Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

ben de 2gün önce aldım negatiff sonucu.pazartesi dr.umla görüşüp soracam sana da haber veririm

arkadaşlar 1. denemenizden sonra adetiniz ağrılı mı oldu?benim çok ağrım var.belimde kasıklarımda.paylaşır mısınız?

dün 1.günümdü ağrım yoktu bugün var.az önce çok felakettim şimdi biraz dindi.ama kasıklarım fena

selam...
bende dondurulmuş embriyolarla denemeyi planlıyordum ama sanırım iptal olacak. adetim erken geldi. hastanem ankara'da. moralim çok bozuk.
dondurulmuş transferinde ilaçlara kaçıncı gün başlanıyor bilen var mı?

benim bu konuda pek bir bilgim yok ama moralini bozma.dr.unu ara sor istersen

iyi akşamlar kızlar...sizlere bi sorum olacaktı kafama takıldı belki saçma gelebilir ama şimdi uzun protokolde biz adetin 21.günü başlıyoruz ya hani peki adetin 21.gününe kadar o ay hamile kalmış olsak anlaşılır mı ya da kullandığımız ilaçlara başladığımız zaman bebek varsa bile düşer mi bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim?

benim bu konuda pek bir bilgim yok ama moralini bozma.dr.unu ara sor istersen

yarını beklemek bile zor. arayacağım ama "gel" derse apar topar gitmem lazım.
insan herşey planladığı gibi olsun istiyor.
vardır bunda da bir hayır demek çok zor sanki...

senin sanırım transferin olmuş arkadaşım.
hayırlı olsun

tabi cnm hayırlısı...sorma..oldu ama bir kaç gün önce değerim düştü ve serüvenim sonlandı...

herkese merhaba arkadaslar allahim hepimize anne olmayi nasip etsin insalah. bende ilk tup bebek denememi yaptim bizim sperm sayisi azligi var .doktor sadece tup bebek sansiniz var dedi ve bizde hemen basladik herseyim normal gitti 10 tane yumurta toplandi 8 i dollendi hemen aradilar gelin diye her sey cok guZel gidiyor dedi doktorumuz yasiniz genc sansiniz cok fln dedi neyse bizde hemen karar vermistik hersey cok guzelk gitti gercekten transfer yapildi gecen cumarteside kan tahlilim yapildi degerim 8 cikti cok dusuk yani doktor hamilesin ama cok dusuk dedi biz yuksek deger bekliyorduk dedi neyse pazartesi gel kan tahtilinin tekrarliyalim dedi neyse gittik ve deger 3 olmus negatif bu kadar uzuldugumu hic hatirlamiyorum neyse iste husranla sonuclandi 2. tup bebek denememi dusunuyorum ama nerde yaptirmaliyim karar veremiyorum istanbul gaziosmanpasa hastanesinde yaptirmistim bunu.birde kizlar size sorum olucak 2. deneme icin fazla ara vermek mi lazim yoksa 3 ay sonra hemen denemek dahami iyidir. sizce

bence hemen yaptırma yaşin gençse biraz kendini topla bence tabi sen bilirsn rabbim hakkında en hayırlısını inşallah bebişini verr :lepi:

cok sarsti beni gercekten ilk denemem husran cok umutluyduk ama kismet iste .27 yasindayim bu arada.hayirlisi bakalim.

cok sarsti beni gercekten ilk denemem husran cok umutluyduk ama kismet iste .27 yasindayim bu arada.hayirlisi bakalim.

ben perişan olmuştum ilk deneme sırasında ve sonrasında.
çok ağır geçti benim sürecim.
negatif sonuca değildi üzüntüm.
ben tedavi sürecini kaldıramadım.
ağlama krizleri, yoğun mutsuzluk...
o kadar berbattı ki 1.5 yıldır tekrar denemekten korktum.
şimdi daha olgun, ne istediğimi bilir şekilde yola çıktım yeniden.
sanki bir eğlence ya da yürüyüş gibi.
doktorlar başarı için ara vermeden devam edin diyorlar ama ben katılmıyorum.
benim için beklemek daha faydalı oldu.
inşallah gönlüne göre olur herşey

slm kızlaropuyorumnanaktan
tedavide olan arkadaşlar Rabbim inşallah bebişlerinizi gönderir göbişleriniz dolar
bekleyen arkadaşlar bence ay olarak beklemekten ziyade ne zaman kendinizi toparlayıp, yeni bir tedavi sürecine hazır hissederseniz ozaman ve moralinizi en yüksek seviyede tutabileceğiniz bir zamanda başlayın tedaviye derim ben, çünkü bu sürecin en büyük tedavisi moral, onunla birlikte ilaçlar falan işte, o yüzden umutsuzluğa kapılmadan olumsuz düşünmeden tekrar başlayın tedaviye, Rabbim inşallah tedavilerinizi vesile kılacak ve bebişlerinizi gönderecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…