum canım hayirlisiyla kalp ve keseyide görürüz allahım bizede nasil eder ins.benim ilk denemem 2.5 senelik evliyim 1 tane embriyo transfer edildi canim
Nerde yaptırdınız bide onları yazsanız

[QUOTmutluyum2014, post: 39193442, member: 639555"]Cnm dış gebelikte kan sonuclari yukselmiyo bildigim kadariyla. Aklina kotu seyler getirme. Evet alttan bakti doktor, o şekil ölçümleri daha iyi yapabilcegini soyledi. İnş yarin hayirli haberlerini bekliyorum :*)[/QUOTE]
canim dün bebişimizi gördük çok şükür çok mutluyum allaha binlerce şükür 6hafta 4 günlükmüş canımsseninki kaç oldu biz senle aynıyiz sanırım

[QUOTmutluyum2014, post: 39193442, member: 639555"]Cnm dış gebelikte kan sonuclari yukselmiyo bildigim kadariyla. Aklina kotu seyler getirme. Evet alttan bakti doktor, o şekil ölçümleri daha iyi yapabilcegini soyledi. İnş yarin hayirli haberlerini bekliyorum :*)
canim dün bebişimizi gördük çok şükür çok mutluyum allaha binlerce şükür 6hafta 4 günlükmüş canımsseninki kaç oldu biz senle aynıyiz sanırım[/QUOTE]

Süper haberrr, gözün aydin cnm. Biz 7+5 olduk cnm. Gece kahverengi akintim oldu bi kac damla, hemen sabah doktora gittim Allaha şükür hersey yolunda oldugunu soyledi gunluk kullandigim fitili 3 e çıkardi. Hayirlisiyla 12 haftamizi doldursak dahada cok rahatlicaz.

OTE="Umutluyum2014, post: 39228013, member: 639555"]canim dün bebişimizi gördük çok şükür çok mutluyum allaha binlerce şükür 6hafta 4 günlükmüş canımsseninki kaç oldu biz senle aynıyiz sanırım[/QUOTE]

Süper haberrr, gözün aydin cnm. Biz 7+5 olduk cnm. Gece kahverengi akintim oldu bi kac damla, hemen sabah doktora gittim Allaha şükür hersey yolunda oldugunu soyledi gunluk kullandigim fitili 3 e çıkardi. Hayirlisiyla 12 haftamizi doldursak dahada cok rahatlicaz.[/QUOTE]
geçmiş olsun canım benim sen daha dikkatli olmalısın ikiz seninki canım biz seninle aynı degilmiydik 30 aralıkta transfer edildi bana son adetim 14 aralikti aman bunlar önemli değil çok şükür bebişlerimizi gördük ya

OTE="Umutluyum2014, post: 39228013, member: 639555"]canim dün bebişimizi gördük çok şükür çok mutluyum allaha binlerce şükür 6hafta 4 günlükmüş canımsseninki kaç oldu biz senle aynıyiz sanırım

Süper haberrr, gözün aydin cnm. Biz 7+5 olduk cnm. Gece kahverengi akintim oldu bi kac damla, hemen sabah doktora gittim Allaha şükür hersey yolunda oldugunu soyledi gunluk kullandigim fitili 3 e çıkardi. Hayirlisiyla 12 haftamizi doldursak dahada cok rahatlicaz.[/QUOTE]
geçmiş olsun canım benim sen daha dikkatli olmalısın ikiz seninki canım biz seninle aynı degilmiydik 30 aralıkta transfer edildi bana son adetim 14 aralikti aman bunlar önemli değil çok şükür bebişlerimizi gördük ya[/QUOTE]

Evet doktorda aynisini soyledi ikiz oldugu icin risk cogaliyomus maalesef. Benim son adet tarihim 12 aralik cnm, transferim 29 aralik. Bu tarihe gore hesaplara gore 7+5 oluyorum. Senin keseye göremi hesapladi doktorun?

