tüp bebekle hamile kalanlar

Evet cnm iki embriyo :) bende çok korkuyorum. Kese varmi,ici dolumu, kalp atislari nasil, durumlari nasil.... Biiir suru sorular. Ama inş hayırlısıyla hepsinin iyi olduğunu görcez kısa zamanda ve birazda olsa rahatlicaz. Benim 3 gündür miğde bulantım başladi,felaket bişey :KK43:
Merhaba kalp atışını duydunuz mu bebeklerinizin .bende 26 ocakta hamile olduğumu öğrendim ilk değerin 864 , 5 gün sonra 7664 . Şuan 7+4 hamile oluyorum dr a göre 2 gün sonra dr a gideceğim kahve lekelerim ve çok fazla belimde sancı var. Crinone jel kullanıyorum. Sizde varmı butür belirtiler tarihlerimiz çok yakın olunca yazmak istedim . İnşallah güzel haberler verirsiniz[/QUOTE]

Cnm biz 7. Haftada kese ve kalp atışlarını duymuştuk. Kahverengi lekelenme ara ara bende de oluyor ve genelde bu lekelenme crinon gel yerine fitil kullanıyorum o fitilin kalıntısıyla beraber geliyor bende. Doktor bu lekelenmeyi fitilin yaptığını söyledi. Bütün belirtileri yaşıyorum desem yeri var, 7. Haftada bel ağrılarım da vardı sürekli bi ağrı değil ama ara ara giren ağrı. İnş. En kısa zmnda iyi haberlerini alırım[/QUOTE]
Merhaba dün doktora gittim kahverengi lekeler çoğalmıştı tlf ile görüştüm gel dedi. Şükürler olsun bebeğim çok iyi 7+5 dedi. 1,36 cm boyu kalp atışlarını dinledik. Rahim içi kanama oluşmuş nedeni belli değil lekelenmelerin sebebi. Crinone jel birikmiş kasık bel ağrıma sebepmiş sanırım temizledi rahatladım. Jeli günde 1 sefere düşürdü haftada 1 kez vurulmak içinde iğne verdi. Keşke ilk leke geldiğinde gitseymişim boş yere kendimi ve bebeğimi üzmüşüm.

Merhaba kalp atışını duydunuz mu bebeklerinizin .bende 26 ocakta hamile olduğumu öğrendim ilk değerin 864 , 5 gün sonra 7664 . Şuan 7+4 hamile oluyorum dr a göre 2 gün sonra dr a gideceğim kahve lekelerim ve çok fazla belimde sancı var. Crinone jel kullanıyorum. Sizde varmı butür belirtiler tarihlerimiz çok yakın olunca yazmak istedim . İnşallah güzel haberler verirsiniz

Cnm biz 7. Haftada kese ve kalp atışlarını duymuştuk. Kahverengi lekelenme ara ara bende de oluyor ve genelde bu lekelenme crinon gel yerine fitil kullanıyorum o fitilin kalıntısıyla beraber geliyor bende. Doktor bu lekelenmeyi fitilin yaptığını söyledi. Bütün belirtileri yaşıyorum desem yeri var, 7. Haftada bel ağrılarım da vardı sürekli bi ağrı değil ama ara ara giren ağrı. İnş. En kısa zmnda iyi haberlerini alırım[/QUOTE]
Merhaba dün doktora gittim kahverengi lekeler çoğalmıştı tlf ile görüştüm gel dedi. Şükürler olsun bebeğim çok iyi 7+5 dedi. 1,36 cm boyu kalp atışlarını dinledik. Rahim içi kanama oluşmuş nedeni belli değil lekelenmelerin sebebi. Crinone jel birikmiş kasık bel ağrıma sebepmiş sanırım temizledi rahatladım. Jeli günde 1 sefere düşürdü haftada 1 kez vurulmak içinde iğne verdi. Keşke ilk leke geldiğinde gitseymişim boş yere kendimi ve bebeğimi üzmüşüm.[/QUOTE]

Gözün aydın cnm. İnşallah kısa zamanda bebelerimizi kucağımıza alırız;)

Kızlar slm. Bana yardımcı olursanız çok sevinicem. Bugün transferimin 7. Günü ve kendimde hiçbir değişiklik yok. Acaba yine tutmadımı. Ne kasıklarda ağrı ne göğüslerde şişlik. Nede lekelenme hiçbirşey yok bende. Buda beni çok korkutuyo. Sizlerde ne gibi değişiklikler olmuştu. Allah sağlıklı birşekilde bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah.

