Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

canım benim tedavi 1 ay sarktı..
prosedür değişmiş yine..
vukuatlı nüfus kayıt örneğini detaylı istiyorlarmış..
hastane ön yazıyla kendisi istiyormuş nüfustan..
yoğunluktan dolayı da en az 1 haftada geliyormuş..
o yüzden seni de sıkıntıya sokmayalım bu ay boş geçsin..
önümüzdeki adette doğum kontrol hapını kullan..
sonraki adette tüpe başlayalım dediler..
yine heyete giricez..
pazartesi dosyayı heyete vericeklerdi..
kendi doktorum aşıda 2. aşıya gerek yok dedi..
inş yine sürprizle karşılaşmam..
eşime bişey yedirmiyorum da artık düzelmesin şimdi kaydirigubbakcemile3
hayırlısı yine canım..
bende tüpte olucak diyorum içime öyle doğuyor ama yine de kısmet..
hepimiz için hayırlısı inş..

slm arkadaşlar ben de şu genetik test olayına takıldım..dr.um bizden istemedi 2.denememiz için..ama benim içim rahat değil özelde yaptırmak çok pahalı sanırsam..devlette yapılıyor mu acaba bilgisi olan var mı,yapılıyorsa nasıl yapılyo acaba ???

bende genetiktestleri yaptırmak istiyorum devlette sadece çok uzun zaman aldığını biliyorum zaten benim yaşadığım yerde yapılmıyor o yüzden başka şehirlerde hastanelerde uğraşacak zamanım da yok özellerde ne kadara yapılıyor ne kadar zamanda çıkıyor acaba bilgisiolan varmı yazarsanız sevinirim

kızlar genetik testleri üniversite hastanelerinde yapılıyor diye biliyorum..
xvyz rapunzele sorabilirsin canım..
o üniversitede yaptırmıştı diye hatırlıyorum..
özelde çok pahalıymış evet..

ayyyyyyy hılacım bu ara senı hıcc yakalayamıyorum yaa hadı bakalım bugun 9,gunun ne kalmıs kız sendende umutluyum ben ıyı haberlerını beklıyoruz canım benım yaaa

güllücann canımm pek girmiyorumm akşamlarıı giriyorum oda az takılıyorumm......inşş iyi haberr veririmm canımm......ulun beyy ne kadar beklemeni sölediii???2.denemene ne zaman başlıycannn???

kızlarrr yenii genetik test yaptırdımm....aslındaa çapaya gittik yaptırmak içinn...fakatt bizim size bu testi yapmamızz içinn sizi dr.un görmesiii vee bunu sizden istemesi lazımm denildii...ondan orda yaptırmadımm...umut tüpdee 300 liraya yaptırdıkk....
birde arkadaşlarrr benden ilk denemeden sonra istendii ama geneldee 2.denemede olmayıncaa test yada histeroskopii isteniyorrr....bendenn ilk denediğim hastanee aslındaa histeroskopii istemiştiii..ama 2.denemeyii yaptırdığım yerde gerek duymadı dr..çünküü bendee rahim filmii testiide vardıı..ona bakınca temizz dediii....

Saol Hilal cim bilgi verdiğin için..inşallah gerek kalmaz hiçbişeye ama bidaha ki ay dr.a gidersem test yaptırmadan başlamaylım diyeceğim.inşallah orda da uygundur..peki genetik test sonucu iyi çıkarsa mı devam ediyolr tedaviye???yoksa herşey iptal mi??

iki tüp bebek denemesinden sonra devlet karşılıyormuş canım bende onu araştırıyordum umarım doğrudur

canım ben hastenemle görüşmeye gittimm...genetik testi verince hemen oda yaptırdımm..sonraa sonuç belli oluncaa dr.um aradı ve bişey çıkmadığını söledii...ve adetimle tedaviye başladımm sonra....ama bu testi yapıpp sorun çıkan vardı oda yine burdan arkadaşş ilaç vermişş onaa o ilaç bittikten sonra tedaviye başlıycaktı...

iki tüp bebek denemesinden sonra devlet karşılıyormuş canım bende onu araştırıyordum umarım doğrudur

bu konuyla ilgilii bişey bilmiyorumm ilk defaa senden duydumm..ama öle bişeyy varsaa güzell bişeyy...çünkü araştırma hastanesii özell hastaneden gelen testi yapmıyorrr....

