- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
amin canim iyi bir merkez yakinda hamileyim diye bagirirsin bence allahin izni ile
inşallah dediğin gibi olur ama olmazsa die çok korkyorum..ilk denememizde embriyoların gelişmesi ii değildi açıkcası 2.kaliteydi embriyolar.inşallah bu sefer yüzümüz güler.
amin canim ins bu sefer olucak
kızlar merhaba...2.denemelerini kimler başladı?hepinize hayırlı olsun inş
tesekkurler canim
kızlar ikinci denemek icin ne kadar beklemeliyiz doktorum kendini hazır issettiginde dedi ama bazı yerlerde 3 ay filan yazmışlar kafam karıştı ve benim dondurulmuşum yok malasef sil baştan yeniden denecez inşallah 25 aralıkta olumsuzluğu öğrendim ne yapmalıyım lütfen yardımmmmmmm
bence en az iki ay beklemelisin ucuncuyude beklersen iyi diyor drlar ama uzunsa ucuncunun sonunda baslayabilirsin ama kisa ise az diyorlar
kisacasi en az uc bekle canim
başarılar canımmmmmmmmmmmm
tskler canim
sen nasilsin bebeklerin nasil
arkadaşlar 1. denemenizden sonra adetiniz ağrılı mı oldu?benim çok ağrım var.belimde kasıklarımda.paylaşır mısınız?
selam...
bende dondurulmuş embriyolarla denemeyi planlıyordum ama sanırım iptal olacak. adetim erken geldi. hastanem ankara'da. moralim çok bozuk.
dondurulmuş transferinde ilaçlara kaçıncı gün başlanıyor bilen var mı?
benim bu konuda pek bir bilgim yok ama moralini bozma.dr.unu ara sor istersen
yarını beklemek bile zor. arayacağım ama "gel" derse apar topar gitmem lazım.
insan herşey planladığı gibi olsun istiyor.
vardır bunda da bir hayır demek çok zor sanki...
senin sanırım transferin olmuş arkadaşım.
hayırlı olsun
herkese merhaba arkadaslar allahim hepimize anne olmayi nasip etsin insalah. bende ilk tup bebek denememi yaptim bizim sperm sayisi azligi var .doktor sadece tup bebek sansiniz var dedi ve bizde hemen basladik herseyim normal gitti 10 tane yumurta toplandi 8 i dollendi hemen aradilar gelin diye her sey cok guZel gidiyor dedi doktorumuz yasiniz genc sansiniz cok fln dedi neyse bizde hemen karar vermistik hersey cok guzelk gitti gercekten transfer yapildi gecen cumarteside kan tahlilim yapildi degerim 8 cikti cok dusuk yani doktor hamilesin ama cok dusuk dedi biz yuksek deger bekliyorduk dedi neyse pazartesi gel kan tahtilinin tekrarliyalim dedi neyse gittik ve deger 3 olmus negatif bu kadar uzuldugumu hic hatirlamiyorum neyse iste husranla sonuclandi 2. tup bebek denememi dusunuyorum ama nerde yaptirmaliyim karar veremiyorum istanbul gaziosmanpasa hastanesinde yaptirmistim bunu.birde kizlar size sorum olucak 2. deneme icin fazla ara vermek mi lazim yoksa 3 ay sonra hemen denemek dahami iyidir. sizce
tabi cnm hayırlısı...sorma..oldu ama bir kaç gün önce değerim düştü ve serüvenim sonlandı...
cok sarsti beni gercekten ilk denemem husran cok umutluyduk ama kismet iste .27 yasindayim bu arada.hayirlisi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?