Kızlar slm. Bana yardımcı olursanız çok sevinicem. Bugün transferimin 7. Günü ve kendimde hiçbir değişiklik yok. Acaba yine tutmadımı. Ne kasıklarda ağrı ne göğüslerde şişlik. Nede lekelenme hiçbirşey yok bende. Buda beni çok korkutuyo. Sizlerde ne gibi değişiklikler olmuştu. Allah sağlıklı birşekilde bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah.
Hiç bir belirti olmadı canım rahat ol tahlil gününü bekle rabbim inşallah dualarını kabul etsin sağlıcakla kucağına al bebeğini. Nerede yaptırdın transferini sanırım ilk değil yine mi tutmadı demişiniz

Hiç bir belirti olmadı canım rahat ol tahlil gününü bekle rabbim inşallah dualarını kabul etsin sağlıcakla kucağına al bebeğini. Nerede yaptırdın transferini sanırım ilk değil yine mi tutmadı demişiniz
Sağol cnm desteğin için. Evet ikinci denemem. İstanbul tüp bebek merkezi aret beydeyim. Okuduğum kadarıyla herkezde bi belirti olmuş. Bende olmayınca korktum açıkçası. İnşallah cnm bütün dualarımız kabul olur.

Sağol cnm desteğin için. Evet ikinci denemem. İstanbul tüp bebek merkezi aret beydeyim. Okuduğum kadarıyla herkezde bi belirti olmuş. Bende olmayınca korktum açıkçası. İnşallah cnm bütün dualarımız kabul olur.
Bende bahçeci kliniği fulyada 2. Denememdi şuan 10 haftalık hamileyim inşallah . İlk denemem ankarada olmuştu çok stresliydim oldu mu olmadı mı eşimede hayatı zindan etmiştim pozitif sonucu aldık beta hcg düşüktü ben tamam oldu diye kalktım hemen ve tahlilden 1 hafta sonra lekem geldi değerler iyice düşmeye başladı ve daha başlamadan bitmiş oldu. Drum ilgisizdi 1 seneyi aşkın süre ara verip tekrar denedik çok memnunuz inşallah ben hala dinleniyorum imkanın varsa bakabilecek kimsen varsa yat kalkma derim dinlen sadece lavaboya git hatta çok emek harcanıyor rabbim dualarımızı boş çevirmesin. Bol bol dua ettim ayetel kürsi okudum tavsiye ederim

Sağol cn
Bende bahçeci kliniği fulyada 2. Denememdi şuan 10 haftalık hamileyim inşallah . İlk denemem ankarada olmuştu çok stresliydim oldu mu olmadı mı eşimede hayatı zindan etmiştim pozitif sonucu aldık beta hcg düşüktü ben tamam oldu diye kalktım hemen ve tahlilden 1 hafta sonra lekem geldi değerler iyice düşmeye başladı ve daha başlamadan bitmiş oldu. Drum ilgisizdi 1 seneyi aşkın süre ara verip tekrar denedik çok memnunuz inşallah ben hala dinleniyorum imkanın varsa bakabilecek kimsen varsa yat kalkma derim dinlen sadece lavaboya git hatta çok emek harcanıyor rabbim dualarımızı boş çevirmesin. Bol bol dua ettim ayetel kürsi okudum tavsiye ederim
Sağol cnm. Ben memnunum doktorumdan. Ama ben ara vermedim ikinci için. Şahsen doktor rahime bakmadan bi karar veremem dedi. Eger rahim iyiyse başlarız. Değilse biraz ara veririz dinlenirsin dedi. Allaha şükür bişey çıkmadı adet olunca başladık hemen. Transferden buyana yatıyorum. Pazartesi işe başlamayı düşünüyodum. Ama sen öyle deyince kafam karıştı. Okadar çok dua okuyorum ki bilemezsin. Bende ayetelkürsiyi okuyorum hep. İnşalla allah katında dıalarımız kabul olur. Allah sanada sağlıklı doğum nasip etsin canm. Sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah.

Herkese merhaba,

Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idear testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı. :nazar::nazar:

14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz.:nazar::nazar: Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler:KK33: Allah miniklerimizi korusun.

Herkese merhaba,

Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idear testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı. :nazar::nazar:

14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz.:nazar::nazar: Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler:KK33: Allah miniklerimizi korusun.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Bende o merkez sayesinde şuan 10 haftalık hamileyim Mustafa Bahçeci dr sizin hangi dr. Kontrolede bahçeci kliniğine mi gidiyorsunuz? Muayene şekli hakkında bilgi verebilir misiniz gittikten sonra inşallah güzel haberler alırsınız sevgiler...

Nasıl gidiyor canım güzel haberlerini alırız inşallah uyku tutmuyor benide sabahın bu saati gün aydınlanırken dua ediyorum inşallah pozitif sonuç alırsın.

