Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

Mınoscum nasıl kılo verdın banada ogretsene.ben oturarak calsııyorum ve kılo aldık baya bır vermem lazım ya 2,denemede enaz 5 kılo versem ıdealım 10 kg ama yardımcı olurmsun canım aa

canim ben sabahlari hafif kahvalti yapiyorum iki ince dilim kepek ekmegi yiyorum
yaninda peynir zeytin cay filan ama cayima attigim sekeri azalttim
arada acikirsam elma portakal gibi meyve yiyorum
aksamda saat 6 olmadan bir tabak sebze yemegi yiyorum bazen yaninda bir kase yogurt icine keten tohumu atiyorum ekmek yemiyorum sadece kahvaltida
o saatten sonrada acikirsam patlamis misir ama yagsiz tuzsuz olucak veya kuru meyve yiyorum abartmayarak tabi
bu gun diyet yapanlar icin misir gevrekleri var ya onlardan aldim aksama eger ki acikirsam biraz cerez gibi onlardan atistiririm
kizartma cikolata ve asitli icicekler icmiyorum
birde sabah kalktiginda ac karnina ilik suya yarim limon sIkIp iciyorum bazen gece yatmadan oncede iciyorum
simdilik bunlari yapiyorum malesef spor yapmiyorum sen yapabiliyorsan yap cok faydasi var

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bir de yaşlarımızı mı yazsak acaba??
mesela ben 28 yaşındayım ve korkuyorum tüp bebek için aslında kadının yaşı önemliymiş..sırf yaşım geçiyor diye yaptırmak istiyorum yoksa doğal yoldan hamile kalmayı çok istiyorum.

merhaba öncelikle topiğiniz hayırlı olsun.
ben 27 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem 28 aralıkta düşükle sonuçlandı, bursa ren tıpta yaptırdım, erkek faktörü morfolojik yapısında bozukluk vardı. şuan beklemedeyim doktorum mart ayı gibi kısmetse tekrar başlayacağız. herhangi bir tahlil yapılmadı doktorum 2. denemede olmazsa tahlillerin yapılacağını şuanda gerek olmadığını söyledi.
buarada 163 boyunda ve tedaviye başlamadan önce 56 kiloydum tedavi sonunda kilom 60 olmuştu. şimdi 57 düştüm bile. 2 kilo kendiliğinden o günlerde üzüntüyle gitti şimdi bende diyetteyim 2. için eski kilomda ve kendimi toplamış zinde olarak başlayacağım
Amma çok konuştum neyse allah bütün isteyenlerin kucağına bebişlerini versin inşallahhhhhh.

inşşşş güzel haberler alırsın canım

arkadaşlar fostimon 150 kulalanan var mı aranızda ben sizin kullandığınız hiç bir ilacı kullanmadım?

canım bende umutta yaptrdım ılk denememı kısa protokoldu ve bende gunde 300 dozluk fostımon kullandım neden sordun 2 tane 150 tozu bır su katarak gobekten vurdum sonra tabı gunde 3 sefer farklı ıgneler vurulmaya basladım bırıde menegonmu ne ıdı bırıde yumurtalar catlamsın dıye vuruln ıgneredı ısmını unuttum canım yaa

ayyyyyyy hılacım bu ara senı hıcc yakalayamıyorum yaa hadı bakalım bugun 9,gunun ne kalmıs kız sendende umutluyum ben ıyı haberlerını beklıyoruz canım benım yaaa

günaydın kızlarrrrr..........

slm canım, bende yumurta sayısında bi problem olmadı, küçük, büyük hepsini topladılar, hatta 6 haftalık hamileyken ultrasona gittiğimde doktorum içerde hala küçük yumurtalar var demişti şimdi kalmadı eridi hepsi çok şükür,
21.gün adetin ilk gününden sayılıyor canım, zaten sana bi takvim verecekler orda hangi gün hangi ilaca başlayacağını onlar ayarlar senin adet gününe göre ayarlanıyo zaten, orda sorun olacağını sanmıyorum, bunlar küçük ayrıntı, takılma, strese girme çünkü bu tedavinin en büyük sıkıntısı stres, herşey yolunda gider umarım Rabbim bebeğini gönderir sana...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

sagol canım can ısocum bılgılerın guzel ve tavsıyelerın ıcınde tesekkurler.sen ankarada nerde denedım tupu

sagol canım can ısocum bılgılerın guzel ve tavsıyelerın ıcınde tesekkurler.sen ankarada nerde denedım tupu

rica ederim canım, burda en büyük amacımız birbirimize yardımcı olmak,
ben Ankarada Anatolia Tüp Bebek merkezinde yaptırdım tedaviyi, bülent beydi doktorum
Dualarım hep sizinle Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın tatlım...

selam arkamahalle topiğin hayırlı olsun opuyorumnanaktan Biz de tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var o sebeple. Ankara da yaptırmayı düşünüyorum.

selam canim hosgeldin tesekkurler
benimde esimde ayni sorunlar var canim
insallah topigimiz guzel ilerler

selam canimcim
hosgeldinizzzzzzzzz
herzaman beklerim bize umut oluyorsun
msallah bebislerine canim
ben bi gun trde denemeyi dusunursem senin merkezinde denmeyi dusunuyorum canim
cunku cok iyi anlatiliyor

masallah canim iyi vermisin ha gayret boyle devam edersen superrrrrrr
canim tabiki puregon pen kullanbilirsin ben denmenin birini onunla yamistim 20 ye yakin yumurta olmustu
ama giciklar erken catlamisti

selam gullucan hosgeldin canim
tskler
canim uzun protokolda yumurtalar dengeli buyuyor erken catlamasi engelleniyor
birde yasin genc ve pko varsa cok fazla yumurta olmasin diye yapiliyor
banada hep uzun yapildi

mrb hilalcim hosgeldin
bebgin icin uzuldum
ama bir yandan sevinmelisin ki bazi bozuk embriyolar kendiliginden dusermis belkide saglikli bir bebek olmayacakti
insallah bu sefer hersey yolunda gider canim
guzel haberlerini bekliyoruz

selam canim
hosgeldin aramizaaaa
hicte cok konusmadin sen beni bir gorsennbayanssulusmile
kilonda cok guzel canim
martta insallah sende guzel haberler verirsin bizlereeeeeeee

selam kizlarrrrrrrrrrrrrr
masallah topigimiz ne kadar guzel ilerlemisssssssssssss
bu topik hepimize ugur ve sans getirsin insallah
ben sahsen bi pozitiflik hissediyorummmmmm

canım benım kısa protokolle 10 yumurtam olmustu zaten cokmu yanı anlamdım ben bundan bır sey pkolu degılım pko polı kıstık over demekmıydı canım .ben 26 yasındayım bende bır problem gozukmuyor ınsaalh olmazda oyle dedı doktor uzun protokol uygulıcem dedı 2,de onada sorcam neden uzun protokol uyguladıgını bakalım hadı bakalım canım ıyı haberler vwerırız bırbırımızıe hep beraber ınsallah.sen kac defa denedın canım

selam kıslar,
bende geçen ay öğrendim tüpbebek hastası oludğumuzu,
inşallah bu ay tedaviye başlayacağıs,Rabbim herkese en kısa sürede sağlıklı bebişler gönderir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…