Kizlar meraba bebisi tutanlarin adina cok sewindim saglikla kucaginiza alin insallah benimde transferde 6. Gunum beklemekteyim fakat bsey soracagim bu dewreleri siz atlattiniz bende cok gaz oluo artik rahatsz oluyorum sizdede oldumu boyle bisey? Bide doktorum test icin 14. Gun cagrdi nie acaba

BenimE="Umutluyum2014, post: 3923131uk cnm. Gece kahverengi akintim oldu bi kac damla, hemen sabah doktora gittim Allaha şükür hersey yolunda oldugunu soyledi gunluk kullandigim fitili 3 e çıkardi. Hayirlisiyla 12 haftamizi doldursak dahada cok rahatlicaz.[/QUOTE]
geçmiş olsun canım benim sen daha dikkatli olmalısın ikiz seninki canım biz seninle aynı degilmiydik 30 aralıkta transfer edildi bana son adetim 14 aralikti aman bunlar önemli değil çok şükür bebişlerimizi gördük ya[/QUOTE]

Evet doktorda aynisini soyledi ikiz oldugu icin risk cogaliyomus maalesef. Benim son adet tarihim 12 aralik cnm, transferim 29 aralik. Bu tarihe gore hesaplara gore 7+5 oluyorum. Senin keseye göremi hesapladi doktorun?[/QUOTE]
benim hesaplamama görede öyleydi ama bilmiyorum artik başka Dr önerdi tüp bebek Dr haftaya ona gidecez canım altta görünüyo ya gebelik takvimi onu nas
Kizlar meraba bebisi tutanlarin adina cok sewindim saglikla kucaginiza alin insallah benimde transferde 6. Gunum beklemekteyim fakat bsey soracagim bu dewreleri siz atlattiniz bende cok gaz oluo artik rahatsz oluyorum sizdede oldumu boyle bisey? Bide doktorum test icin 14. Gun cagrdi nie acaba
canim progestron da yapiyor dediler ama bendede cok kotu agrili gaz vardi isgence cekiyotdum yumurtalar toplandi 3 gun sonra transfer oldum bide sağ tarafımda pıt pıt attığını hissettim büyük bir ihtimalle bence hamile sin allahın izniyle tabi

BenimE="Umutluyum2014, post: 3923131uk cnm. Gece kahverengi akintim oldu bi kac damla, hemen sabah doktora gittim Allaha şükür hersey yolunda oldugunu soyledi gunluk kullandigim fitili 3 e çıkardi. Hayirlisiyla 12 haftamizi doldursak dahada cok rahatlicaz.

Evet doktorda aynisini soyledi ikiz oldugu icin risk cogaliyomus maalesef. Benim son adet tarihim 12 aralik cnm, transferim 29 aralik. Bu tarihe gore hesaplara gore 7+5 oluyorum. Senin keseye göremi hesapladi doktorun?[/QUOTE]
benim hesaplamama görede öyleydi ama bilmiyorum artik başka Dr önerdi tüp bebek Dr haftaya ona gidecez canım altta görünüyo ya gebelik takvimi onu nas

canim progestron da yapiyor dediler ama bendede cok kotu agrili gaz vardi isgence cekiyotdum yumurtalar toplandi 3 gun sonra transfer oldum bide sağ tarafımda pıt pıt attığını hissettim büyük bir ihtimalle bence hamile sin allahın izniyle tabi[/QUOTE]
İnsallah cnm ya sagolasin ins isteyen herkes tatsin bu annelik duygusunu..gaz kafami karistrio doktoruda arayip sormak istemiorum insallah iyi bseydir :)

bnm ılk kuzenım tup bebek oldu 2. denemlerıydı baya zorlu bı surectı agrısı sızısı fin olmustu ayrıca masraflıda ama herseye deger ya

snra 2.kuzenım suprız oldu zaten genelde ilk tup bebktn sonra cocuklar normal yollarla meydana gelme sansı yukselıyomus

Merhabalar benim transferim 8 kasimda yapildi, önceleri hamile kalabildim mi diye heyecan yaşadık. 3. aydan itibaren kanamalarim oluyor. Simdide farkli heyecanlar korkular yasiyoruz. Tüp bebekte düşük riski biraz daha fazlaymış, çok dikkatli olmak gerekiyormuş. Allah isteyen herkese anneligi nasip etsin inşallah...