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Bende o merkez sayesinde şuan 10 haftalık hamileyim Mustafa Bahçeci dr sizin hangi dr. Kontrolede bahçeci kliniğine mi gidiyorsunuz? Muayene şekli hakkında bilgi verebilir misiniz gittikten sonra inşallah güzel haberler alırsınız sevgiler...

Merhabalar :)

Bizim doktorumuz Güvenç Karlıkaya. Çok güler yüzlü, pozitif, her şeyi detaylı şekilde anlatan, güven veren bir doktor. İlk ultrason kontrolü için yine Güvenç Bey'e gideceğiz, önümüzdeki C.tesi günü. Sonrasında kendisinin tavsiyesine göre hareket edeceğiz. Size bilgi veririm. Sevgiler..

Merhabalar :)

Bizim doktorumuz Güvenç Karlıkaya. Çok güler yüzlü, pozitif, her şeyi detaylı şekilde anlatan, güven veren bir doktor. İlk ultrason kontrolü için yine Güvenç Bey'e gideceğiz, önümüzdeki C.tesi günü. Sonrasında kendisinin tavsiyesine göre hareket edeceğiz. Size bilgi veririm. Sevgiler..[/ güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah sevgiler

İnşallah canım baya bi erkencisin. dualarını eksik etme bizden. Senin hamilelik nasıl gidiyo.
Uyku tutmuyor canım akşam yemekte yediklerim rahatsız ediyor sabah kadar sanırım çok fazla hateketli olmayınca sanırım rahatsızlık veriyor midem yanıyor sürekli. Bana 2 embiryo transfer yapılmıştı. Biri çok güzel gelişimi ama diğeri kese olarak kalmış malesef ilk muayenelerde görülmemişti 10 haftalık muayenede göründü. Bebek büyüdükçe diğer keseyi atacakmış yada yavaş yavaş eriyip yok olacakmış daha 2-3 hafta daha dikkat etmem gerekiyormuş. Sürekli kahve rengi lekeler geliyor bi oh hamileyim mutluyum diyemedim canım ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen

İ
Uyku tutmuyor canım akşam yemekte yediklerim rahatsız ediyor sabah kadar sanırım çok fazla hateketli olmayınca sanırım rahatsızlık veriyor midem yanıyor sürekli. Bana 2 embiryo transfer yapılmıştı. Biri çok güzel gelişimi ama diğeri kese olarak kalmış malesef ilk muayenelerde görülmemişti 10 haftalık muayenede göründü. Bebek büyüdükçe diğer keseyi atacakmış yada yavaş yavaş eriyip yok olacakmış daha 2-3 hafta daha dikkat etmem gerekiyormuş. Sürekli kahve rengi lekeler geliyor bi oh hamileyim mutluyum diyemedim canım ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
İnşallah cnm bi problem olmadan sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucağına. Herkes için bol bol dua ediyorum cnm senin içinde tabiki. Ayaklarını uzat bol bol dinlen cnm.

Bende bu ayin24 de transfer olcam ne olur banada dua edin arkadaşı lar 3deneme olacak çok korkuyorum yine tumada diye bana yardim edermisiniz 3yu yaptiripta tutun var mi

Antalyada çok dua ediyorum canimisteyen herkeze versin Rabbim
İnşallah canım allahtan ümit kesilmez benim 12 yaşında bir oğlum var 2. Olmadı 7 senedir istiyorduk 2 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı. 2. Tüp bebekte elhamdülillah şuan 11 haftalık hamileyim. Rabbim isteyince oluyor tevekkül ediyoruz doğru zamanda nasip ediyor vermiyorsada mutlaka bir sebebi vardır. Dualarım isteyen herkes için bu güzel duyguyu rabbim tattırsın inşallah

İnşallah canım allahtan ümit kesilmez benim 12 yaşında bir oğlum var 2. Olmadı 7 senedir istiyorduk 2 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı. 2. Tüp bebekte elhamdülillah şuan 11 haftalık hamileyim. Rabbim isteyince oluyor tevekkül ediyoruz doğru zamanda nasip ediyor vermiyorsada mutlaka bir sebebi vardır. Dualarım isteyen herkes için bu güzel duyguyu rabbim tattırsın inşallah
Canim amin Allah bagislasin acisini göstermesin evet canim doğru hepimiz on hakimizda hayorlisi ben 5 senelik evliyim bi diş genellik geçirdim tüp lerimon birini aldilar birini de kapatila r 2tup bebek yaptır din tutmadi şimdide 3yaptorcam hayirlisi bakalim

Back
X