tüp bebekle hamile kalanlar

Canim amin Allah bagislasin acisini göstermesin evet canim doğru hepimiz on hakimizda hayorlisi ben 5 senelik evliyim bi diş genellik geçirdim tüp lerimon birini aldilar birini de kapatila r 2tup bebek yaptır din tutmadi şimdide 3yaptorcam hayirlisi bakalim
İnşallah duaların kabul olur canım daha sıkıntılıymış senin durumun bizde sebep bulamadılar olmaması için zorlu bir süreç tedavi süreci rabbim açılan elleri boş çevirmesin.

İnşallah duaların kabul olur canım daha sıkıntılıymış senin durumun bizde sebep bulamadılar olmaması için zorlu bir süreç tedavi süreci rabbim açılan elleri boş çevirmesin.
İnsallah Evet canim ya Rabbim büyük tür simdi de sebeb bulamıyor kar hayirlisi bakalim
İnsallah Evet canim ya Rabbim büyük tür simdi de sebeb bulamıyor kar hayirlisi bakalim
Sen nerde yaptirdin canim ve de kacincida tutu

Sen nerde yaptirdin canim ve de kacincida tutu
Ben aşılamaları konyada denedim. İlk tüp bebek ankarada Cihangir Çakıcı diye bir doktor ile denedik çok ilgisizdi cahilliğimize geldi. Şuan istanbul fulya bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçecide denedik gerçekten işinin ehli insanlat ekip çok sağlam zaten kesinlikle doktor başarısından daha önemlisi merkezin labaratuarı embiryoloğu önemli herkese tavsiye ederim. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar tabii ki rabbimin izni ile. Ama sonrasında kontrole gidemedim şuan 2 kese görünüyor biri boş lekelerim var ne olacak bilmiyorum tedirginim uçağa binmek falanda istemiyorum muayene olmayı çok isterdim mustafa beye

Ben aşılamaları konyada denedim. İlk tüp bebek ankarada Cihangir Çakıcı diye bir doktor ile denedik çok ilgisizdi cahilliğimize geldi. Şuan istanbul fulya bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçecide denedik gerçekten işinin ehli insanlat ekip çok sağlam zaten kesinlikle doktor başarısından daha önemlisi merkezin labaratuarı embiryoloğu önemli herkese tavsiye ederim. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar tabii ki rabbimin izni ile. Ama sonrasında kontrole gidemedim şuan 2 kese görünüyor biri boş lekelerim var ne olacak bilmiyorum tedirginim uçağa binmek falanda istemiyorum muayene olmayı çok isterdim mustafa beye
Ben hala dinleniyorum hiç bir iş yapmıyorum 14 ocakta istanbulda yapıldı orada 3 gece otelde kaldım sadece lavaboya kalktım. Konyadada ayın 18inden beri yatıyorum sadece tahliller için ve doktor muayenesi için çıktım dışarı, son 2 haftadır da 1 gün sadece yemek yada kahvaltı bahanesi ile çıkıyorum dışarıya tavsiyem sende bol bol dinlen kitap oku dua et hateket etme

Bende konyali yim ama konyada doktor yok be
Ben konyalı m ama konyada doktor yok canim ya şuan fethi yedeyim oturuyom. O yüzden antalya gidiyom ama İstanbul da düşünmüyorum değil.ama bu sefer tutmasa istabula gitcem ama madi durumda zor luyor

İnsallah canim tup bebekte dış gebelik dahami fazla oluyomus cok korkuyorum canim alttanmi baktilar ben 32 yasindayim bana bir embrio koydular canim prosodur boyleymis adanadayim ben
Canim ben sana bisey soracagim bende adanadayim mayis gibi tup bebek dusunuyoruz da nerde yaptirdin tup bebegi arastiriyorumda

E="gulsahhh01, post: 39865941, member: 533559"]Canim ben sana bisey soracagim bende adanadayim mayis gibi tup bebek dusunuyoruz da nerde yaptirdin tup bebegi arastiriyorumda[/QUOTE]
başkentte canım

Kızlar slm bana yardımcı olun lütfen. Bu gün kan değerimi öğrendim. 116 çıkmış. Cuma tekrar tahlil yaptırmamı istedi doktorum. İkiye katlanmasını beklicez dedi. Sizce değerim nasıl çok korkuyorum. Tüp bebekte 11.günüm bu gün. Sizce değerim yükselirmi.

OTE="yagmuryagarken, post: 39893609, member: 510324"]Kızlar slm bana yardımcı olun lütfen. Bu gün kan değerimi öğrendim. 116 çıkmış. Cuma tekrar tahlil yaptırmamı istedi doktorum. İkiye katlanmasını beklicez dedi. Sizce değerim nasıl çok korkuyorum. Tüp bebekte 11.günüm bu gün. Sizce değerim yükselirmi.[/QUOTE]bence iyi benimki 10 günde 89 12 günde 266 çıktı inşallah ikiye katlar canim içini ferah tut sabır edecen tüp bebek ile sabır etmeyi ogreniyorsun
benc

Kızlar slm bana yardımcı olun lütfen. Bu gün kan değerimi öğrendim. 116 çıkmış. Cuma tekrar tahlil yaptırmamı istedi doktorum. İkiye katlanmasını beklicez dedi. Sizce değerim nasıl çok korkuyorum. Tüp bebekte 11.günüm bu gün. Sizce değerim yükselirmi.
. Çok güzel canım hayırlı olsun inşallah yükselir değerlerin dikkat et dinlen stres yapma sakın.

OTE="yagmuryagarken, post: 39893609, member: 510324"]Kızlar slm bana yardımcı olun lütfen. Bu gün kan değerimi öğrendim. 116 çıkmış. Cuma tekrar tahlil yaptırmamı istedi doktorum. İkiye katlanmasını beklicez dedi. Sizce değerim nasıl çok korkuyorum. Tüp bebekte 11.günüm bu gün. Sizce değerim yükselirmi.
bence iyi benimki 10 günde 89 12 günde 266 çıktı inşallah ikiye katlar canim içini ferah tut sabır edecen tüp bebek ile sabır etmeyi ogreniyorsun
benc[/QUOTE]
Allah YARDIMCINIZ olsuncanim Rabbim nizede göstersin ogunleri

Back
X