- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
Mınoscum nasıl kılo verdın banada ogretsene.ben oturarak calsııyorum ve kılo aldık baya bır vermem lazım ya 2,denemede enaz 5 kılo versem ıdealım 10 kg ama yardımcı olurmsun canım aa
merhaba arkadaşlarrr....benim ilk denememdee bebeğim tutmuştuu fakattt değerim az yükseldiii ve sonundaa düştüüü...boşş gebelikkk yaşadımm..ve hastanemii değiştirdimm....ve banada genetikk test yapıldııı sorun varmıı diyee ondan sonra 2.denememe başladımmm.....
2.denememii umut tüpde denedimm....sorunumuzz eşimdee oligospermii ve varikosell varr..bendede polikistikover varrr.....tedavime puregonlaa başladımm sonraa puregonla birlikte olgalutrann vee menagon kullandımm...kısa protokol uygulandıı..16 yumurtam toplandıı..12 tanesine işlem yapıldıı...9 tanesii dönlendiii...3 tanesii banaa transfer edildiii vee 4 tanesidee dondurulduu....şuan transferiminn 8.günündeyimm test günümdeee pazar günüüü.....
arkadaşlar fostimon 150 kulalanan var mı aranızda ben sizin kullandığınız hiç bir ilacı kullanmadım?
Canım hadı bakalım allah yavrularına kavustursun.bukadar yumurta toplandıgında hemen transfer oldunmu cunku duydugm kadarıyla benım tedavı ldugum yerde 20 den fazla yumurta toplandıgında transfer ertelenırmıs
bırde benım adetımın ılk gununden sayarsak ben 25 gunde bır adet oluyom benım kafamı karıstran bu adetın ılk gunundenmı sayılıyor bu 21,gun yoksa adet bıtımınden sonrakı ılk temız gunmu cunku ben 20 gun temız 5 gun adet oluym hep 5 gun asagı gelıyoum bunuda bana acıklayablırmısın ogretmenım
sagol canım can ısocum bılgılerın guzel ve tavsıyelerın ıcınde tesekkurler.sen ankarada nerde denedım tupu
amn canım sen raporlumu yaptırdın
selam arkamahalle topiğin hayırlı olsun opuyorumnanaktan Biz de tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var o sebeple. Ankara da yaptırmayı düşünüyorum.
kııııssss sendemi topik açtınopuyorumnanaktan
desene bi kapımız daha oldu, arada gelirim heeeee
topiğin de tedavinde hayırlı olsun tatlım
biliyosun ben ilk tedavimde hamile kaldım
Anatolia da uzun protokolle lucrinle başladım tedaviye, gonal-f ile devam ettim 35 yumoş toplandı 21.i döllendi en kaliteli 3 tanesi transfer edildi
ilk kan testim çok yüksek çıkınca doktorum çoğul demişti ondan sonra ilk ultrasonumda 3 embriyonunda tutunduğunu ama birinin uygun olmayan biyere tutunduğu için sonlandığını söyledi
çok şükür şimdi ikizlerimle 4 aylık olduk
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
Yine gelirimm
ay evet ya ne gundu ama cok basarilisin gaz vermek konusundadelikafadulden
ben o zamanlar baslayamadim ama malesef gorumcem birkac hafta bende kaldi bende unuttum diyeti filan
yaklasik 3 hafta oldu baslayali 6 kilo verdim yilbasi tatilinde kayinvalidemlerde kaldik oradada evdeki kadar dikkat edemedim ama sukurki almadim verdiklerimi
evet canim etkiliyormus yani bebegin tutunmasini zorlastiriyormus
doktor sanslari kendimize gore cekmemiz lazim dedi
bulundugum yerde 4 tup bebek 6 asilama hakkim var yanilmiyorsam
devlet karsiliyor
3 asilama hakkimi yedim doktor onun icin isimizi garantiye alalim dedi
insallah basarabilirim aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece kuru meyve ve patlamis misir (yagsiz tuzsuz) yersem yiyorum beyaz ekmek yerine kahvaltida kepek ekmegi yiyorum gunde bir ogun yani
bende sana bir soru sorayim canim
tup bebekte gonal_f kullaniyorlarmis oda kilolu insanlara yapilmiyormus
ben asilamada progen pen kullandim
100 mg ile 8. gunumde 6 tane olgun yumurtam vardi geriside geliyordu yani 14. gune rahat 10 yumurtam olmustur
tup bebegi pregon pen ile yapmazlarmiki gonal_f mecburmu ya
ben bunu doktorada sormayi dusunuyorum yani bir kere pregonla sansimi denesem olmazsa en azindan denedim derim
Arka mahalle topıgın hayırlı olsun canım bende eylul ve yeterın uye oldugu topıge uyeyım ama tup bebkle ılgılı butun topıklrı gezıyorum ama.
Bende ılk denememı umut tupte ulun beyde denedım ama olmadı kısa protokolle 10 yumurta toplandı 6 sı ısleme alındı 3 dollendı ama 2 tanesı 7 hucrelı oldu ve transfer oldu dıgerı yarı yolda kaldı yanı.ama olmadı ıste doktor bey bızden kromzom testı ıstedı cunku laboratuara kadar cok ıyı ama sonradan olumsuzluk oldu dedı.doktor bu yuzden kromzom testı ıstıoyrum dedı suan beklıyoruz ınsaalah bır problem cıkmaz kızlar dua edın ne olur.bende arada ugrarım yanınıza.
ıkıncı denemde bana uzun protokol uygulancakmıs bunda ne fark var kızlar bılgı verırmsınız bunda dahamı cok yumurta olusuyor bılgılerınızı beklıyorum
merhaba arkadaşlarrr....benim ilk denememdee bebeğim tutmuştuu fakattt değerim az yükseldiii ve sonundaa düştüüü...boşş gebelikkk yaşadımm..ve hastanemii değiştirdimm....ve banada genetikk test yapıldııı sorun varmıı diyee ondan sonra 2.denememe başladımmm.....
2.denememii umut tüpde denedimm....sorunumuzz eşimdee oligospermii ve varikosell varr..bendede polikistikover varrr.....tedavime puregonlaa başladımm sonraa puregonla birlikte olgalutrann vee menagon kullandımm...kısa protokol uygulandıı..16 yumurtam toplandıı..12 tanesine işlem yapıldıı...9 tanesii dönlendiii...3 tanesii banaa transfer edildiii vee 4 tanesidee dondurulduu....şuan transferiminn 8.günündeyimm test günümdeee pazar günüüü.....
merhaba öncelikle topiğiniz hayırlı olsun.
ben 27 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem 28 aralıkta düşükle sonuçlandı, bursa ren tıpta yaptırdım, erkek faktörü morfolojik yapısında bozukluk vardı. şuan beklemedeyim doktorum mart ayı gibi kısmetse tekrar başlayacağız. herhangi bir tahlil yapılmadı doktorum 2. denemede olmazsa tahlillerin yapılacağını şuanda gerek olmadığını söyledi.
buarada 163 boyunda ve tedaviye başlamadan önce 56 kiloydum tedavi sonunda kilom 60 olmuştu. şimdi 57 düştüm bile. 2 kilo kendiliğinden o günlerde üzüntüyle gitti şimdi bende diyetteyim 2. için eski kilomda ve kendimi toplamış zinde olarak başlayacağım
Amma çok konuştum neyse allah bütün isteyenlerin kucağına bebişlerini versin inşallahhhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?