arkadaşlar iyi akşamlar
ben çok önemli birşey sormak istiyorum
benim bir tüp bebk denemem oldu
sonuç negatif sorum şu çok fazla göğüs ağrım oldu ama çok fazla hiç böyle bişey olan varmı
yada duyan lütfen cevap yazın şimdiden tşk ederim....

geçmiş olsun canım ben yaşadım önce aşılamadan sonra yaşadım çok yumurtam oluşmuştu sonuç negatifti ama bütün vücudum şişmişti göğüslerim 2 beden büyümüştü ve çok ağırıyordu o kadarki uçları çatlamıştı geceleri uykumdan uyandırıyordu ağrısı ve ağlıyordum iki kere tüp bebek denedim ilkinde daha az şişti ağrı vardı ama erken geçti ikincide hamile kaldım ama gelişimi olmadı bebeğimin aldırdım 1 ayı geçti ve göğüslerimin şişliği halen devam ediyor çok hassas değiller ama kocamanlar ve inmiyorlar bir türlü şimdi neden inmedi halen anlamış değilim bende
inşallah seninkilerde erken geçerler

günaydın herkese
hayırlı cumalar
rabim dualarımızı kabul etsin ellerimiz boş çevirmesin işnnnnn

kizlar hangi merkezlerde denedik onlarida yazalim
neler istediler ne gibi testler ve istemeleri gerek aslinda
sohbetten cok bilgi alisverisi olsun daha faydali bizler icin bence
kim ne ilac kullandiiiii
nekadar folikul oldu
kaci dollendi falan

merhaba canım ben dediğim gibi ant.tüp bebek merkezinde yatırdım bizde sperm sayısı düşüktü ama o da önemli denecek kadar değil normal olur dedi ama biz sabırsızdık çünkü ilk bebiş normaldi.valla gzl garantide vermişlerdi son güne kadar ama herne hikmetse olmadı yanlış giden bazı şeyler oldu bende yeni yeni farkında oluyorum ama neyse allah herşeyin hayırlısı versin atalarımızın dediği gibi boğulursam büyük denizde boğulmak istiyorum istanbulum üstünede hiç tanımıyorum american hospital düşünüyorum değil kesin kararımı verdim.buarada sen hangi hast.

evet pkos demek
yasin genc oldugu zaman da iste uzun yapiliyor cunku cok fazla yumurta olusmasini istemiyorlar o yuzden sizede uzun yapiliyordur canim hayirlisi hakkinizda
selam kıslar,
bende geçen ay öğrendim tüpbebek hastası oludğumuzu,
inşallah bu ay tedaviye başlayacağıs,Rabbim herkese en kısa sürede sağlıklı bebişler gönderir..

aminnnnnnnn hepimize ins

tulin canim bence emin adimlarla gidiyorsun ve cok sabirlisin bunun karsiliginida bebeginle alirsin insallah
yani onumuzdeki ay guzel haberler var allahin izni ile

nasip canim ya ins dedigin gibi istenbul sana ugurlu gelir ve bebegini kucaklarsin
ben yurt disinda deniyorum canim

bu arada kizlar ben regl oldum ve bu ayin sonuna allahin izni ile ilk ignelerime basliyorum uzun protokol

bu arada kizlar ben regl oldum ve bu ayin sonuna allahin izni ile ilk ignelerime basliyorum uzun protokol

yeni tedavin hayırlı olsun canım inanıyorum ki bu sefer herşey daha güzel olacak ben hiç uzun yaptırmadım ya bana adı gibi uzun geliyor bu protokol eeeee tabi yaş genç olunca kısa uygulamıyorlar herşeyin hayırlısını diliyorum bu sene kavuşalım bebeklerimize inşallah

amin canim insallah birlikte bu sefer basaricaz
bende hemde pkos var o yuzden dr kesinlikle uygulamiyor
hayirlisi bakalim
artik tedavikerde hic heyecanim kalmadi
evleneli 3 yil olmadi bu benim 4 denemem cok yoruldum yani ama saglik olsun
:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…