- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
Merhaba kalp atışını duydunuz mu bebeklerinizin .bende 26 ocakta hamile olduğumu öğrendim ilk değerin 864 , 5 gün sonra 7664 . Şuan 7+4 hamile oluyorum dr a göre 2 gün sonra dr a gideceğim kahve lekelerim ve çok fazla belimde sancı var. Crinone jel kullanıyorum. Sizde varmı butür belirtiler tarihlerimiz çok yakın olunca yazmak istedim . İnşallah güzel haberler verirsiniz[/QUOTE]Evet cnm iki embriyo :) bende çok korkuyorum. Kese varmi,ici dolumu, kalp atislari nasil, durumlari nasil.... Biiir suru sorular. Ama inş hayırlısıyla hepsinin iyi olduğunu görcez kısa zamanda ve birazda olsa rahatlicaz. Benim 3 gündür miğde bulantım başladi,felaket bişey![]()
Cnm biz 7. Haftada kese ve kalp atışlarını duymuştuk. Kahverengi lekelenme ara ara bende de oluyor ve genelde bu lekelenme crinon gel yerine fitil kullanıyorum o fitilin kalıntısıyla beraber geliyor bende. Doktor bu lekelenmeyi fitilin yaptığını söyledi. Bütün belirtileri yaşıyorum desem yeri var, 7. Haftada bel ağrılarım da vardı sürekli bi ağrı değil ama ara ara giren ağrı. İnş. En kısa zmnda iyi haberlerini alırım[/QUOTE]
Merhaba dün doktora gittim kahverengi lekeler çoğalmıştı tlf ile görüştüm gel dedi. Şükürler olsun bebeğim çok iyi 7+5 dedi. 1,36 cm boyu kalp atışlarını dinledik. Rahim içi kanama oluşmuş nedeni belli değil lekelenmelerin sebebi. Crinone jel birikmiş kasık bel ağrıma sebepmiş sanırım temizledi rahatladım. Jeli günde 1 sefere düşürdü haftada 1 kez vurulmak içinde iğne verdi. Keşke ilk leke geldiğinde gitseymişim boş yere kendimi ve bebeğimi üzmüşüm.