Merhabalar benim transferim 8 kasimda yapildi, önceleri hamile kalabildim mi diye heyecan yaşadık. 3. aydan itibaren kanamalarim oluyor. Simdide farkli heyecanlar korkular yasiyoruz. Tüp bebekte düşük riski biraz daha fazlaymış, çok dikkatli olmak gerekiyormuş. Allah isteyen herkese anneligi nasip etsin inşallah...
Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah

Merhaba arkadaşlar bende 14 ocakta dondurulmuş embiryo transferi ile inşallah şuan 7+3 hamileyim. Dün kahve lekelenmelerim oldu drum yat kalkma dedi. 6 haftalıkken keseyi ve kalp atışını görmüştük.3 gün sonra kontrolüm var tam 8 hafta olacak inşallah güzel haberler alırım

Beraber takip edebilirizz,süper oldu bu konuyu açana teşekkür ediyorum. Benim 10. Gün 611 çıktı. 15. Gün 5000 çıktı ve doktorum 29-30 ocakta kese ve kalp atışı için kontrole gitmemi istedi. İnş. Günler geçer atışları duyarız :)
canim bende çok sevindim sana iki embriyo mu transfer edildi ikiz olur herhalde senin canım çok korkuyorum ben şu keseyide görseydim hayırlısıyla rahatlasaydik allahin izniyle[/QUOTE]

Evet cnm iki embriyo :) bende çok korkuyorum. Kese varmi,ici dolumu, kalp atislari nasil, durumlari nasil.... Biiir suru sorular. Ama inş hayırlısıyla hepsinin iyi olduğunu görcez kısa zamanda ve birazda olsa rahatlicaz. Benim 3 gündür miğde bulantım başladi,felaket bişey :KK43:[/QUOTE]
Merhaba kalp atışını duydunuz mu bebeklerinizin .bende 26 ocakta hamile olduğumu öğrendim ilk değerin 864 , 5 gün sonra 7664 . Şuan 7+4 hamile oluyorum dr a göre 2 gün sonra dr a gideceğim kahve lekelerim ve çok fazla belimde sancı var. Crinone jel kullanıyorum. Sizde varmı butür belirtiler tarihlerimiz çok yakın olunca yazmak istedim . İnşallah güzel haberler verirsiniz

canim bende çok sevindim sana iki embriyo mu transfer edildi ikiz olur herhalde senin canım çok korkuyorum ben şu keseyide görseydim hayırlısıyla rahatlasaydik allahin izniyle

Evet cnm iki embriyo :) bende çok korkuyorum. Kese varmi,ici dolumu, kalp atislari nasil, durumlari nasil.... Biiir suru sorular. Ama inş hayırlısıyla hepsinin iyi olduğunu görcez kısa zamanda ve birazda olsa rahatlicaz. Benim 3 gündür miğde bulantım başladi,felaket bişey :KK43:[/QUOTE]
Merhaba kalp atışını duydunuz mu bebeklerinizin .bende 26 ocakta hamile olduğumu öğrendim ilk değerin 864 , 5 gün sonra 7664 . Şuan 7+4 hamile oluyorum dr a göre 2 gün sonra dr a gideceğim kahve lekelerim ve çok fazla belimde sancı var. Crinone jel kullanıyorum. Sizde varmı butür belirtiler tarihlerimiz çok yakın olunca yazmak istedim . İnşallah güzel haberler verirsiniz[/QUOTE]

Cnm biz 7. Haftada kese ve kalp atışlarını duymuştuk. Kahverengi lekelenme ara ara bende de oluyor ve genelde bu lekelenme crinon gel yerine fitil kullanıyorum o fitilin kalıntısıyla beraber geliyor bende. Doktor bu lekelenmeyi fitilin yaptığını söyledi. Bütün belirtileri yaşıyorum desem yeri var, 7. Haftada bel ağrılarım da vardı sürekli bi ağrı değil ama ara ara giren ağrı. İnş. En kısa zmnda iyi haberlerini alırım

Back
X