- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaptırdınız bide onları yazsanızcanım bende aman aman bir bulantı yok ama kokuya göre çok duyarliyim bel ve kasık ağrım oluyor şimdi sana yazarken sağ kasıgım da pıt pıt bişe attığını hissettim bilmiyorum canım hayirlisiyla kalp ve keseyide görürüz allahım bizede nasil eder ins.benim ilk denemem 2.5 senelik evliyim 1 tane embriyo transfer edildi canim
canim ben adanada yaptirdim sen hangi sehirdesinGizlimelek: 39220505 .!.:Nerde yaptırdınız bide onları yazsanız
adana başkent Hastanesicanim ben adanada yaptirdim sen hangi sehirdesin
canim dün bebişimizi gördük çok şükür çok mutluyum allaha binlerce şükür 6hafta 4 günlükmüş canımsseninki kaç oldu biz senle aynıyiz sanırım[/QUOTE][QUOTmutluyum2014, post: 39193442, member: 639555"]Cnm dış gebelikte kan sonuclari yukselmiyo bildigim kadariyla. Aklina kotu seyler getirme. Evet alttan bakti doktor, o şekil ölçümleri daha iyi yapabilcegini soyledi. İnş yarin hayirli haberlerini bekliyorum :*)
OTE="Umutluyum2014, post: 39228013, member: 639555"]canim dün bebişimizi gördük çok şükür çok mutluyum allaha binlerce şükür 6hafta 4 günlükmüş canımsseninki kaç oldu biz senle aynıyiz sanırım
canim progestron da yapiyor dediler ama bendede cok kotu agrili gaz vardi isgence cekiyotdum yumurtalar toplandi 3 gun sonra transfer oldum bide sağ tarafımda pıt pıt attığını hissettim büyük bir ihtimalle bence hamile sin allahın izniyle tabiKizlar meraba bebisi tutanlarin adina cok sewindim saglikla kucaginiza alin insallah benimde transferde 6. Gunum beklemekteyim fakat bsey soracagim bu dewreleri siz atlattiniz bende cok gaz oluo artik rahatsz oluyorum sizdede oldumu boyle bisey? Bide doktorum test icin 14. Gun cagrdi nie acaba
geçmiş olsun canım benim sen daha dikkatli olmalısın ikiz seninki canım biz seninle aynı degilmiydik 30 aralıkta transfer edildi bana son adetim 14 aralikti aman bunlar önemli değil çok şükür bebişlerimizi gördük ya[/QUOTE]BenimE="Umutluyum2014, post: 3923131uk cnm. Gece kahverengi akintim oldu bi kac damla, hemen sabah doktora gittim Allaha şükür hersey yolunda oldugunu soyledi gunluk kullandigim fitili 3 e çıkardi. Hayirlisiyla 12 haftamizi doldursak dahada cok rahatlicaz.
Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahMerhabalar benim transferim 8 kasimda yapildi, önceleri hamile kalabildim mi diye heyecan yaşadık. 3. aydan itibaren kanamalarim oluyor. Simdide farkli heyecanlar korkular yasiyoruz. Tüp bebekte düşük riski biraz daha fazlaymış, çok dikkatli olmak gerekiyormuş. Allah isteyen herkese anneligi nasip etsin inşallah...
canim bende çok sevindim sana iki embriyo mu transfer edildi ikiz olur herhalde senin canım çok korkuyorum ben şu keseyide görseydim hayırlısıyla rahatlasaydik allahin izniyle[/QUOTE]Beraber takip edebilirizz,süper oldu bu konuyu açana teşekkür ediyorum. Benim 10. Gün 611 çıktı. 15. Gün 5000 çıktı ve doktorum 29-30 ocakta kese ve kalp atışı için kontrole gitmemi istedi. İnş. Günler geçer atışları duyarız :)
canim bende çok sevindim sana iki embriyo mu transfer edildi ikiz olur herhalde senin canım çok korkuyorum ben şu keseyide görseydim hayırlısıyla rahatlasaydik allahin izniyle